Behaal meer online rendement met SEO Nijmegen

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site!
  • Vergroot je aantal leads / sales online!
Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

SEO Nijmegen – Gegarandeerd online Resultaat!

Je wilt beter gevonden wilt worden, je wilt je conversies verhogen en bovenaan komen te staan in alle relevante zoekmachines. Je wilt meer relevant verkeer op je website, en meer naamsbekendheid. Klinkt dit je bekend in de oren? Maak dan gebruik van Seo Nijmegen en verhoog je online vindbaarheid en bezoekers!

B. Analyzed marketing is een gecertificeerd online marketing bedrijf en heeft jarenlange ervaring en expertise in zoekmachine optimalisatie en andere online marketing werkzaamheden. Wij staan garant voor een prettige samenwerking en een heldere en fijne communicatie.

Als SEO specialist Nijmegen helpen wij kleine, middelgrote en grote B-2-B en B-2-C bedrijven aan een grotere online vindbaarheid en een top 3 positie in Google! Lees hier meer over SEO voor MKB!

  • Beoordeeld met een 9.8 op Google Mijn Bedrijf
  • +50 tevreden klanten gingen jou voor
  • Meer dan 100 nummer 1 posities in Google
  • Gegarandeerd een geweldig ROI
google adwords uitbesteden

Wat is het belang van SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO houdt dus in dat een website zo wordt aangepast dat hij door de zoekmachines zoals Google van hoge kwaliteit bevonden.

Google kijkt namelijk niet alleen waarop jouw doelgroep zoekt, maar ook of jouw bedrijf kwalitatieve content biedt op jouw website. Wanneer we rekening houden met SEO factoren als  geoptimaliseerde content (bijvoorbeeld door het gebruik van de juiste informatie en trefwoorden waarop zoekt en het plaatsen van extra links) zal Google de waarde van jouw website hoger schalen. Google komt dan tot de conclusie dat de vindbaarheid van jouw website omhoog kan, waardoor je beter gaat ranken.

SEO Nijmegen uitbesteden

Bedrijven die hun SEO uitbesteden aan een SEO specialist zijn verzekerd van online groei. We brengen jouw online prestaties in kaart en gaan ervoor zorgen dat je met de juiste SEO strategie jouw online prestaties op de korte- en lange termijn met stappen omhoog gaan. Uiteraard zullen we ook rekening houden met de lange- en korte termijn doelstellingen van jouw bedrijf.

Onze SEO specialisten in Nijmegen en omstreken lopen namelijk alle criteria van de zoekmachines voor een goede website na, zodat we jouw website beter vindbaar maken, wat vervolgens weer voor een hogere ranking in deze zoekmachines zorgt.

Deze hogere ranking is ontzettend belangrijk: hoe hoger je scoort in de zoekmachines, hoe groter de vindbaarheid van jouw website. Hierdoor trekt je website meer bezoekers aan wat uiteraard je conversies en dus je winst, flink kan laten stijgen. En dat voor relatief lage kosten!

SEO Nijmegen: Hoe werkt dat?

Search Engine Optimization (SEO) houdt in dat een website volgens alle ‘regels’ van het zoekalgoritme van Google wordt gemaakt. Het begint met een duidelijke situatie-analyse. Binnen ons online marketing bureau doen onze SEO specialisten in Nijmegen uitgebreid marktonderzoek en bekijken de huidige SEO prestaties.

]Zo wordt er o.a. gekeken naar verschillende aspecten van je website, de prestaties van de concurrenten en de kansen in de markt. Wij luisteren goed naar jouw targets en nemen die mee in onze SEO audit. Deze SEO audit is de basis voor een gerichte SEO strategie die gaat zorgen voor hogere posities in de zoekmachines.

Het belang van een zoekwoorden onderzoek

Met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek gaan we op zoek naar transactionele en relevante zoekwoorden die je potentiële klanten gebruiken. We kijken naar zoekvolumes, zoekwoord moeilijkheidsgraad, relevantie en uiteraard de zoekwoorden van je concurrenten.

Verschillende soorten zoekwoorden

We maken gebruik van lage volume zoekwoorden met weinig concurrentie, maar ook van hoge volume zoekwoorden.Door het gebruik van de juiste zoekwoorden en relevante informatie op je website, kunnen onze SEO specialisten in Nijmegen ervoor zorgen dat jij nieuwe klanten en nieuwe website bezoekers trekt doordat jouw website hoger scoort in de algemene zoekresultaten.

Het belang van sterke (back) links

Interne links op jouw website en kwalitatieve links naar jouw website vanuit andere relevante websites zorgt ook voor meer online zichtbaarheid. Als je kiest voor zoekmachine optimalisatie in Nijmegen ben je verzekerd van de juiste linkbuilding strategie en doen onze SEO experts jouw linkbuilding (de interne- en externe links) in orde maken. Doordat de jarenlange ervaring van ons SEO- en linkbuilding bureau zorgen we voor meer relevante bezoekers en een hogere waarde van je website. De volgende stap naar online succes!

Het belang van technische SEO en onderhoud

Ook als jouw SEO technisch niet in orde is dan kan dit van invloed zijn op je rankings en SEO scores. Als je SEO  Nijmegen toepast wordt jouw website gescand en geanalyseerd op meer dan 100 belangrijke SEO factoren en lossen wij de problemen op.

