SEO Eindhoven – Behaal meer online rendement, start vandaag nog!

 • Vergroot je zichtbaarheid
 • Krijg meer relevante bezoekers naar je site
 • Vergroot je aantal leads / sales online

SEO score verbeteren?

Wil jij je bedrijf samen met ons laten groeien? Laat je gegevens achter en wij kijken wat we voor jullie kunnen doen.

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

SEO Eindhoven

Je wilt beter gevonden wilt worden, je wilt je conversies verhogen en bovenaan komen te staan in alle relevante zoekmachines. Je wilt meer relevant verkeer op je website, en meer naamsbekendheid. Klinkt dit je bekend in de oren? Maak dan gebruik van Seo in Eindhoven en laat je SEO uitbesteden. Hierdoor verhoog je je zichtbaarheid en bezoekers!

SEO Eindhoven – Wat is het belang?

Stel je hebt een onderneming in Eindhoven en je wilt je bereik vergroten. Je wilt meer verkeer naar je website en meer conversies. Maar als je je bedrijf googelt, vindt je jezelf pas op de vijfde pagina. Dat kan anders! Door een SEO specialist in Eindhoven in te schakelen vergroot je de vindbaarheid van jouw website. Jouw website en SEO content wordt zo aangepast door onze SEO specialist in Eindhoven, dat hij door de zoekmachines zoals Google van hoge kwaliteit bevonden wordt.

Hogere ranking

Hierdoor krijg je een hogere ranking in de zoekresultaten van Google. Deze hogere ranking is ontzettend belangrijk: hoe hoger je scoort in de zoekmachines, hoe meer verkeer je naar je website krijgt, wat uiteraard je conversies en dus je winst flink kan laten stijgen. Zonder SEO is het erg moeilijk om die doelgroep te bereiken die jij op je website wilt hebben. Kies voor zoekmachine optimalisatie in Eindhoven en boek online succes!

 • Beoordeeld met een 9.8 op Google Mijn Bedrijf
 • +50 tevreden klanten gingen jou voor
 • Meer dan 100 nummer 1 posities in Google
 • Gegarandeerd een geweldig ROI
google adverteren uitbesteden

SEO Eindhoven: Hoe werkt dat?

Search Engine Optimalisation (SEO) houdt in dat een website volgens alle ‘regels’ van het zoekalgoritme van Google wordt gemaakt. Het begint met een duidelijke situatie-analyse. Onze SEO specialist in Eindhoven doet uitgebreid marktonderzoek en bekijkt de huidige SEO prestaties. Zo wordt er o.a. gekeken naar je website, de prestaties van de concurrenten en de kansen in de markt. De SEO audit is de basis voor een gerichte SEO strategie.

Het belang van zoekwoorden

Met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek gaan we op zoek naar transactionele en informatieve zoekwoorden die je potentiële klanten gebruiken. We kijken naar zoekvolumes, zoekwoord moeilijkheidsgraad, relevantie en uiteraard de zoekwoorden van je concurrenten. We maken gebruik van lage volume zoekwoorden met weinig concurrentie, maar ook van hoge volume zoekwoorden. Door beide zoektermen te combineren wanneer we je SEO teksten laten schrijven, zorgt onze SEO specialist in Eindhoven voor relevant verkeer naar je website.

Het belang van sterke (back) links

Interne links op jouw website en kwalitatieve links naar jouw website vanuit andere relevante websites zorgt ook voor meer online zichtbaarheid. Als je kiest voor zoekmachine optimalisatie in Eindhoven ben je verzekerd van de juiste linkbuilding strategie en zorg je voor meer relevante bezoekers en een hogere waarde van je website.

Het belang van technisch onderhoud

Ook als jouw SEO technisch niet in orde is dan kan dit van invloed zijn op je rankings en SEO scores. Als je SEO in Eindhoven toepast wordt jouw website gescand en geanalyseerd op meer dan 100 belangrijke SEO factoren en lossen wij de problemen op. Als bijvoorbeeld jouw pagina’s te langzaam laden heb je de kans dat potentiële klanten jouw website verlaten voordat ze tot een conversie overgaan. Onze SEO specialist in Eindhoven kan jouw website optimaliseren en de laadsnelheid vergroten.

Het belang van on-page SEO

Als je een goede ranking wilt is On-page optimalisatie essentieel. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachines weten waar de pagina’s over gaan, dat ze relevant zijn zonder over-optimalisatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de content op de website aansluit op de wensen en behoeftes van de bezoeker en klant. Wij werken volgens de SEO richtlijnen van Google. Als je kiest voor SEO in Eindhoven kunnen wij je helpen met een goede sitestructuur en de juiste zoekwoorden selectie.

