Leestijd: 1 minuut

Magento

is een e-commerce-platform in handen van Adobe. Er zijn twee versies: Magento Open Source, de gratis, in PHP geschreven open source-versie en Magento Commerce, de betaalde Cloud- versie. Ze hebben overeenkomsten maar ook duidelijke verschillen.

In Magento Open Source kunnen meerdere mensen tegelijkertijd samenwerken. Iedere gebruiker heeft dan echter wel dezelfde rechten.

Magento Commerce is ingericht op verschillende typen gebruikers; door bevoegdheden te koppelen aan gebruikersaccounts voorkom je dus onnodige risico’s tijdens het samenwerken in de omgeving.

Het Magento CMS systeem is uniek in zijn soort, omdat de software voorzien is van specifieke componenten waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. Zo kun je producten vanuit je webshop verkopen en zelf beheren in Magento. Magento’s intuïtieve beheersysteem bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogusbeheer mogelijkheden. Daarnaast zijn Magento webshops schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor zowel grote als kleine webshops.

Voordelen van een Magento webshop

  • Open Source software, geen licentiekosten;
  • Professionele uitstraling;
  • Er kan worden voldaan aan de industriële standaard van gegevensbeveiliging;
  • Er kunnen meerdere webshops op verschillende domeinnamen gekoppeld worden aan één Magento systeem;
  • Eenvoudig te koppelen aan systemen zoals iDeal en PostNL;
  • Ondersteuning van vele talen en valuta;
  • Ontwikkelaars van over de hele wereld werken aan nieuwe en verbeterde modules of nieuwe extensies;
  • Zeer geschikt voor Social Media integratie;
  • Integreer baar met Exact Online en Exact Globe.

Social media

Bekijk ook eens onze social media kanalen!

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Wat is de uitkomst van de som 3 + zeven + 5

Kom meer te weten:

Leestijd: 1 minuut

Google

Google / the one finding Google is de grootste zoekmachine die zich richt op alle wensen van de bezoekers. De missie van Google is: ‘alle informatie ter wereld te organiseren…
Leestijd: 1 minuut

User experience

UX / User experience Richt zich op de gebruikerservaring. Een goed ontworpen gebruikerservaring leidt tot terugkerende bezoekers en meer conversie. Er wordt gezocht naar de perfecte balans tussen de doelstellingen…
Leestijd: 1 minuut

Joomla

Joomla is een content management systeem (CMS), waarmee je websites en krachtige online toepassingen kunt bouwen. Met een content management systeem kun je de inhoud van je website bijhouden zonder…

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

En schrijf je in op onze nieuwsbrief! Ontvang tips en tricks voor online marketing.