Linkbuilding uitbesteden Maastricht – Behaal meer online rendement!

  • Vergroot je online vindbaarheid
  • Behaal top 3 posities in Google
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site
  • Vergroot je aantal leads / sales online

Denk jij aan linkbuilding uitbesteden Maastricht en omgeving? Zullen we dan samen groeien?

Laat je gegevens achter en wij gaan kijken wat we voor jou kunnen doen!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

Linkbuilding uitbesteden Maastricht

Kwalitatieve linkbuilding is tegenwoordig onmisbaar voor een goedlopende website. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Een goed uitgezette linkbuilding strategie zorgt voor een hogere organische vindbaarheid in de zoekmachines en daarmee trek je meer bezoekers naar je website, wat de kans op conversies aanzienlijk verhoogt.

Niet voor niets dat steeds meer bedrijven kiezen voor linkbuilding uitbesteden Maastricht. Maar wat is linkbuilding nu precies?

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is de activiteit waarbij wordt geprobeerd het aantal inkomende links naar een website uit te breiden, evenals hun kwaliteit. Linkbuilding is een onderdeel van Search Engine Optimization (SEO). Het doel van linkbuilding is om de positie van een website in de zoekresultaten op internet te verhogen.

Er zijn twee verschillende soorten links. Over het algemeen zijn deze onderverdeeld in inkomende en uitgaande links. De uitgaande links verwijzen veelal naar pagina’s op je eigen website. Daarom noemen we deze ook wel interne links.

Inkomende links verwijzen mensen van een externe website naar jouw website. Inkomende links worden ook wel backlinks genoemd. Deze HTML-hyperlinks zijn erg belangrijk voor de ranking van een website omdat ze als het ware de reputatie van een website vertegenwoordigen.

Als veel hyperlinks naar een relevante pagina leiden, is dat een teken dat de website een goede reputatie heeft. In de begindagen van internet en Google vertrouwden algoritmen op het aantal inkomende links om te meten hoe succesvol een website was. Maar van deze kennis werd al snel misbruik gemaakt.

Tegenwoordig is de kwaliteit van backlinks veel belangrijker. Algoritmes van zoekmachines als Google detecteren het gebruik van kunstmatige backlinks. Dit maakt dat het generen van kwalitieve backlinks de nodige kennis en tijd vereist.

Natuurlijk beschikt niet iedereen over kennis van de juiste linkbuilding techniek. Linkbuilding uitbesteden wordt daarom ook door steeds meer bedrijven toegepast als onderdeel van hun online marketing strategie.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Zoals eerder gezegd, kiezen steeds meer bedrijven voor linkbuilding uitbesteden. Door gebruik te maken van verschillende linkbuilding technieken kan je je huidig linkprofiel behoorlijk upgraden. Maar een goede linkbuilding strategie of een effectieve linkbuilding campagne opzetten vereist de nodige kennis, expertise en tijd.

B.analyzed heeft als online marketing bureau in Maastricht al vele jaren ervaring met linkbuilding. Voor de meeste bedrijven in de regio Maastricht is linkbuilding uitbesteden aan B.analyzed dan ook een vanzelfsprekende keuze.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Linkbuilding (uitbesteden) draagt bij om jouw website hoger in Google te laten ranken. Google hanteert algoritmes die de volgorde van zoekresultaten bepalen. Door regelmatig betrouwbare backlinks te plaatsen wordt er aan een betere autoriteit van jouw domein en jouw website gewerkt. Daarnaast zijn interne links ook belangrijk. Zij bepalen de hiërarchie van je website en maakt het makkelijker voor Google om deze in kaart te brengen.

Backlinks

Een backlink is als het ware een aanbeveling. Als er links zijn geplaatst op andere websites die naar jouw website verwijzen, dan beredeneert Google dat jouw website waardevolle content en relevante informatie bevat en dus een goede bron is.

Vergroot je online vindbaarheid met backlinks

Google rankt een website die veel backlinks heeft hoger dan een website zonder kwalitatieve backlinks. Wil je hoog in de zoekmachine resultaten terechtkomen met je website, dan zul je dus moeten zorgen voor zoveel mogelijk kwalitatieve backlinks.

