Google Tag manager?

Ben je van plan om Google Analytics en Google Ads te implementeren op je website? Bespaar tijd en geld op de lange termijn door Google Tag Manager te gebruiken en goed in te richten. Google Tag Manager zorgt dat de juiste codes op de goede plek in de website staan. Met het resultaat dat je al je online campagnes en gedrag van bezoekers op je website worden gemeten vanuit het Tag manager script.

google tag manager

Vergroot je flexibiliteit

Met Tag Manager kun je je eigen tags toevoegen en updaten voor het bijhouden van conversies, site-statistieken, remarketing en meer. Je kunt de activiteit op jouw sites en in apps op talloze manieren bijhouden en dankzij het intuïtieve ontwerp kun je tags op elk gewenst moment wijzigen.

Gebruiksvriendelijk

Vanwege de gebruiksvriendelijke foutcontrole en snel geladen tags worden waardevolle gegevens voor jouw bedrijf betrouwbaar en nauwkeurig verzameld. Het IT-team kan er zeker van zijn dat de site zonder problemen werkt, zelfs tijdens drukke feestdagen of de lancering van een nieuwe campagne.

Implementeer tags van derden

Met Tag Manager kunt u tags naar wens toevoegen of wijzigen. Tag Manager ondersteunt alle tags en biedt gebruiksvriendelijke standaardtemplates voor verschillende tags van derden en van Google voor mobiele en web-apps. Je kunt Tag Manager ook gebruiken om te beheren wat uw tags doen nadat gebruikers hun beslissingen over cookietoestemming hebben genomen.

Verbeter de samenwerking met collega’s

Met werkruimtes en gedetailleerde opties voor toegangsbeheer kun je je team efficiënt samenwerken, terwijl je dankzij testen voor meerdere omgevingen naar verschillende omgevingen kunt publiceren om te zorgen dat alles werkt zoals verwacht. Bedrijven die Tag Manager 360 gebruiken, kunnen meer gebruikers toegang tot tagging geven, met gedefinieerde niveaus van toegang tot bepaalde pagina’s.

Onze certificeringen

Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Uiteraard zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Ja, ik heb interesse om samen met B. Analyzed te groeien!

Wil jij impact maken met online marketing?

Dat vinden wij leuk om te horen. Wij willen dat namelijk ook. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je van een hands-on mentaliteit houdt en transparant werken belangrijk vindt. Wil jij graag:

  • SEO uitbesteden
  • SEO copywriting uitbesteden
  • Google Analytics inrichten
  • Tag manager inrichten
  • Social media campagnes opzetten en beheren
  • Linkbuilding uitbesteden
  • Website consultancy
  • Google Ads laten inrichten en beheren

Dan helpt B. Analyzed marketing je graag verder!

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Hoeveel dagen zitten er in een week?