SEO consultant – Behaal meer online rendement, start vandaag nog!

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site
  • Vergroot je aantal leads / sales online
  • Gedegen advies met plan van aanpak van onze SEO consultant

Wil jij je bedrijf samen met ons laten groeien? Laat je gegevens achter en wij kijken wat we voor jullie kunnen doen.

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

SEO consultant

Wil je meer bezoekers of conversies via je website? Of heb je hulp nodig bij het vergroten van jouw organische websiteverkeer? Word je minder snel gevonden of staat jouw pagina laag in de Google rankings? Weet je niet wat je moet doen om de rankings te verbeteren?

Maak dan eens een afspraak met een SEO consultant. Ons SEO consultancy kan jouw precies vertellen waar de knelpunten liggen en hoe deze op te lossen!

Waarom een SEO consultant inschakelen?

De eerste plek waar men tegenwoordig op zoek gaat naar bedrijven of producten is Google. Dit maakt de zoekmachine één van de belangrijkste plekken om gevonden te worden. Door te scoren binnen Google zorg je al snel voor meer bezoekers en extra conversies.

Onze ervaren SEO consultant helpt je om meer conversies en bezoekers te trekken en uiteindelijk je omzet te laten groeien. Samen zorgen we ervoor dat jouw visitekaartje op het internet ook echt gezien gaat worden en gaan we aan de slag om jouw resultaten op het internet te maximaliseren.

  • Beoordeeld met een 9.8 op Google Mijn Bedrijf
  • +50 tevreden klanten gingen jou voor
  • Meer dan 100 nummer 1 posities in Google
  • Gegarandeerd een geweldig ROI
SEO consultant

Samen doelen bepalen voor jouw website

Geen één bedrijf is hetzelfde en daarom heeft iedereen weer andere doelen om te halen. Alleen hoe bepaal je een doelstelling voor de website van je bedrijf?

Onze SEO consultant kan je adviseren welke doelen voor jouw bedrijf haalbaar zijn. Samen gaan we kijken wat er voor jouw van belang is om succesvol te zijn op het internet. Dit doen we als eerste door je website vindbaar te maken. Hierbij kijken we eerst hoe je huidige site presteert.

We kijken naar de gebruikte zoekwoorden en jouw SEO content. Wat zou er eventueel beter kunnen en waar zouden we aanpassingen in aanbrengen? Vervolgens gaan we over tot een op maat gemaakte SEO strategie voor jouw bedrijf.

Zodra jouw bedrijf onze aanbevelingen en optimalisatie heeft toegepast, zal onze SEO consultancy alles controleren om fouten en prestatieproblemen te voorkomen. Daarnaast gaan we verder met het vinden van meer manieren om jouw campagne te ontwikkelen en uit te breiden. We creëren voortdurend nieuwe marketingstrategieën om het verkeer op jouw website en de algehele ROI te verbeteren.

De voordelen van SEO

Zoekmachineoptimalisatie heeft vele voordelen en is wellicht de meest betaalbare en kosteneffectieve vorm van online adverteren, meer dan sociale media of betaalde advertenties. Wanneer goed uitgevoerd, door een ervaren SEO-consultant, zal het zowel de kwaliteit als de kwantiteit van jouw organische verkeer verhogen en jouw brengen op de eerste pagina van Google. Hieronder volgt een kleine opsomming van de voordelen:

Snelle, gebruiksvriendelijke websites

Het lijdt geen twijfel dat gebruikerservaring en gebruikersgedrag tegenwoordig een belangrijke rankingfactor zijn. Bovendien helpt het inbedden van SEO in jouw website bij het creëren van een snelle, robuuste en gebruiksvriendelijke website die hoger scoort op de eerste pagina van zoekmachines. Dit brengt op zijn beurt gekwalificeerde leads en potentiële klanten naar jouw website en stimuleert de conversies.

