SEO partner

Heb jij een SEO partner nodig? Ben je op zoek naar een SEO partner om jouw website beter te laten scoren? Of wil je je online marketing uitbesteden? B. Analyzed marketing kan je hierbij helpen! Als professioneel en ervaren SEO bureau richten wij ons voornamelijk op duurzame methodes om je website beter te laten scoren en gaan we niet voor snelle resultaten op de korte termijn!

Schakel nu B. Analyzed als jouw professionele SEO partner in!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

Waarom een SEO partner?

Waarom noemen wij ons een SEO partner? Om alles uit jouw website te halen denken wij dat het erg belangrijk is om samen te werken. Jij, als ondernemer, weet namelijk als geen ander wat jouw bedrijf uniek maakt en waarom jouw product of service toegevoegde waarde heeft voor jouw doelgroep: eigenlijk ben jij dus de expert van jouw eigen onderneming.

B.Analyzed, als professioneel online marketing bureau, kan deze expertise heel goed aanvullen met haar kennis op verschillende gebieden, bijvoorbeeld het verbeteren van je SEO content door een zoekwoorden onderzoek, en weet precies hoe de unique selling points van jouw bedrijf kunnen worden gebruikt voor succesvolle marketingstrategieën en goede SEO optimalisatie.

Dus wanneer jouw kennis van de onderneming gekoppeld wordt aan onze expertise in SEO en marketing, ontstaat een samenwerkingsverband waar heel veel waardevolle resultaten uit kunnen komen. Zie jij zo’n SEO partner wel zitten? Dan staat B.Analyzed voor je klaar! Wij verzorgen de SEO voor MKB alsmede voor zelfstandigen.

 

SEO consultant

Bespaar tijd met een SEO expert

Wanneer je je SEO laat uitbesteden kun je veel tijd besparen. Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie, kan erg technisch en tijdrovend werk zijn.

Zoekmachines gebruiken gecompliceerde wiskundige algoritmen met meer dan 200 criteria om te bepalen welke websites bovenaan komen te staan. Het kost al veel tijd om al deze criteria te leren kennen en te begrijpen, en ze veranderen ook nog eens continu.

Veel ondernemers hebben geen tijd om zich hier echt in te verdiepen, en daarom kan de SEO uitbesteden een goede zet zijn: een echte SEO expert kent de criteria van de zoekmachines als geen ander en kan de doelen die jij stelt voor je website snel vertalen naar een slimme SEO strategie.

 

 

 

Meer weten over onze diensten?

Als SEO partner geven wij graag advies over de mogelijkheden voor jouw website. Maar wist je dat we, naast SEO, nog veel meer diensten aanbieden? Zo zijn wij ook  SEA specialist, kunnen we jouw conversie verhogen, hebben we veel kennis van Google Analytics, en geven we algemeen website advies.

Uiteraard geven we ook extra informatie over onze werkwijze en de kosten om je site te optimaliseren. Wij helpen je graag om jouw website onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep, en kunnen je een mix van onze diensten aanbieden die perfect bij je past.

Heb je interesse in ons als SEO partner, of in onze diensten in het algemeen? Neem dan contact met ons op!

 

werken vanuit de camper

SEO partner B. Analyzed marketing = locatie onafhankelijk!

Niet alleen wat betreft de diensten die wij aanbieden zijn wij flexibel, maar ook wat betreft de locatie: want of je nou in het noorden van Groningen of in het zuiden van Limburg werkt, of zelfs buiten Nederland behoefte hebt aan onze diensten, wij kunnen je overal helpen! Omdat jouw SEO partner B. Analyzed op afstand werkt zijn wij overal bereikbaar.

Tot nu toe hebben wij al klanten geholpen in onder andere Maastricht, Rotterdam en Nijmegen, maar ook in Ibiza en Thailand. Dus waar je ook bent, B. Analyzed marketing is bereikbaar!

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Rotterdam
SEO Score

Wat gaat een SEO partner voor je doen?

Als je B.Analyzed als SEO partner kiest, zullen we een stappenplan doorlopen waarmee je website een transformatie zal ondergaan:

1. Doelstellingen bepalen

Als eerste gaan jij en de SEO expert samen bepalen wat je doelstellingen zijn voor je SEO optimalisatie. Jullie gaan kijken welke doelen jij wilt behalen met je website.

2. Zoekwoorden analyse

Dan maken wij een zoekwoordanalyse om in kaart te brengen welke zoekwoorden relevant zijn en hoge zoekvolumes hebben. Dit zijn vooral zoekwoorden met veel potentie, maar nog weinig concurrentie.

3. Structuur verbeteren

Vervolgens gaan we de structuur van je website verbeteren en de site technisch optimaliseren.

4. Content Marketing

Daarna gaan we aan de slag met content marketing voor zoekmachines op de website.

5. Maandelijks rapport

Als dit proces afgerond is brengen wij maandelijks een rapport uit waarop je jouw SEO score kan bekijken. Je weet zo meteen hoe je ervoor staat en op welke punten je site nog kan verbeteren. Zo blijft jouw website altijd up-to-date!

google adwords uitbesteden