Waarom zijn backlinks van hoge kwaliteit belangrijk?

Het aantal backlinks geeft aan hoe populair of belangrijk een website is. Google-zoekopdrachten en andere zoekmachines zijn deels gebaseerd op deze links. Hoe meer relevante links van geloofwaardige websites, hoe beter een site zal presteren in de zoekresultaten van de zoekmachines. Links stimuleren ook verwijzingsverkeer en helpen bij het ontwikkelen van relaties.

Kwaliteit is een belangrijke factor in de effectiviteit van backlinks. Alleen backlinks maken is niet goed genoeg. Wanneer een backlink verwijst naar een pagina met vergelijkbare inhoud, wordt de link als relevant beschouwd. Links die te vinden zijn op pagina’s met verschillende inhoud worden als minder relevant gezien. Hoe relevanter, hoe hoger de kwaliteit.

Wanneer een oldtimer website een hyperlink naar een website voor oldtimer-onderdelen gebruikt, wordt dit door de zoekmachine als relevanter gezien dan een link naar een fotografie website. Hoe relevanter de pagina is die terug linkt naar de oldtimer website, hoe hoger de kwaliteit van de backlink.

Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit, hoe meer waarde aan die pagina wordt toegekend door zoekmachines en hoe hoger deze zal scoren.

Hoe kan linkbuilding uitbesteden mijn bedrijf nog meer ten goede komen?

Linkbuilding is niet alleen gunstig omdat het kan bijdragen aan betere rankings en verkeer van organische zoekresultaten, maar het heeft ook een aantal andere voordelen die jouw bedrijf ten goede kunnen komen.

1. Het opbouwen van relaties

Linkbuilding kan vaak gepaard gaan met het bereiken van andere relevante websites en blogs in jouw branche. Dit bereik heeft vaak betrekking op de promotie van iets dat je zojuist hebt gemaakt of verkoopt, zoals een een artikel of een nieuw product.

2. De waarde van backlinks

We hebben het gehad over de impact van links op je rankings, maar hoe zit het met de impact van links op sites die aan jouw site refereren oftewel backlinks? Een goede link op een drukbezochte website kan leiden tot meer bezoekers. Als het een relevante website is, is de kans groot dat het verkeer ook relevant is en kan leiden tot een toename van leads of verkopen.

In deze situatie gaat de waarde van een link niet alleen over SEO – het gaat over (potentiele) klanten. Als je links naar jouw website kunt plaatsen voor mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in wat je doet, kunnen ze doorklikken. Misschien kopen ze niet meteen bij je, maar ze weten nu wel wie je bent en wat je doet.

3. Merkopbouw

Goede linkbuilding kan je helpen je merk op te bouwen en je te vestigen als een autoriteit in jouw branche. Er zijn enkele technieken voor het bouwen van links, zoals het schrijven van content of blogs, waarmee je mensen de expertise van jouw bedrijf kan laten zien, en dit kan een grote bijdrage leveren aan het opbouwen van je  merk of naamsbekendheid.

B.analyzed: Al Sinds 2009 ervaring met linkbuilding

De linkbuilding specialisten van B. Analyzed zitten al geruime jaren in het vak en hebben een groot netwerk van interessante websites en partnerships opgebouwd.

Door ons linkbuilding netwerk en onze bewezen linkbuilding technieken kunnen wij jouw website linken aan andere websites, zodat je met relevante backlinks hogere posities kunt verkrijgen in de zoekmachines. Linkbuilding uitbesteden ligt bij ons in professionele handen!

Wij zorgen voor een natuurlijk linkprofiel

Uiteraard houden wij rekening met de aard van jouw bedrijf en jouw branche en zorgen we voor links op relevante websites. Zo zorgen we voor externe links op andere websites met belangrijke zoekwoorden en plaatsingen op websites een hoge autoriteit hebben. Hierdoor bouwen we een natuurlijk backlinkprofiel voor je op en komen jouw backlinks terecht op kwalitatieve websites.

Onze linkbuilding strategieën

Linkbuilding strategieën zijn er in alle soorten en maten. Als online marketing bureau maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en zetten verschillende soorten linkbuilding strategieën in.

