Linkbuilding uitbesteden Nijmegen – Behaal meer online rendement!

  • Vergroot je online vindbaarheid
  • Behaal top 3 posities in Google
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site
  • Vergroot je aantal leads / sales online

Denk jij aan linkbuilding uitbesteden Nijmegen en omgeving? Zullen we dan samen groeien?

Laat je gegevens achter en wij gaan kijken wat we voor jou kunnen doen!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

Linkbuilding uitbesteden Nijmegen

Kwalitatieve linkbuilding is tegenwoordig onmisbaar voor een goedlopende website. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Een goed uitgezette linkbuilding strategie zorgt voor een hogere organische vindbaarheid in de zoekmachines en daarmee trek je meer bezoekers naar je website, wat de kans op conversies aanzienlijk verhoogt.

Niet voor niets dat steeds meer bedrijven kiezen voor linkbuilding uitbesteden Nijmegen. Maar wat is linkbuilding nu precies?

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een techniek voor zoekmachine optimalisatie (SEO) die je positie in de zoekmachines verhoogt. Links zijn een van de belangrijkste manieren waarop algoritmen van zoekmachines de relevantie van een pagina bepalen. Het hebben van een groot aantal links naar een website geeft aan dat de inhoud waardevol is. Zowel externe als interne links zorgen voor meer zichtbaarheid van je website.

Er zijn in wezen twee manieren om links naar je website te ontwikkelen: intern en extern. Externe links zijn lastiger te realiseren omdat ze van andere websites zullen moeten komen. Intern linken is eenvoudiger, het enige dat nodig is, is tijd en een zorgvuldige planning om het gebruik van interne links te vergroten en de SEO voor jouw bedrijf te stimuleren.

Natuurlijk beschikt niet iedereen over kennis van de juiste linkbuilding techniek. Relevante en inhoudelijk sterke content schrijven kost tijd, tijd die je hard kan gebruiken voor je eigen bedrijf. Linkbuilding uitbesteden wordt daarom ook door steeds meer bedrijven toegepast als onderdeel van de online marketing strategie.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Zoals eerder gezegd, kiezen steeds meer bedrijven voor linkbuilding uitbesteden. Door gebruik te maken van verschillende linkbuilding technieken kan je je huidig linkprofiel behoorlijk upgraden. Maar een goede linkbuilding strategie of een effectieve linkbuilding campagne opzetten vereist de nodige kennis, expertise en tijd.

B.analyzed heeft als online marketing bureau vele jaren ervaring met linkbuilding. Voor de meeste bedrijven in de regio Nijmegen is linkbuilding uitbesteden aan B.analyzed dan ook een vanzelfsprekende keuze.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Linkbuilding (uitbesteden) draagt bij om jouw website hoger in Google te laten ranken. Google hanteert algoritmes die de volgorde van zoekresultaten bepalen. Door regelmatig betrouwbare backlinks te plaatsen wordt er aan een betere autoriteit van jouw domein en jouw website gewerkt.

Daarnaast zijn interne links ook belangrijk. Zij bepalen de hiërarchie van je website en maakt het makkelijker voor Google om deze in kaart te brengen.

Backlinks

Een backlink is als het ware een aanbeveling. Als er links zijn geplaatst op andere websites die naar jouw website verwijzen, dan beredeneert Google dat jouw website waardevolle content en relevante informatie bevat en dus een goede bron is.

Vergroot je online vindbaarheid met backlinks

Google rankt een website die veel backlinks heeft hoger dan een website zonder kwalitatieve backlinks. Wil je hoog in de zoekmachine resultaten terechtkomen met je website, dan zul je dus moeten zorgen voor zoveel mogelijk kwalitatieve backlinks.

Waarom zijn backlinks van hoge kwaliteit belangrijk?

Het aantal backlinks geeft aan hoe populair of belangrijk een website is. Google-zoekopdrachten en andere zoekmachines zijn deels gebaseerd op deze links. Hoe meer relevante links van geloofwaardige websites, hoe beter een site zal presteren in de zoekresultaten van de zoekmachines. Links stimuleren ook verwijzingsverkeer en helpen bij het ontwikkelen van relaties.

Kwaliteit is een belangrijke factor in de effectiviteit van backlinks. Alleen backlinks maken is niet goed genoeg. Wanneer een backlink verwijst naar een pagina met vergelijkbare inhoud, wordt de link als relevant beschouwd. Links die te vinden zijn op pagina’s met verschillende inhoud worden als minder relevant gezien. Hoe relevanter, hoe hoger de kwaliteit.

Wanneer een oldtimer website een hyperlink naar een website voor oldtimer-onderdelen gebruikt, wordt dit door de zoekmachine als relevanter gezien dan een link naar een fotografie website. Hoe relevanter de pagina is die terug linkt naar de oldtimer website, hoe hoger de kwaliteit van de backlink.

Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit, hoe meer waarde aan die pagina wordt toegekend door zoekmachines en hoe hoger deze zal scoren.

Wederzijdse backlinking

Het verkrijgen van relevante backlinks door middel van linkbuilding is een activiteit die veel inspanning vergt. Online marketing bureaus benaderen elkaar vaak en wisselen wederzijdse links uit.

Bij een wederzijdse uitwisseling van links plaatst elk marketing bureau een link naar de webpagina van de ander op hun eigen pagina. Als dit relevante pagina’s zijn die naar elkaar linken, heeft de linkuitwisseling een positief effect op de relevantie van de website en de positie in de zoekresultaten.

