Behaal meer online rendement, start vandaag nog!

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site!
  • Vergroot je aantal leads / sales online!
Wil jij je bedrijf samen met ons laten groeien?

Laat je gegevens achter en wij kijken wat we voor jullie kunnen doen.

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Wat is de uitkomst van de som 3 + zeven + 5

Gegarandeerd resultaat met full service online marketing bureau

B. Analyzed marketing is hét datagedreven full service digital marketingbureau dat al behoorlijk wat klanten heeft blij gemaakt. Wij zijn onafhankelijk, hebben een persoonlijke benaderingswijze, hebben een transparante werkwijze en werken met pure passie voor meetbaar resultaat. Van onderzoek tot strategie en van uitvoering tot resultaat. Wil jij samen met ons ook de grenzen de online marketing strategie verleggen? Neem dan contact op!

Online marketing strategie

Met een online marketingstrategie bepaal je de algemene lange termijn online marketing doelstellingen van een onderneming, het plan van aanpak en de toewijzing van de online middelen die nodig zijn om deze doelen te bereiken.

SEO uitbesteden

Wil jij jouw website beter vindbaar maken in de organische resultaten van een zoekmachine? Dan is het een slimme zet om SEO uit te besteden aan B. Analyzed. Onze ervaren specialisten zorgen gegarandeerd voor topposities in Google.

Local SEO

Local SEO is een strategie voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) die ervoor zorgt dat jouw bedrijf beter zichtbaar is in lokale zoekresultaten op Google. Elk bedrijf dat een fysieke locatie heeft of een geografisch gebied bedient, kan profiteren van local SEO. Als je op Google zoekt naar belangrijke zoekwoorden met betrekking tot uw bedrijf en er verschijnt een kaart (Google maps) met 3 vermeldingen eronder dan kan local SEO je helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden bij B. Analyzed marketing. We gaan graag aan de slag voor je!

Linkbuilding uitbesteden is eenvoudig bij ons. Tijdens ons linkbuilding traject verzamelen wij alleen links van échte websites. Wij hebben een netwerk van meer dan 2500 relevante websites die jouw website zullen boosten.

Google Ads uitbesteden

Haal meer uit je marketingbudget met zoekmachine adverteren. Wanneer bedrijven Google Ads uitbesteden behalen ze meer leads, meer conversies en meer omzet. Onze Google Ads specialisten (SEA specialisten) helpen bij het optimaal inrichten van je SEA campagne. Meer online rendement met Google Ads? Laat dan je Google Ads uitbesteden door B. Analyzed. Samen zorgen wij voor een optimaal resultaat!

Social media marketing

Ga je voor bereik, engagement en meer zichtbaarheid? Ongeacht je doel: wij maken er een succes van. Met inzet van onze creatieve en innovatieve oplossingen maken wij van jouw social media kanaal outstanding. Wij zorgen voor impact, maken het meetbaar en geven inzicht in de ROI van je social media campagnes, influencer campagnes en social strategie. Are you ready to rumble? Wij wel!

Website advies

Op zoek naar professioneel website-advies omdat je er niet uitkomt met je nieuwe website? Of omdat je hulp nodig hebt bij de keuze van de online marketing kanalen? Heb je advies nodig voor webdesign, web- of SEO-teksten, Google Ads of social media? Wij helpen je graag.

Display advertisement

Display advertisement, een op visuele manier gebaseerde manier om jouw merk of product te promoten, verwijst naar advertenties op websites, apps en sociale-mediaplatforms. Met display ads adverteer je bijvoorbeeld in het Google Display Netwerk. Je kunt jouw advertenties vertonen op specifiek gekozen websites. Hierdoor kun je binnen zeer korte tijd een enorm bereik creëren.

Emailmarketing

Veel ondernemers onderschatten de waarde van een gerichte emailmarketing campagne. Waar met name social media vluchtig zijn (niet kijken is berichten of missen) en zoekmachines pas gebruikt worden wanneer men naar iets specifieks op zoek is, bereik je met een e-mailbericht altijd de inbox van de ontvanger!

Conversie optimalisatie

Wil je meer omzet halen uit je website door je bezoekers een optimale merkbeleving te bieden? Zorg er dan voor dat je conversie optimalisatie een structureel onderdeel maakt van jouw digitale strategie. Converteer zoveel mogelijk bezoekers naar leads en sales en schakel ons conversie optimalisatie bureau B. Analyzed in!

Google Tag Manager

Ben je van plan om Google Tag Manager te implementeren op je website? Bespaar tijd en geld op de lange termijn door Google Tag Manager te gebruiken en goed in te richten.

WordPress onderhoud

WordPress onderhoud nodig? Wij werken graag met duidelijke afspraken, helderheid en transparantie. Voor een klein maandelijks bedrag kun je bij ons een WordPress onderhoudsabonnement afnemen.

Online marketing uitbesteden

Onze online marketing oplossingen brengt jouw bedrijf in contact met potentiële klanten. Wij doen niet aan standaard oplossingen en leveren  maatwerk dat past bij ieder bedrijf. Al sinds 2016 maken wij veel bedrijven blij met de online marketing resultaten die wij boeken.

