SEO Venray – meer online rendement!

 • Vergroot je online vindbaarheid met online marketing
 • Behaal nummer 1 posities in Google
 • Krijg meer relevante bezoekers naar je site
 • Vergroot je aantal leads / sales online

Ben je op zoek naar een SEO specialist in de regio Venray. Wij komen graag bij jou op de koffie. Zullen we samen groeien? Laat je gegevens achter en wij kijken wat we voor jullie kunnen doen.

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

SEO Venray – Scoor bovenaan in  Google!

Waarschijnlijk ben je op deze site terecht gekomen toen je in het Google zoeknetwerk gezocht hebt naar SEO in Venray, SEO bureau Venray of SEO bureau Venray.

SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie is niet meer weg te denken anno 2022.

Voor veel webwinkel eigenaren, dienstverleners, bloggers en online bureaus is online marketing dé manier om de doelgroep te bereiken en bezoekers naar de website te krijgen. Met een digitale marketingstrategie en zoekmachine optimalisatie vergroot je je online vindbaarheid, scoor je hoger in Google en trek je een constante stroom van bezoekers naar je website!

Wil je voor jouw bedrijf gratis scan aanvragen? Dat kan! Doe de gratis SEO scan bij ons SEO bureau in Venlo, en zie meteen hoe jouw bedrijf ervoor staat!

 

 • opdrachtgevers beoordelen ons met een 9.8 op Google Mijn Bedrijf
 • Super transparante en persoonlijke werkwijze
 • +50 tevreden klanten kozen voor SEO in Venlo
 • Meer dan 100 nummer 1 posities in Google
 • Gegarandeerd een geweldig ROI
 • Meer dan 12  jaar ervaring

Samenwerken met een SEO expert in de regio Venray?

Ben je benieuwd naar hoe wij als SEO specialist Venlo, denken over zoekmachine optimalisatie en SEO content en hoe wij dit belangrijk onderdeel van een online marketing strategie kunnen toepassen op jouw huidige website?

Neem dan eens contact op met ons SEO bureau Venlo voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn een open, transparant en flexibel online marketingbedrijf en denken altijd mee met de klant. Wij verzorgen de SEO voor MKB alsmede voor zelfstandigen.

Wil je weten hoe jouw huidige website ervoor staat? Of wil je weten hoeveel bezoekers je naar je website krijgt? Maak dan gebruik van ons vrijblijvend aanbod en doe een gratis SEO scan!

Slimme SEO strategie

SEO begint met het bepalen van een slimme SEO strategie. Ons Seo bureau in Venlo stelt onder meer de volgende vragen:

 • Wat is de huidige situatie?
 • Waar behalen we quick wins?
 • Wat zijn de lange termijn doelstellingen?
 • Hoeveel relevante bezoekers bezoeken je site?
 • Is er een constante stroom aan bezoekers op je huidige website?
 • Wie zijn je doelgroepen precies en waar bevinden ze zich?
 • Richten we als SEO bureau Venlo ons op specifieke zoekwoorden met weinig concurrentie (de long tail) of gaan we ons ook focussen of hoge volumes of een combinatie van beide?

Vanuit bedrijfsvisie en doelstellingen  en gewenste propositie maken onze SEO specialisten in Venlo samen met jou een vertaalslag naar SEO-doelen met een passende strategie.

Wil je meer weten of erachter komen hoe je er überhaupt voor staat en wat wij voor je kunnen betekenen? Dat kan! Neem contact op met ons SEO bureau in Venlo en we vertellen je graag over hoe wij voor jou aan de slag gaan!

Local SEO

Wat doet een SEO specialist?

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimalisation of in het Nederlands, zoekmachine optimalisatie.  Een SEO expert, SEO specialist of SEO consultant is een marketeer die weet hoe die websites met de juiste zoekwoorden vindbaar maakt in zoekmachines  als Google, Bing en Yahoo.Er zijn inmiddels meer dan 200 factoren die bepalen hoe goed jouw website gevonden wordt.

Door de juiste strategische keuzes te maken laat een SEO specialist jouw website hoger scoren in de zoekmachines, waardoor het meer relevante bezoekers aantrekt en jouw online succes vergroot.

Waarom een SEO consultant inschakelen?

Een SEO expert kan soms door enkele eenvoudige aanpassingen je website hoger in zoekmachines laten ranken. Als je met relevante zoekwoorden waar hoge zoekvolumes op zitten vindbaar bent, kun je makkelijk veel extra echt GRATIS verkeer naar je website krijgen.

Een ervaren SEO specialist zal vooral kijken naar methoden om de juiste bezoekers aan te trekken en ervoor zorgen dat je meer bezoekers op je website krijgt. Dit zijn dus de mensen die geïnteresseerd zijn in jouw dienst, product of informatie.

SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Rotterdam
SEO Score

Kosten SEO expert

Het uurtarief van een SEO consultant ligt tussen de 40 euro en 95 euro per uur. De verschillen in de kosten online marketing liggen in de kennis en het niveau van werken. Ook het aantal jaar ervaring speelt een belangrijke rol.

Voor een analyse maken, conclusies trekken en actiepunten uitzetten en je hersenen te gebruiken is meer kennis nodig dan enkel een SEO geoptimaliseerde tekst schrijven.

Er zijn ook diverse soorten SEO-ers, de één is goed in techniek, de ander weer in creatief schrijven, de ander weer in creatieve linkbuilding. Wanneer een ervaren SEO -er, naast het verhogen van organisch verkeer, ook nog een sterk analytisch denkvermogen heeft, dan heb je een goede SEO specialist te pakken.

SEO Venray, landelijk en internationaal

Onze SEO klanten bevinden zich door héél Nederland. Dit komt omdat B. Analyzed marketing bestaat uit een team van freelancers die zich over de hele wereld bevinden. Geïnteresseerd is een kennismakingsgesprek? Wacht niet langer en stuur ons een e mail of bel ons!

SEO Nijmegen
SEO Rotterdam
SEO Venlo
SEO Maastricht
SEO Ibiza