Verhoogde geloofwaardigheid en vertrouwen

Een hoge positie in de zoekresultaten geeft de zoekers aan dat je een belangrijke speler bent in een specifieke branche en vergroot je naamsbekendheid. Omgekeerd gelooft de doelgroep ook (terecht of onterecht) dat hoe lager je in de natuurlijke zoekresultaten staat, hoe minder betrouwbaar je bent.

Toename van hooggekwalificeerd verkeer

De doelgroepen van zoekmachines zijn “in de vraag”-modus en vertellen je al waar ze naar op zoek zijn, wat een prachtig aspect is van deze vorm van online marketing. Topposities op de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines worden het vaakst bezocht, dus een hoge positie tot Google kan leiden tot een aanzienlijke toename van het verkeer voor jouw website en meer dus meer (potentiële) klanten.

Daling van de kosten per acquisitie

SEO is veel goedkoper dan adverteren om klanten te werven. In feite is een gerichte SEO campagne blijvend en is het de beste vorm van een internet marketing strategie.

Het is ook nog eens kostenbesparend omdat de enige kosten die je hebt, de kosten zijn voor het inhuren van een freelance SEO-consultant. Tenzij je ervaring hebt met het coderen van websites en Google-algoritmen, heb je een SEO consultancy nodig om SEO campagnes te formuleren en je rankings te laten groeien.

SEO consultant inschakelen heeft blijvende voordelen

SEO is een investering en marketingstrategieën geven geen beter rendement dan dit. Het kost tijd, kennis en inspanning om het van onder de knie te krijgen. Als je het echter goed doet, of uitbesteed aan een freelance SEO consultant kunnen de effecten zich tot ver in de toekomst uitstrekken.

De gebruikerservaring en het gebruikersgedrag worden verbeterd en jouw algehele online zichtbaarheid wordt in de goede richting geduwd. Een SEO consultant zorgt er voor dat je goed scoort in de Google rankings wat je in de komende maanden en jaren een toenemende stroom van verkeer en potentiële leads oplevert.

Gelijk speelveld

Een gedegen SEO consultant stelt kleinere bedrijven in staat om te concurreren met grote bedrijven en bedrijven. Het is echter niet noodzakelijk het geval dat degene die het meeste uitgeeft, wint, hoewel andere consultants misschien anders vertellen.

Met andere woorden, het gebruik van een beetje creativiteit en handigheid kan je een voordeel opleveren ten opzichte van je concurrenten, zelfs als je concurrenten grotere budgetten hebben.

Waarom voor B.Analyzed kiezen als jouw SEO consultanty?

Onze SEO consultancy is gericht op het genereren van gekwalificeerde leads via organisch verkeer naar jouw site met hoge conversie percentages. Hierdoor hebben wij een uitstekende staat van dienst in het leveren van resultaten voor klanten in zelfs de meest concurrerende industrieën. Wij verzorgen zoekmachine optimalisatie MKB alsmede voor (kleine) zelfstandigen.

Onze SEO consultant richt zich op de doelstellingen van jouw bedrijf en zorgt voor een transparante en een persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring als SEO-consultant die zowel grote als kleine bedrijven helpt hun verkeer te vergroten, heeft online marketing bureau B.Analyzed SEO-adviesdiensten ontwikkeld die jouw bedrijf helpen slagen je vindbaarheid te vergroten.

Wil je meer weten wat wij voor jou als freelance SEO consultant kunnen betekenen? Wil je je SEO uitbesteden? Of je online marketing uitbesteden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Wij brengen je graag (terug) naar de top!

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Rotterdam
SEO Score

Bij +25 klanten werken we wekelijks aan groei

Wij kunnen zelf wel vertellen hoe wij werken en wij kunnen jou de geboekte resultaten laten zien. Misschien ben je ook benieuwd wat klanten van ons vinden. Samen gaan we altijd voor RESULTAAT.  Nieuwsgierig hoe? Bekijk onze klantwaarderingen!

Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een SEO bureau en zoekt naar