SEO uitbesteden

Met je website op nummer 1 in Google scoren? Dat kan gewoon! Ons online marketing bedrijf helpt organisaties met zoekmachine optimalisatie en zorgt voor goede rankings in Google. Laat de zoekmachine optimalisatie van jouw domein ver aan één van onze SEO specialisten. Met behulp van technische optimalisatie, de juiste content en local SEO, verbetert de autoriteit van je domein en scoort jouw website hoog in Google.

SEO uitbesteden: De voordelen

SEO uitbesteden is van belang als je graag vindbaar wilt worden op het internet. Met vindbaarheid bedoelen we dat je website met specifieke zoektermen op de eerste pagina van Google te vinden is. Steeds meer bedrijven willen graag vindbaar worden binnen zoekmachines zoals Google. De meeste mensen gaan tegenwoordig op zoek naar een dienst of product via Google en klikken vaak op de resultaten die op de eerste pagina staan. Het is dus van belang dat jij als bedrijf op die eerste pagina van Google scoort.

Focus waar je op waar je goed in bent en besteed de rest uit

Aangezien dit gedegen onderzoek en specifieke kennis vereist is SEO uitbesteden voor de meeste bedrijven die hoog willen scoren op de zoekpagina’s geen vraag, maar een must! Bedrijven die hun zoekmachine optimalisatie uitbesteden houden namelijk tijd over om zich te focussen op hun eigen bedrijf of product.

Gerichte aanpak die zorgt voor resultaat

Bedrijven die hun SEO uitbesteden aan B. Analyzed zien zich omringd met specialisten die je helpen met het optimaliseren van je website. Onze SEO bureau zorgt ervoor dat je de concurrentie serieus aan kan gaan met een gericht plan van aanpak.

Daarnaast zorgt onze SEO dienst ook voor een efficiënte manier om je website goed vindbaar te maken bij het grote publiek. Dankzij ons op maat gemaakte SEO abonnementen word je straks gevonden op zoekwoorden die er echt toe doen. We helpen je graag met de zoekmachine optimalisatie van je website.

SEO Venray

Linkbuilding uitbesteden Maastricht

Linkbuilding uitbesteden Nijmegen

Linkbuilding uitbesteden Venlo

SEO voor MKB

Online marketing strategie

+25

SEO opdrachtgevers

waar we in 1 jaar een organische groei van minimaal 150% hebben gerealiseerd.

386

Nummer 1 posities in Google

Nummer 1 posities in Google behaald voor klanten.

+50

Tevreden SEO klanten

met minimaal 300% groei  in organic traffic.

SEO Ibiza

SEO teksten laten schrijven

SEO Venlo

Local SEO

SEO Content

Linkbuilding uitbesteden

SEO Limburg

SEO partner

SEO Bureau

Online marketing uitbesteden

SEO Maastricht

SEO Eindhoven

SEO Consultant

SEO Rotterdam

SEO Score

SEO Expert

Werkwijze

Over online marketing bedrijf B. Analyzed

Home

Maximale omzetgroei met SEO

Er zijn vele manieren om je omzet (online) te laten groeien. Denk onder meer aan Google Ads uitbesteden, linkbuilding uitbesteden, social media marketing en e-mailmarketing. Een andere effectieve manier om je omzet te laten groeien is door een SEO dienst in de arm te nemen.

Websites van bedrijven die SEO uitbesteden worden veel vaker bezocht. Ze krijgen meer dan 50% van het totale verkeer op internet. Als jouw bedrijf op de eerste pagina staat, zie je meer dan 90% van dat verkeer. Als je inzoomt op lokale zoekresultaten of een nichemarkt, ligt het percentage vaak nog hoger. Onderschat daarom niet het belang van SEO.

Meer bezoek betekent meer potentiële klanten en dus een hogere omzet. SEO is vaak het belangrijkste kanaal in je online marketingstrategie!

Het belang van top 3 positie(s) in Google

De meeste bedrijven laten hun zoekmachine optimalisatie uitbesteden omdat ze graag gevonden willen worden binnen Google. Als bedrijf is het belangrijk om een top 3 positie binnen zoekmachines te realiseren. Nummer 1 in Google ranken zou helemaal top zijn. Een top 3 positie binnen Google zorgt ervoor dat je daadwerkelijk bezoekers op je website krijgt die mogelijk tot aankoop overgaan.