Andere factoren

Zelfs als dit allemaal in orde is, ben je er nog niet; er zijn nog talloze andere factoren die bepalen of je website goed geoptimaliseerd is of dat deze het toch aflegt tegen beter geoptimaliseerde concurrenten. SEO is een gecompliceerd proces zijn en het algoritme van Google verandert ook nog eens continu. Je begrijpt dat het precies volgen van alle veranderingen en het technische werk uitvoeren erg veel tijd kost.

Waarom kiezen voor SEO Eindhoven?

Daarom kiezen steeds meer ondernemers ervoor om hun SEO in Eindhoven uit te besteden. Dit scheelt tijd die je goed kan gebruiken voor je onderneming en je bent er zeker van de SEO goed uitgevoerd wordt.  Onze SEO specialist MKB in Eindhoven weet als geen ander hoe jouw website het beste geoptimaliseerd kan worden en weet alles over de ins en outs van Google en andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo. Als je kiest voor SEO in Eindhoven wordt jouw website dus letterlijk naar een hoger niveau getild, wat je veel rendement oplevert!

B. Analyzed: professioneel & ervaren SEO bureau

B. Analyzed is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in online marketing, waaronder SEO en Google Ads (SEA). Door te kiezen voor B.Analyzed, garanderen wij de meest succesvolle strategie voor SEO in Eindhoven.

Ons team bestaat uit online marketeers, website developers, WP-specialisten, social media experts, content specialisten en programmeurs die iedere dag hard werken aan effectieve online marketing strategieën, met als primaire doel, uiteraard, betere omzetcijfers voor onze klanten.

Wij helpen kleine, middelgrote en grote B-2-B en B-2-C bedrijven met het verbeteren van hun online marketing resultaten en SEO in Eindhoven. Dit doen we door het gebruik van verschillende marketing tools zoals bijvoorbeeld Google Analytics en door het opzetten van verschillende online marketing strategieën die passen bij de doelgroep en doelstellingen van jouw bedrijf.

Flexibiliteit en hoge inzetbaarheid

In tegenstelling tot veel andere online marketing bureaus werkt B. Analyzed niet met langlopende contracten. We zijn een flexibel bureau dat meedenkt met de klant! Iedere maand wordt in overleg bepaald aan welke marketingdienst(en) we aandacht besteden en waar de focus op ligt. Daarnaast werken met op maat gemaakte rapportages. Je krijgt een overzicht van je bezoekers aantallen, rankings van verschillende keywords en toename van het aantal behaalde doelen. Werkzaamheden zijn op maat en de snelheid van het behalen van resultaat verschilt per klant. Uiteraard kunnen we hier voor jou een inschatting van maken.

Andere expertises

Daarnaast zijn we niet alleen een zoekmachine marketing bureau: wij kunnen je ook van dienst zijn met bijvoorbeeld SEA, Google Ads, Display marketing, Google Analytics, Conversie optimalisatie, linkbuilding diensten en social media – en email marketing. Als online marketing bureau zijn wij al meerdere jaren actief voor vele tevreden klanten.

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Consultant
SEO Rotterdam
SEO Score

Met B. Analyzed kies je voor gegarandeerd resultaat!

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces, want er zijn altijd nieuwe potentiële klanten en daarnaast verandert Google de algoritmes om de paar maanden. Met een op maat gemaakte online marketing strategie kan jij het maximale uit je website halen. Schakel daarom B. Analyzed in! Wij verzorgen jouw SEO in Eindhoven en zorgen dat jouw website hoger in Google komt, dat jouw website meer relevant verkeer krijgt en dat jouw bedrijf uiteindelijk winstgevender wordt! Zoals je ziet, SEO in Eindhoven was nog nooit zo gemakkelijk!

De voordelen van B.Analyzed op een rijtje:

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Aantoonbare resultaten
 • Terugkerende SEO opdrachtgevers
 • Gegarandeerd resultaat
 • 55 nummer 1 posities in Google
 • Focus op meer conversies (leads)
 • SEO door heel Nederland

B.Analyzed verricht niet alleen zoekmachine optimalisatie in Eindhoven, maar door heel Nederland! Wij werken op afstand en zijn dus overal beschikbaar! Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

★★★★★ 9,8 van 10 op basis van 31 beoordelingen op Facebook & Google My Business

SEO Maastricht