 

 

B.analyzed: Al Sinds 2009 ervaring met linkbuilding

De linkbuilding specialisten van B. Analyzed zitten al geruime jaren in het vak en hebben een groot netwerk van interessante websites en partnerships opgebouwd.

Door ons linkbuilding netwerk en onze bewezen linkbuilding technieken kunnen wij jouw website linken aan andere websites, zodat je met relevante backlinks hogere posities kunt verkrijgen in de zoekmachines. Linkbuilding uitbesteden ligt bij ons in professionele handen!

Wij zorgen voor een natuurlijk linkprofiel

Uiteraard houden wij rekening met de aard van jouw bedrijf en jouw branche en zorgen we voor links op relevante websites. Zo zorgen we voor externe links op andere websites met belangrijke zoekwoorden en plaatsingen op websites een hoge autoriteit hebben. Hierdoor bouwen we een natuurlijk backlinkprofiel voor je op en komen jouw backlinks terecht op kwalitatieve websites.

Onze linkbuilding strategieën

Linkbuilding strategieën zijn er in alle soorten en maten. Als online marketing bureau maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en het inzetten van verschillende linkbuilding strategieën.

Wij gaan voor jou actief op zoek naar klant- en partnerlinks

Een goede manier om backlinks te verzamelen is bijvoorbeeld door regelmatig samen te werken met trouwe klanten. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van partnerschap badges. Deze worden vaak onderaan een website getoond en dienen als teken van wederzijds respect. Ons SEO bureau kan ook aanbieden om product- of service testimonials te schrijven.

Link Building & blogs

Het gebruik van blogs voor linkbuilding is een van de meest populaire en effectieve methoden. Blogs bieden de mogelijkheid om regelmatig nieuwe content aan te bieden, discussie te stimuleren en nieuwe links van andere blogs te krijgen. Wel is het belangrijk dat de gegenereerde content van goede kwaliteit is.

Waardevolle content creëren

Het creëren van unieke en hoogwaardige content is niet alleen belangrijk voor de inhoud van je website, maar ook bijvoorbeeld voor het schrijven van blogs. Content van hoge kwaliteit, mits op de juiste manier gepromoot, kan veel voordelen opleveren. Wij zorgen ervoor dat de content op jouw website:

  • Hoge inhoudelijke kwaliteit heeft
  • Visueel aantrekkelijk is
  • Tegemoet komt aan een bepaalde behoefte of interesse

Meteen aan de slag met link building?

Wil je een snelle start maken? Dan adviseren wij om een linkbuilding specialist of een online marketing bureau in te schakelen met een groot portfolio, veel partnerships en een uitgebreid netwerk van externe websites die een groot aantal backlinks kunnen plaatsen.

Als je je linkbuilding uitbesteedt bespaar je tijd en geld en weet je zeker dat het resultaat oplevert. In het artikel ‘Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk voor jouw website‘ wordt uitgebreide uitleg gegeven.

Wil je je linkbuilding uitbesteden in Nijmegen?

Linkbuilding kan je door ons al laten doen vanaf 2 uur per maand. Wij werken graag met duidelijke, heldere afspraken. Zo krijg je bijvoorbeeld van ons maandelijkse rapportages van alle geplaatste links en aanvragen.

SEO abonnement of link building pakket?

Als je bij B. Analyzed een SEO-abonnement neemt, zit linkbuilding bij het pakket inbegrepen. Kijk hiervoor eens bij onze tarieven SEO.

Maar ook als je al een partij hebt voor je overige SEO diensten kun je bij ons terecht voor linkbuilding uitbesteden. Wij bieden kwalitatieve linkbuilding pakketten aan voor de korte – en lange termijn.Kijk hier voor onze tarieven linkbuilding.

Blijf je online concurrentie voor en begin vandaag nog met linkbuilding uitbesteden! Uiteraard zorgen wij, als jouw link building specialist, ervoor dat we een natuurlijk linkprofiel opbouwen en zorgen we voor een goede linkbuilding strategie.

Linkbuilding uitbesteden op maat

Omdat de grootte, de moeilijkheidsgraad en de wensen van klanten bij ieder project anders zijn, wisselen we eerst met elkaar van gedachten. Zodra de wensen en huidige situatie duidelijk zijn, en wij een goed beeld hebben van jouw huidig linkprofiel en wat voor linkbuilding strategie voor jouw bedrijf nodig is, kunnen onze linkbuilding specialisten een linkbuilding traject opzetten. Op deze manier zorgen wij voor de meest effectieve linkbuilding strategie in Nijmegen!

Contact opnemen

Benieuwd wat online marketing bureau B. Analyzed voor jouw bedrijf kan doen? Denk je aan linkbuilding uitbesteden Nijmegen? Neem contact met ons op, vraag een offerte aan of doe hier een gratis SEO scan om te bepalen hoe jouw website ervoor staat. Wij helpen graag jouw linkbuilding uit te breiden en jouw vindbaarheid in Google te vergroten!

Linkbuilding uitbesteden door heel Nederland

Uiteraard zijn wij niet alleen in Nijmegen operatief, je kunt je linkbuilding en SEO uitbesteden aan ons in heel nederland. Kijk ook eens bij:

Seo Venlo

Online marketing uitbesteden

SEO Rotterdam

SEO voor MKB