SEO score

Welke ondernemer wilt er nu niet gevonden worden op internet? Meer naamsbekendheid en meer bezoekers? Meer conversies? Met een gerichte SEO campagne vallen deze doelen te behalen. Een SEO bureau doet dit onder meer door het meten van je SEO score.

 

Wil jij weten hoe wij je kunnen helpen met het verbeteren van je SEO score?

 

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

Wat is een SEO score?

De SEO score laat zien hoe jouw website scoort binnen de verschillende zoekmachines. Door deze te berekenen krijg je een duidelijk beeld van wat de mogelijke verbeterpunten zijn. Als ondernemer is het belangrijk om je score in de gaten te houden en hier eventueel aanpassingen op te doen.

De voordelen van een SEO score check

Alleen Google gebruikt meer dan 200 bekende rangschikking factoren bij het bepalen van de score van jouw website. Met zoveel rangschikking factoren, is het gemakkelijk om overweldigd te raken door het enorme aantal variabelen om bij te houden.Het is dan ook raadzaam om een hiervoor een SEO bureau als B.Analyzed in de arm te nemen.

Een SEO score check meet hoe goed jouw website presteert op een aantal belangrijke SEO-factoren, zoals inhoud en technische instellingen. Hoe hoger de score, hoe groter de kans dat jouw pagina’s beter scoren in Google en andere zoekmachines. Hoe beter je scoort, hoe meer organisch verkeer je naar jouw website leidt.

Behoud het overzicht

Wij kunnen door het gebruik van een gecombineerde SEO score check op een eenvoudige en transparante manier laten te zien hoe goed jouw website het doet op het gebied van organische zoekprestaties. Scoort de site goed tegenover de concurrentie of kan dit verbeterd worden? Welke zoekwoorden moeten in de content verwerkt worden om een betere zichtbaarheid te creëren?

Duidelijk plan van aanpak

Op basis van deze SEO score maken we een plan van aanpak en brengen we in kaart welke problemen opgelost moeten worden. Samen gaan we ervoor zorgen dat je score verbeterd en dat je beter vindbaar gaat worden op het internet. Een bijkomend voordeel van het bijhouden van je score is dat wij je kunnen helpen bij het formuleren en volgen van een online marketing strategie voor de lange termijn.

Heldere doelstellingen

Door een SEO score te berekenen krijgen we een duidelijk beeld van waar er nog winst te behalen valt. Op basis van deze scoren kunnen we nieuwe doelstellingen bepalen voor je bedrijf. De weg naar een succesvolle zoekmachine marketing begint tenslotte bij het bepalen van een doel. Naar welk doel wil je graag toewerken? Wat wil je op het lange termijn gaan bereiken met je website? Wil je graag meer bezoekers trekken of alleen het aantal conversies verbeteren? Aan de hand van onze check, de SEO score en jouw doelen kunnen we samen de doelstellingen bepalen voor je onderneming.

De voordelen van B.Analyzed op een rijtje:

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Aantoonbare resultaten
  • Terugkerende SEO opdrachtgevers
  • Gegarandeerd resultaat
  • 55 nummer 1 posities in Google
  • Focus op meer conversies (leads)

Gerichte zoekresultaten voor je website

Meer verkeer naar je website is uiteraard fantastisch, maar relevant verkeer is belangrijker. Het is natuurlijk hartstikke leuk dat je meer bezoekers trekt naar je website. Alleen, zijn deze bezoekers ook echt op zoek naar jouw producten of diensten? Het is belangrijk dat het publiek dat je trekt ook echt relevant is voor je bedrijf. Op het lange termijn gaan we ervoor zorgen dat het juiste publiek je website weet te vinden.

Hogere vindbaarheid

Samen gaan we ervoor zorgen dat je doelstelling ook echt voor meer conversies gaat zorgen op je website. Het uiteindelijke resultaat van het werken aan een betere score is dat jouw website een hogere zichtbaarheid krijgt op Google en andere zoekmachines. Dit betekent dat meer bezoekers naar jouw site komen en bekend worden met je merk, jouw diensten of producten. Aarzel dus niet en schakel ons online marketing bureau B.Analyzed in voor een check van je SEO score!

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Rotterdam

Waarom kiezen voor B.Analyzed?

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces, want er zijn altijd nieuwe potentiële klanten en daarnaast verandert Google de algoritmes om de paar maanden. Met een op maat gemaakte SEO strategie kan jij het maximale uit je website halen. Check je SEO score of laat je SEO uitbesteden aan B.Analyzed en wij zorgen ervoor dat jouw website hoger in Google komt, dat jouw website meer relevant verkeer krijgt en dat jouw bedrijf uiteindelijk winstgevender wordt!