SEO content – verbeter je content strategie!

SEO content is een belangrijk onderdeel van het vindbaar maken van je website. De afgelopen jaren is Google content steeds meer gaan waarderen: de zoekmachine vindt het belangrijk dat er relevante en waardevolle content op je website komt te staan. Het is belangrijk dat deze content aansluit op de zoektermen waarop je gevonden wilt worden.

Zullen we samen groeien? Laat je gegevens achter en wij kijken wat we voor jullie kunnen doen.

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

SEO is content marketing

Wat is SEO content precies?  Content betreft de inhoud van jouw website: de tekst die je geschreven hebt, afbeeldingen en filmpjes die je toegevoegd hebt… kortom,  de informatie die je geeft aan de bezoeker op jouw webpagina. Wanneer deze informatie creatief, interessant of behulpzaam is, bijvoorbeeld omdat het een creatieve blog is over een interessant of populair onderwerp, geeft dit een toegevoegde waarde aan de lezer. Marketeers gebruiken de toegevoegde waarde van deze content om meer mensen te inspireren en uiteindelijk aan te zetten tot conversies in de vorm van het kopen van een product of het invullen van een mailadres (onder andere door content marketing tools in te zetten).

Content marketing

Veel mensen denken dat deze content marketing los staat van SEO en dus een aparte marketingstrategie is, maar eigenlijk werken content marketing en SEO hand in hand. De eerste stap van goede content marketing is namelijk het trekken van veel verkeer naar de website, iets waar SEO voor kan zorgen! SEO-geoptimaliseerde content wordt veel sneller opgepakt door zoekmachines, omdat precies de juiste zoekwoorden op een correcte manier in de tekst verwerkt zijn. Door kwalitatieve SEO content op jouw website te plaatsen zul je dus veel sneller door jouw doelgroep gevonden worden, en zullen uiteindelijk jouw conversies verbeteren.

Goede SEO content schrijven

Wat is goede SEO content? En hoe zorg je er voor dat er kwalitatieve content op jouw webpagina komt te staan? SEO content schrijven van hoge kwaliteit is vaak moeilijker dan wordt gedacht, omdat er veel verschillende aspecten bij komen kijken:

✓ de schrijfstijl moet correct maar creatief zijn,

✓ de informatie moet betrouwbaar en waardevol zijn,

✓ de content moet conversie-verhogend zijn

Technische SEO

De technische kant van SEO (bijvoorbeeld de laadsnelheid van de pagina) moet bij het genereren van content ook in de gaten gehouden worden. Kortom; het (leren) schrijven van goede SEO content kan een tijdrovend, gecompliceerd proces worden, waar drukke ondernemers vaak niet aan toe kunnen komen.

Gelukkig kan B.Analyzed als SEO consultant je adviseren over het schrijven van relevante content voor je website. Hierbij houden we niet alleen rekening met de laatste SEO trends, maar ook met conversie verhogende content. Je wilt tenslotte niet alleen gevonden worden op het internet, maar ook conversies boeken via je website om uiteindelijk winst te maken. Wij hebben hier al veel ervaring mee, en aan onze klantwaarderingen kun je zien dat wij al goede resultaten geboekt hebben!

Laat je SEO content door een expert schrijven

Het schrijven van goede content voor je website is vaak lastiger dan je zou denken, en kan veel tijd kosten, Gelukkig kan B.Analyzed als SEO bureau je helpen om de juiste content voor je site te schrijven, wat je veel tijd kan besparen. Hierbij houden wij rekening met de belangrijkste zoekopdrachten op je website, maar ook hoe je meer conversies kan boeken. Bovendien bieden wij een link building pakket aan, waarmee een natuurlijk linkprofiel tussen de verschillende pagina’s op jouw website opgebouwd kan worden. Uiteindelijk moet je website veel meer worden dan een mooi visitekaartje. Het moet de plek worden waar je klanten contact gaan opnemen voor je diensten. Samen gaan we ervoor zorgen dat je omzet gaat groeien met de juiste SEO content.

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Rotterdam
SEO Score

Kwalitatief verkeer naar je website trekken

Het primaire doel is om kwalitatief verkeer naar je website te trekken. Dit kan alleen als je content hierop ingespeeld is. Naast content die ervoor zorgt dat bezoekers op je website terecht komen is het belangrijk dat ze tot conversie overgaan. Wij kunnen je website aantrekkelijk maken voor bezoekers, zodat ze uiteindelijk sneller zullen overgaan tot een conversie via de website. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Vraag dan de offerte aan.

Ben je benieuwd wat ons online marketing bureau voor je kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en kansen met je huidige content. Hebben wij je interesse gewekt, of heb je nog vragen? Wij horen graag van je!

B.Analyzed: een veelzijdig online marketing bureau

Wil je meer weten over B.Analyzed, of zocht je een andere marketingterm? Bezoek hier onze andere pagina’s en ontdek hoe veelzijdig we zijn: