SEO guru– Behaal meer online rendement, start vandaag nog!

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Behaal top 3 posities in Google
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site
  • Vergroot je aantal leads / sales online

 

 

Groei samen met SEO Guru B. Analyzed en neem contact op!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

B.Analyzed – Jouw persoonlijke SEO Guru!

Een SEO guru inhuren voor jouw zoekmachine optimalisatie? Geen probleem! Wij zijn een professioneel online marketing bureau en kunnen jou helpen om online beter gevonden te worden. Samen gaan we aan de slag om jouw website beter vindbaar te maken bij het grote publiek!

Dus wil jij:

✓ Scoren op relevante zoekwoorden?

✓ Veel aandacht op van potentiële klanten zonder per klik te betalen?

✓ Je conversies verhogen?

✓ Bovenaan komen te staan in alle relevante zoekmachines?

Een echte SEO guru weet precies hoe deze vragen beantwoord worden en hoe jouw website het beste aangepakt kan worden.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO houdt dus in dat een website zo wordt aangepast dat hij volgens de zoekmachines zoals Google van hoge kwaliteit is.

De criteria van de zoekmachines voor een goede website worden allemaal nagelopen, wat vervolgens weer voor een hogere ranking in deze zoekmachines zorgt. Deze hogere ranking is ontzettend belangrijk: hoe hoger je scoort in de zoekmachines, hoe meer verkeer je naar je website krijgt, wat uiteraard je conversies en dus je winst flink kan laten stijgen. En dat voor relatief lage kosten!

 

 

  • Beoordeeld met een 9.8 op Google Mijn Bedrijf
  • +50 tevreden klanten gingen jou voor
  • Meer dan 100 nummer 1 posities in Google
  • Gegarandeerd een geweldig ROI
seo ibiza

Waarom een SEO Guru inhuren?

Het optimaliseren van een website is echter gecompliceerder dan het op het eerste gezicht lijkt. Alleen Google gebruikt al meer dan 200 criteria, die ook nog eens om de paar maanden veranderen en aangepast worden. Het is dus erg moeilijk om altijd op de hoogte te zijn van de talloze verschillende optimalisatie methodes die de website in ranking kunnen laten stijgen.

Daarom kan het voor drukke ondernemers een slimme zet zijn om een SEO guru in te huren: dit is een specialist op het gebied van Search Engine Optimization en die als geen ander de ins en outs van de zoekmachine-criteria kent. Een zoekwoorden onderzoek, SEO content verbeteren en  SEO teksten laten schrijven zijn een van de vele mogelijkheden.

Een professionele SEO guru weet precies hoe jouw website te laten scoren in de Google ranking en kan dit in no-time voor elkaar krijgen! De juiste zoekoptimalisatie methode kan daarom voor een flinke boost zorgen voor jouw onderneming. Wie wilt nou niet nummer 1 in Google ranken?

Seo guru bij B.analyzed

Heb jij ook interesse in het verbeteren van jouw website? Zorg er dan wel voor dat je een seo guru benadert die aantoonbare resultaten heeft behaald. Iedereen kan zichzelf een “guru” noemen, maar niet iedereen heeft ook de ervaring en expertise die nodig zijn om écht het verschil te maken. Elke seo guru van B.Analyzed heeft die ervaring en expertise in huis en ze hebben al talloze keren uitmuntende resultaten behaald met zoekmachine optimalisatie MKB en voor zelfstandigen!

 

 

B.Analyzed: flexibel en breed inzetbaar

Naast onze werkzaamheden als SEO guru hebben wij de expertise voor nog vele andere diensten in huis. Bedrijven die hun online marketing uitbesteden aan B. Analyzed, kunnen we niet alleen helpen met webpagina’s optimaliseren voor zoekmachines, maar kunnen ook met Google analytics, Google Ads, SEA diensten, conversieratio optimalisatie, social media- en email marketing. Daarnaast bieden we diverse full service online marketing pakketten van hoge kwaliteit aan!

 

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Rotterdam
SEO Score

B.Analyzed: overal beschikbaar!

Niet alleen wat betreft de diensten die wij aanbieden zijn wij flexibel, maar ook wat betreft de locatie: want of je nou in het noorden van Groningen of in het zuiden van Limburg werkt, of zelfs buiten Nederland behoefte hebt aan onze diensten, wij kunnen je overal helpen! Omdat B.Analyzed op afstand werkt zijn wij overal bereikbaar. Tot nu toe hebben wij al klanten geholpen in onder andere Maastricht, Rotterdam en Nijmegen, maar ook in Ibiza en Thailand. Dus waar je ter wereld je ook bevindt, B.Analyzed is altijd voor jouw bedrijf bereikbaar!