Onze certificeringen

Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Uiteraard zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Gratis website check-up

Doe de gratis website scan en ontdek jouw website score en verbeterpunten GRATIS!

SEO Venray

Linkbuilding uitbesteden Maastricht

Linkbuilding uitbesteden Nijmegen

Linkbuilding uitbesteden Venlo

SEO voor MKB

Online marketing strategie

+25

SEO opdrachtgevers

waar we in 1 jaar een organische groei van minimaal 150% hebben gerealiseerd.

386

Nummer 1 posities in Google

Nummer 1 posities in Google behaald voor klanten.

+50

Tevreden SEO klanten

met minimaal 300% groei  in organic traffic.

SEO uitbesteden

SEO Ibiza

SEO teksten laten schrijven

SEO Venlo

Local SEO

SEO Content

Linkbuilding uitbesteden

SEO Limburg

SEO partner

SEO Bureau

Online marketing uitbesteden

SEO Maastricht

SEO Eindhoven

SEO Consultant

SEO Rotterdam

SEO Score

SEO Expert

Werkwijze

Over online marketing bedrijf B. Analyzed

Over B. Analyzed marketing

Online marketing is onze passie. Met +12 jaar werkervaring runnen wij met een team van freelancers van over de hele wereld, het bedrijf B. Analyzed marketing.

Ja, ik heb interesse om samen met B. Analyzed te groeien!

Aan specialistische kennis ontbreekt niets

Wij zorgen dat we ieder jaar up-to-date zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en functionaliteiten.

Onderzoek

Om online succesvol te kunnen zijn moet je een compleet beeld hebben van je eigen bedrijf, doelgroepen en doelstellingen. Zonder dit inzicht is het hagelschieten. Een goed onderzoek gerelateerd aan de doelstelling is dan ook essentieel. Wij hebben verschillende tools, templates en vragenlijsten om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou of jullie bedrijf. Ieder onderzoek is gericht op een specifiek deel van het klantproces, de marktontwikkeling of de concurrentie.

 

Online marketing strategie

Nadat de online doelstellingen SMART zijn geformuleerd en het inzicht in de doelgroep is verkregen is het tijd voor de volgende stap. Het toepassen van een slimme online marketing strategie. In deze fase bepalen we welke kanalen we inzetten om de doelstellingen te behalen. De marketingstrategie wordt vertaald naar een duidelijke marketingplanning en tijdsindicatie. We laten zien wat we gaan doen en wat er verwacht mag worden.

Optimalisatie

De online wereld is er echter één waarbij je niet altijd heel ver de toekomst in kan kijken. De online marketing wereld is dynamisch. De concurrentie kan toenemen, Google kan een update hebben en zo zijn er nog meer factoren die van invloed kunnen zijn op jouw resultaten. Wij houden dit nauwlettend in de gaten. Op die manier zijn we dan ook als geen ander in staat om websites of webshops te optimaliseren. Elke keer aan de juiste knoppen draaien om samen het maximale resultaat te bereiken. Wij weten wat er online speelt en weten als geen ander hoe we hierop moeten inspelen.

Onderhoud

Er zijn veel verschillende manieren en kanalen om bezoekers op je website te krijgen. Uiteindelijk ga je bekijken en monitoren welke kanalen het beste presteren en zo weet je precies hoe je marketingmix eruit komt te zien. Doordat alles meetbaar is krijgen we direct inzicht in de prestaties van de campagnes. Hierdoor kunnen we samenwerken en zorgen voor een rendabel online business model met een positieve Return on Investment (ROI). Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat SEO (zoekmachine optimalisatie) en Google Ads (SEE) vaak effectieve kanalen zijn die voor directe resultaten zorgen. Door inzicht en optimalisatie creëren we een doorlopend rendabel online business model dat we kunnen opschalen bij goede resultaten.

Online marketing nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Onze voordelen

Wij hanteren een transparante en persoonlijke werkwijze. Resultaatgericht werken staat hierin voorop!

12 jaar ervaring

Op het gebied van online marketing. B. Analyzed bestaat al 6 jaar en dat is niet voor niets. Wijn zijn enorm trots op het feit dat we zoveel ondernemers blijmaken.

Transparante werkwijze

Alles wat we doen laten we zien door middel van Loom video’s. Daardoor zijn onze klanten allemaal precies op de hoogte van wat er moet gebeuren.

Aantoonbare resultaten

Met behulp van onze online marketing tools en screenshots van website statistieken presenteren wij graag onze cases waar we trots op zijn.

Gegarandeerde top 10 posities

In Google. Alleen de eerste pagina van Google telt en dat weten wij als geen ander.

Trouwe opdrachtgevers

waar wij al jaren voor werken. Dit bewijst dat wat we doen, we goed doen!

Verbeterd ROI

Dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Dit presenteren wij graag.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

jaspers networks security
janice logo
Hondnet review
IPTV kopen
Jana Nails
design jacuzzi limburg
zwembad online seo
Sleep Factory
de bruidsmode outlet
Vogelvoer kopen
Topsuits
hardware tips
swiss escape
hastbo logo
mojo divers
bertie lukassen producties
pscychocare venlo
yourfashion avenue
van toor interiors