Behaal meer online rendement met B. Analyzed marketingbureau Limburg

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site!
  • Vergroot je aantal leads / sales online!

Start vandaag nog!

Offerte aanvragen, contact of GRATIS SEO scan?

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

Marketingbureau Limburg

Wil jij meer relevant verkeer, leads en verkoop? Kies dan voor B.Analyzed, hèt online marketing bureau Limburg waar je in goede handen bent!

Over online marketing bureau Limburg

Online marketing is onze passie. B. Analyzed marketing is een online marketing specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en lead generalisatie. De specialisten van ons online marketing bureau in Limburg hebben meer dan 10 jaar ervaring. Onze experts kunnen je altijd vrijblijvend voorzien van marketing strategieën op maat. Daarnaast werken wij samen met experts op het gebied van programmering, webdesign, display marketing & copywriting om de beste resultaten te behalen voor jouw onderneming!

Hoe gaat B.Analyzed te werk?

Als jouw internetbureau in Limburg gaan we meteen aan de slag! We gaan met jou aan tafel om jouw bedrijfsituatie in kaart te brengen door uitvoerig stil te staan bij jouw behaalde resultaten, jouw doelstellingen en verwachtingen.

De bedrijfssituatie bepalen

In deze eerste fase brengt ons marketing bureau in Limburg de huidige bedrijfssituatie in kaart. We gaan kijken naar jouw diensten en/of producten, jouw (potentiële) doelgroepen, de huidige marketingmix, de missie en visie van jouw bedrijf, et cetera. Vervolgens bepalen we de korte termijn doelstellingen, en bekijken we welke quick wins we kunnen oppakken. Uiteraard bekijken en bepalen we ook de lange termijn doelstellingen.

0 -meting

Daarnaast doen we een 0-meting van de website. Is de website technisch in orde, wat zijn de huidige rankings en hoe ziet het linkbuilding profiel eruit? Ook maken we een concurrentieanalyse. Wie zijn de concurrenten en wat is het onderscheidend vermogen t.o.v. de concurrenten? Uiteindelijk bekijken we met welke aanpassingen we jouw leads en sales kunnen maximaliseren. Deze stappen worden verwerkt in een complete situatie-analyse. Dit verwerken we in een online marketingstrategie.

Uitdagingen en kansen bepalen

We bekijken aan de hand van de situatie-analyse welke kansen en uitdagingen er zijn. Welke mix van marketingkanalen gaan we inzetten om de doelgroepen op de juiste momenten te benaderen?

Gezamenlijk stappenplan opstellen

Door middel van het bepalen van de doelstellingen (ofwel KPI’s) bepalen we in overleg met elkaar de aanpak en tijdsplanning. We selecteren de marketingkanalen en bepalen samen het marketingbudget. Ook bepalen we de frequentie van rapportages en overleg. Samenwerken met ons als online marketing bureau Limburg levert je het beste resultaat op!

Hoe maakt B.Analyzed het verschil?

Er zijn natuurlijk talloze freelancers of internetmarketing bureau’s in Limburg die in zekere zin hetzelfde doen. Het grote verschil zit hem in het onderscheidende vermogen. Als jouw online marketingbureau in Limburg begrijpen wij dat je bedrijf véél verder gaat dan alleen je website. Bedrijven die hun online marketing uitbesteden aan B.Analyzed kiezen voor kwaliteit en persoonlijkheid. We verdiepen ons niet alleen in de techniek en uitstraling van je website, maar willen ook alles weten over je strategie, je diensten of producten, je klanten, je doelgroep en jouw bedrijf.

Wij zien jou namelijk als partner, niet als klant. Jouw succes is ons succes. En vice versa. Wij snappen online marketing. Jij snapt jouw doelgroep. Samen komen we tot een optimaal resultaat voor jouw bedrijf!

Wil jij meer weten over onze diensten als online marketingbureau in Limburg? Wil jij je SEO uitbesteden of een online marketing strategie uitzetten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek! Wij helpen je graag verder!