Wij gaan voor jou actief op zoek naar klant- en partnerlinks

Een goede manier om backlinks te verzamelen is bijvoorbeeld door regelmatig samen te werken met trouwe klanten. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van partnerschap badges. Deze worden vaak onderaan een website getoond en dienen als teken van wederzijds respect. Ons SEO bureau kan ook aanbieden om product- of service testimonials te schrijven.

Linkbuilding & blogs

Het gebruik van blogs voor linkbuilding is een van de meest populaire en effectieve methoden. Blogs bieden de mogelijkheid om regelmatig nieuwe content aan te bieden, discussie te stimuleren en nieuwe links van andere blogs te krijgen. Wel is het belangrijk dat de gegenereerde content van goede kwaliteit is.

Waardevolle content creëren

Het creëren van unieke en hoogwaardige content is niet alleen belangrijk voor de inhoud van je website, maar ook bijvoorbeeld voor het schrijven van blogs. Content van hoge kwaliteit, mits op de juiste manier gepromoot, kan veel voordelen opleveren. Wij zorgen ervoor dat de content op jouw website:

  • Hoge inhoudelijke kwaliteit heeft
  • Visueel aantrekkelijk is
  • Tegemoet komt aan een bepaalde behoefte of interesse

Meteen aan de slag met link building?

Wil je een snelle start maken? Dan adviseren wij om een SEO expert of een online marketing bureau in te schakelen met een groot portfolio, veel partnerships en een uitgebreid netwerk van externe websites die een groot aantal backlinks kunnen plaatsen.

Als je je linkbuilding uitbesteedt bespaar je tijd en geld en weet je zeker dat het resultaat oplevert. In het artikel ‘Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk voor jouw website‘ wordt uitgebreide uitleg gegeven.

Wil je je linkbuilding uitbesteden in Maastricht?

Linkbuilding kan je door ons al laten doen vanaf 2 uur per maand. Wij werken graag met duidelijke, heldere afspraken. Zo krijg je bijvoorbeeld van ons maandelijkse rapportages van alle geplaatste links en aanvragen.

SEO abonnement of link building pakket?

Als je bij B. Analyzed een SEO-abonnement neemt, zit linkbuilding bij het pakket inbegrepen. Kijk hiervoor eens bij onze tarieven SEO.

Maar ook als je al een partij hebt voor je overige SEO diensten kun je bij ons terecht voor linkbuilding uitbesteden. Wij bieden kwalitatieve linkbuilding pakketten aan voor de korte – en lange termijn.Kijk hier voor onze tarieven linkbuilding.

Blijf je online concurrentie voor en begin vandaag nog met linkbuilding uitbesteden! Uiteraard zorgen wij, als jouw link building specialist, ervoor dat we een natuurlijk linkprofiel opbouwen en zorgen we voor een goede linkbuilding strategie.

Linkbuilding uitbesteden op maat

Omdat de grootte, de moeilijkheidsgraad en de wensen van klanten bij ieder project anders zijn, wisselen we eerst met elkaar van gedachten. Zodra de wensen en huidige situatie duidelijk zijn, en wij een goed beeld hebben van jouw huidig linkprofiel en wat voor linkbuilding strategie voor jouw bedrijf nodig is, kunnen onze linkbuilding specialisten een linkbuilding traject opzetten. Op deze manier zorgen wij voor de meest effectieve linkbuilding strategie in Maastricht!

Contact opnemen

Benieuwd wat online marketing bureau B. Analyzed voor jouw bedrijf kan doen? Denk je aan linkbuilding uitbesteden Maastricht? Neem contact met ons op, vraag een offerte aan of doe hier een gratis SEO scan om te bepalen hoe jouw website ervoor staat. Wij helpen graag jouw linkbuilding uit te breiden en jouw vindbaarheid in Google te vergroten!

Linkbuilding uitbesteden door heel Nederland

Uiteraard zijn wij niet alleen in Maastricht operatief, je kunt je linkbuilding en SEO uitbesteden aan ons in heel nederland. Kijk ook eens bij:

Seo Venlo

SEO Nijmegen

SEO Maastricht

SEO Rotterdam

SEO voor MKB