Dit is met name interessant als je een al wat oudere website hebt. Als bijvoorbeeld jouw pagina’s te langzaam laden heb je de kans dat potentiële klanten jouw website verlaten voordat ze tot een conversie overgaan. Je wilt natuurlijk dat jouw website bezoekers op de belangrijke pagina’s niet wegklikken omdat het laden te lang duurt. Onze SEO specialist MKB in Nijmegen kan jouw website optimaliseren en de laadsnelheid vergroten.

Het belang van on-page SEO

Als je een goede ranking wilt is On-page optimalisatie essentieel. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachines weten waar de pagina’s over gaan, dat ze relevant zijn zonder over-optimalisatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de content op de website aansluit op de wensen en behoeftes van de bezoeker en klant. Uiteraard werken wij volgens de SEO richtlijnen van Google. Als je kiest voor SEO Nijmegen kunnen wij je helpen met een goede sitestructuur en de juiste zoekwoorden selectie.

Het belang van lokale SEO

Voor lokale bedrijven is local SEO ook erg interessant. Als jouw website goed ingericht is en de tools van Google goed worden ingezet, dan is de kans ook groter dat de website meer naar voren in de lokale zoekresultaten komt met lokale zoekopdrachten.

Lokale SEO, wat is dat?

Wat is lokale SEO? Lokale SEO verwijst naar het proces van het ‘optimaliseren’ van je website om meer klanten aan te trekken uit relevante lokale zoekopdrachten. Deze zoekopdrachten vinden plaats op Google en andere zoekmachines.

Lokale SEO zorgt er simpelweg voor dat jouw bedrijf of pagina gevonden kan worden in zoekopdrachten met een lokaal karakter. Denk bijvoorbeeld aan de lokale vindbaarheid op zoektermen als “SEO specialist Nijmegen”, “Nijmegen zoekmachine optimalisatie” of “SEO Nijmegen”.

Zelfs wanneer de plaatsnaam niet in de zoekopdracht voorkomt, zal Google een aantal lokale SEO-resultaten laten zien van bedrijven in de regio ten opzichte van de locatie waar jij je op dat moment bevindt. Lokale SEO kan dus een enorm verschil maken voor je lokale vindbaarheid. En wij kunnen jou daarmee helpen!

Local SEO, hoe werkt het?

De zoekresultaten in Google waren in het verleden gericht op landelijk zoekgedrag. Als iemand bijvoorbeeld zocht naar een “SEO specialist” dan waren de resultaten overal hetzelfde. Zocht je in Nijmegen naar een SEO expert, dan kreeg je dezelfde resultaten te zien als in Maastricht. Natuurlijk kon je ook zoeken op “SEO specialist Nijmegen” en dan waren de resultaten anders.

Maar sinds een paar jaar heeft Google de lokale zoekresultaten anders ingericht. Als je nu zoekt op “SEO specialist” in Nijmegen dan zijn de resultaten anders dan de resultaten in Maastricht bijvoorbeeld.

Andere factoren

Zelfs als dit allemaal in orde is, ben je er nog niet; er zijn nog talloze andere factoren die bepalen of je website goed geoptimaliseerd is of dat deze het toch aflegt tegen beter geoptimaliseerde concurrenten. SEO is een gecompliceerd proces zijn en het algoritme van Google verandert ook nog eens continu. Je begrijpt dat het precies volgen van alle veranderingen en het technische werk uitvoeren erg veel tijd kost.

SEO Maastricht

Waarom kiezen voor SEO  Nijmegen?

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om hun SEO in Nijmegen uit te besteden. Bedrijven die hun online marketing en SEO Nijmegen uitbesteden houden tijd over die je goed kan gebruiken voor het runnen van jouw bedrijf. Daarnaast ben je er zeker van dat de SEO goed uitgevoerd wordt.

Onze SEO specialist in Nijmegen weet als geen ander hoe jouw website het beste geoptimaliseerd kan worden en weet alles over de ins en outs van Google en andere zoekmachines zoals Bing en Firefox. Als je kiest voor de online marketing diensten van ons SEO Nijmegen wordt jouw website dus letterlijk naar een hoger niveau getild, wat je veel rendement oplevert!

B. Analyzed: professioneel & ervaren SEO bureau

B. Analyzed is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is onder andere SEO en Google Ads (SEA). Wanneer je je SEO laat uitbesteden aan B.Analyzed, garanderen wij de meest succesvolle strategie voor SEO Nijmegen.

Ons team bestaat uit online marketeers, website developers, WP-specialisten, social media experts, content specialisten en programmeurs die iedere dag hard werken aan effectieve online marketing strategieën, met als primair doel, uiteraard, betere omzetcijfers voor onze klanten.

SEO voor elke onderneming

Wij helpen kleine, middelgrote en grote B-2-B en B-2-C bedrijven met het verbeteren van hun online marketing resultaten en zoekmachine optimalisatie in Nijmegen. Dit doen we door het gebruik van verschillende marketing tools zoals bijvoorbeeld Google Analytics en door het opzetten van verschillende online marketing strategieën die passen bij de doelgroep en doelstellingen van jouw bedrijf.

Contact opnemen

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van het bovenstaande en wil je weten meer weten over SEO uitbesteden in Nijmegen? Wil jij je lokale vindbaarheid vergroten door SEO Nijmegen? Hogere posities in Google en meer online succes?

Laat ons voor jou aan de slag gaan! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

SEO door heel Nederland

B.Analyzed verricht niet alleen SEO in  Nijmegen maar ook in andere steden door heel Nederland! Wij werken op afstand en zijn dus overal beschikbaar. Bekijk ook eens de volgende pagina’s: