SEO Ibiza – Behaal meer online rendement!

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Behaal top 3 posities in Google
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site
  • Vergroot je aantal leads / sales online

Ben jij nog niet zichtbaar de top 3 van Google wanneer je zoekt op een relevant keyword voor jouw product / dienst? Wij kunnen dat veranderen. Laat we in gesprek gaan om alle mogelijkheden te bekijken.

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

Op zoek naar een SEO specialist Ibiza?

Waarschijnlijk ben je op deze site terecht gekomen toen je in het Google zoeknetwerk gezocht hebt naar SEO Ibiza,  SEO specialist Ibiza, SEO bureau Ibiza of vindbaarheid Ibiza.

Voor veel webwinkel eigenaren, dienstverleners, bloggers en online bureaus is SEO dé manier om de doelgroep te bereiken en bezoekers naar de website te krijgen.

Ben je niet vindbaar of vind je prospect niet datgene waar hij of zij naar opzoek is, wordt je niet meegenomen in de overweging of aankoopbeslissing. Naast dat je daardoor potentiële klanten misloopt, loop je  ook nog eens het risico van reputatieschade omdat je niet vindbaar bent. Daarom is een gerichte online marketing strategie onmisbaar voor elk bedrijf!

  • Beoordeeld met een 9.8 op Google Mijn Bedrijf
  • +50 tevreden klanten gingen jou voor
  • Meer dan 100 nummer 1 posities in Google
  • Gegarandeerd een geweldig ROI

Samenwerken met een top SEO bureau op Ibiza?

Ben je benieuwd naar hoe wij denken over zoekmachine optimalisatie en SEO content en hoe wij dat kunnen toepassen voor jouw website?

Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn een open, transparant en flexibel online marketing bedrijf en denken altijd mee met de klant.

Dat betekent dat we op welke manier dan ook (eenmalig, tijdelijk of als consultant op afstand) de online marketing en online prestaties van jouw bedrijf naar een hoger niveau brengen!

Start met een slimme SEO strategie

Ons zoekmachine optimalisatie bureau begint met het bepalen van de juiste zoekwoorden en keyword strategie. Wat is de huidige situatie, waar behalen we quick wins (waar scoren we al goed op en zijn een paar posities hoger, wenselijk) wat zijn de lange termijn doelstellingen?

Wie zijn je doelgroepen precies en waar bevinden ze zich? Richten we ons op specifieke zoekwoorden met weinig concurrentie (de long tail) of gaan we ons ook focussen of hoge volumes of een combinatie van beide?

Vanuit bedrijfsvisie en doelstellingen  en gewenste propositie maken we samen een vertaalslag naar SEO-doelen met een passende strategie.

Wil je meer weten of erachter komen hoe je er überhaupt voor staat en wat wij voor je kunnen betekenen? Dat kan! Neem contact met onze SEO specialist en we vertellen je graag meer!

Wat is en wat doet een SEO specialist?

Het woord SEO is een afkorting van  search engine optimisation of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie.  Een SEO expert of SEO consultant is een marketeer die weet hoe die websites met relevante voldoende  gebruikte zoekwoorden vindbaar maakt in zoekmachines  als Google, Bing en Yahoo. Er zijn inmiddels meer dan 200 factoren die bepalen hoe goed jouw website gevonden wordt.

Waarom een SEO consultant inschakelen?

Een SEO expert kan soms door enkele eenvoudige aanpassingen je website hoger in zoekmachines laten ranken. Als je met de juiste trefwoorden waar hoge zoekvolumes op zitten vindbaar bent, kun je makkelijk veel extra GRATIS verkeer naar je website krijgen. Een echte SEO expert zal vooral kijken naar methoden om de juiste bezoekers aan te trekken. Dit zijn dus de mensen die geïnteresseerd zijn in jouw dienst, product of informatie.

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Rotterdam
SEO Score

Wat kost een SEO expert?

Het uurtarief van een SEO consultant ligt tussen de 40 euro en 95 euro per uur. De verschillen in de kosten online marketing liggen in de kennis en het niveau van werken. Voor een analyse maken, conclusies trekken en actiepunten uitzetten en je hersenen te gebruiken is meer kennis nodig dan enkel een SEO geoptimaliseerde tekst schrijven.

Er zijn ook diverse soorten SEO-ers, de één is goed in techniek, de ander weer in creatief schrijven, de ander weer in creatieve linkbuilding. Wanneer een SEO-er, naast het verhogen van organisch verkeer, ook nog een sterk analytisch denkvermogen heeft, dan heb je een goede SEO specialist te pakken.

SEO Venlo, SEO landelijk en SEO internationaal

De SEO klanten van B. Analyzed bevinden zich door héél Nederland. Dit komt omdat B. Analyzed marketing bestaat uit een team van freelancers die zich over de hele wereld bevinden.

Wil jij je SEO uitbesteden? Of ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Wacht niet langer en app, mail of bel ons! Ons kantoor is gevestigd in Venlo. Dus wanneer je op zoek bent naar SEO Venlo zul je ons in de Google maps vermeldingen vinden.

SEO Nijmegen
SEO Rotterdam
SEO Maastricht