Sommige zoekwoorden leveren in de praktijk helemaal geen leads op. Het is daarom van belang om een kwalitatief uitgebreid zoekwoorden onderzoek te doen. Onze SEO dienst is een team van SEO experts die precies weten welke zoekwoorden verwerkt moeten worden op de site om goed vindbaar te worden en naast hogere bezoekers aantallen, ook voor nieuwe klanten zorgen.

Onze SEO dienst haalt je uit de vergetelheid  als je op pagina 10, 5 of zelfs 2 van de zoekresultaten staat. Wij brengen je op pagina 1 waar mensen je website daadwerkelijk kunnen zien. Meer dan 90% van het verkeer gaat naar pagina één. Daarvan gaat ongeveer 60% naar websites in die top 3 staan.

Wil jij bovenaan in Google scoren? Of zelfs nummer 1 in Google ranken? Kies dan voor een SEO pakket van B.Analyzed. Kijk hier voor onze tarieven SEO.

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Eén van de nadelen van zoekmachine optimalisatie is dat het ongelofelijk veel tijd kost. Als ondernemer ben je vaak druk met andere zaken buiten reclame maken voor je bedrijf. Je hebt helemaal geen tijd om 40 uur per week bezig te zijn met de optimalisatie van je website.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden kan je flink wat tijd besparen. Daar komt nog eens bij dat onze specialisten precies weten wat ze moeten doen. Als bijvoorbeeld jouw SEO technisch niet in orde is dan kan dit van invloed zijn op je rankings en SEO scores. Onze SEO dienst scant en analyseert jouw website op meer dan 100 belangrijke SEO factoren en lossen de problemen op.

In ons SEO pakket zorgen we onder meer voor uitgebreid zoekwoorden onderzoek en gaan we op zoek naar transactionele en informatieve zoekwoorden die je potentiële klanten gebruiken. We kijken naar zoekvolumes, zoekwoord moeilijkheidsgraad, relevantie en uiteraard de zoekwoorden van je concurrenten.

Je bespaart zo veel tijd als ondernemer en je kan efficiënt reclame voor je bedrijf maken. De kosten vallen hierdoor vaak lager uit dan als je zelf een medewerker op de marketing van je website zet. SEO uitbesteden is daarom ook voor steeds meer bedrijven een logische keuze.

Waarom bedrijven kiezen voor B. Analyzed marketing

Bedrijven die hun zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan B.Analyzed kiezen voor gegarandeerde resultaten!

Ons op maat gemaakte SEO pakket zorgt voor een gerichte aanpak om jouw website hoog te laten ranken. Als geen ander weten we precies aan welke knoppen we moeten draaien om je website vindbaar te maken. Hierbij gaan we altijd transparant te werk en geven we aan wat we precies voor je gaan realiseren.

We laten zien wat we de afgelopen maand voor je website gedaan hebben. Daarbij communiceren we ook de resultaten die we geboekt hebben bij het optimaliseren van je website. We werken met op maat gemaakte rapportages. Je krijgt een overzicht van je bezoekers aantallen, rankings van verschillende keywords en toename van het aantal behaalde doelen. Werkzaamheden zijn op maat en de snelheid van het behalen van resultaat verschilt per klant. Uiteraard kunnen we hier een inschatting van maken.

SEO uitbesteden of zelf doen? Laat het aan onze SEO specialisten over voor een gegarandeerd resultaat. Wij zorgen met ons op maat gemaakte SEO pakket voor jouw bedrijf dat je website goed vindbaar wordt op het internet. Je hoeft hier als ondernemer gelukkig niet langer meer naar om te kijken. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

SEO uitbesteden door heel Nederland

Uiteraard zijn wij niet alleen in Venlo operatief, je kunt al je  online marketing uitbesteden aan B.analyzed in heel nederland. Kijk ook eens bij:

Seo Venlo

SEO Nijmegen

SEO Rotterdam

SEO voor MKB

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Rotterdam
SEO Score

Onze certificeringen

Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Uiteraard zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Ja, ik heb interesse om samen met B. Analyzed te groeien!

Wil jij impact maken met online marketing?

Dat vinden wij leuk om te horen. Wij willen dat namelijk ook. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je van een hands-on mentaliteit houdt en transparant werken belangrijk vindt. Wil jij graag:

  • SEO uitbesteden
  • SEO copywriting uitbesteden
  • Google Analytics inrichten
  • Tag manager inrichten
  • Social media campagnes opzetten en beheren
  • Linkbuilding uitbesteden
  • Website consultancy
  • Google Ads laten inrichten en beheren

Dan helpt B. Analyzed marketing je graag verder!

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Uit hoeveel letters bestaat het woord 'Analyzed'?