Waarom Google Ads uitbesteden?

“Waarom Google Ads uitbesteden?” is een vraag die veel ondernemers bezig houdt. Veel ondernemers denken bij Google Ads (voorheen Google AdWords) aan het adverteren in de zoekresultaten van Google. Maar met Google Ads kun je nog veel meer doen. Zo kun je bijvoorbeeld ook adverteren in het Google display netwerk, in Google Shopping of gebruik maken van de Universal App Campagne via Google.

Om het maximale resultaat uit een Google Ads campagne te halen dien je te beschikken over de nodige kennis van alle functies en mogelijkheden binnen Google Ads. Wanneer bedrijven Google Ads uitbesteden aan een internet marketing bedrijf ze er zeker van dat alle mogelijkheden en functies van Google Ads benut worden. Google gecertificeerde ads specialisten weten alle ins and outs van jouw Google Ads beheer.

Wanneer een Google Ads campagne niet optimaal ingericht is kunnen de totale kosten hoog oplopen. SEA uitbesteden is daarom de meest voor de hand liggende oplossing voor veel ondernemers in verschillende branches.

Als je daadwerkelijk resultaat wilt behalen is Google Ads uitbesteden aan een gespecialiseerd en gerenommeerd Google Ads specialist als B.Analyzed de juiste keuze. Niet alleen bespaart het je veel tijd en kosten door een verkeerd ingerichte SEA campagne, maar het levert je meer websitebezoekers, meer conversies en bovenal, meer winst op!

google ads uitbesteden

Waarom SEA uitbesteden aan B.Analyzed?

SEA is een doorlopend proces, want er zijn altijd nieuwe potentiële klanten. Met een op maat gemaakte SEA campagne, ingericht en geoptimaliseerd door de B.Analyzed, ligt de conversie van deze nieuwe klanten binnen handbereik.

Als een professioneel internet marketing bedrijf met specialismen in onder meer SEO voor MKB, local SEO, online adverteren, Search Engine Advertising (SEA), Google Display – en digitale marketing, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw Google Ads activiteiten een online succes worden. Daarnaast werken we nauw samen met Google en doordat wij Google Premium Partner zijn is je SEA campagne altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen binnen Google Ads.

Daardoor hebben bedrijven die online adverteren en hun Google Ads uitbesteden aan B. Analyzed een zichtbaar beter resultaat op de korte en de lange termijn. Het gebruik van zoekmachine marketing voor jouw bedrijf leidt tot meer leads en sales en hierdoor wordt jouw bedrijf uiteindelijk winstgevender!

Wil jij Google Adwords uitbesteden en het maximale uit je website halen met behulp van advertentie marketing? Huur dan de Google Ads specialisten van B. Analyzed marketing als jouw professionele SEA partner in!

+10 jaar ervaring
Aantoonbare resultaten
Al jarenlang trouwe SEA Opdrachtgevers
Gegarandeerd Resultaat
Gegarandeerde nummer 1 posities in Google
Focus op meer conversies (leads)

+50

Nummer 1 Posities met Google Adwords

Tevreden klanten waar we mooie online marketing resultaten voor behaald hebben.

99

Adwords campagnes heeft voor betere ROI gezorgd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec felis nibh, dapibus eget lorem sed, vulputate porta nunc.

60

Tevreden SEA klanten

Tevreden SEA klantenLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec felis nibh, dapibus eget lorem sed, vulputate porta nunc.

Display advertisement

Emailmarketing

Voor wie zijn Google Ad-campagnes interessant?

Vaak krijgen we de vraag “werkt Google Ads voor mijn bedrijfstak of is het alleen interessant voor een nieuwe webshop?”

Maar Google Adverteren is interessant voor iedereen die op zoek is naar potentiële klanten met een bepaalde intentie. Mensen gaan met een bepaalde intentie naar Google en met onze gerichte Google Ads campagnes kunnen we deze intentie filteren door bepaalde zoekwoorden op te nemen in de advertenties die gebruikers gebruiken.

Daarnaast kunnen wij ook jouw bestaande Google Ads campagnes optimaliseren door het gebruik van de juiste zoekwoorden.

Je kunt je voorstellen dat “blauwe schoenen” of “blauwe nike sneakers” een totaal andere betekenis hebben. We kunnen de campagnes op specifieke voorwaarden lokaliseren met de specifieke bedoeling om zo relevant mogelijk te zijn. Met andere woorden, Je betaalt per klik dus het is super belangrijk om te mikken op de juiste zoekwoorden.

Hoewel je alleen betaalt wanneer iemand op jouw advertentie klikt, (kosten per klik), houdt het werk daar niet op. Vanaf hier begint het spel waarbij we ons alleen richten op de beste resultaten.

Google Ads, een vak apart

Google Ads campagnes inrichten of Google Ads optimaliseren is een vak apart, maar onze ervaren Google Ads specialisten weten daar wel raad mee. Niet alleen hebben ze een creatieve geest maar zijn daarnaast ook echte specialisten die alle online mogelijkheden benutten. We streven altijd naar het hoogst haalbare resultaat.

Daarnaast streven we naar  het opbouwen van een positieve case waarin we je kunnen laten zien dat de advertentie-uitgaven het aantal verkopen of leads op een positieve manier hebben beïnvloed, door bijvoorbeeld goede posities en optimaal rendement uit de kosten van je advertenties. Als officiële Google partner zijn jouw Google shopping Ads bij ons full service internet marketing bedrijf B.analyzed in goede handen!

Doelen formuleren

Google Ads campagnes uitbesteden wordt door steeds meer bedrijven toegepast om verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Zoveel mogelijk indrukken realiseren om naamsbekendheid op te bouwen
 • Zoveel mogelijk klikken realiseren om verkeer naar uw website te leiden
 • Conversies verkrijgen (bijvoorbeeld online verkopen of ingevulde formulieren)

Het laatste doel is uiterst belangrijk voor de overgrote meerderheid van beddrijven. Zo kun je heel goed je ROI (return on investment) en het direct resultaat meten wanneer bedrijven Google Ads uitbesteden. Je krijgt meteen antwoord op de vraag: hoeveel geef ik uit om een ​​lead of sales te genereren? En nog beter: je kunt met een goede campagne sturen op de gewenste maximale kosten per verkoop of lead (CPS).

Met Google Ads kunt je zichtbaar zijn wanneer mensen bepaalde zoektermen gebruiken. Maar het is net zo belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet zichtbaar bent op zoekwoorden die niet van toepassing zijn op uw product of dienst. Zo verzeker je ervan dat je de juiste doelgroep bereikt.

Hetzelfde geldt voor regio’s waar je niet actief bent of voor doelgroepen waarvan je al weet dat ze weinig interesse hebben in je product of dienst. Met al deze aspecten houden we rekening bij het opzetten, monitoren en aanpassen van jouw Google Ads-campagnes.

Google Ads uitbesteden, hoe gaat dat te werk?

Google Ads bureau B. Analyzed leeft zich eerst graag goed in jouw bedrijfssituatie, de kansen, jouw website en natuurlijk de concurrentie in Google Ads.

Wanneer bedrijven Google Ads uitbesteden helpt onze Google Ads specialist met:

 • De inrichting van je Google Ads-account;
 • Koppelingen met andere Google producten zoals Google Analytics, Google Places en Google shopping;
 • Doorlopend beheer en sturing van je Google Ads-campagnes;
 • Optimalisatie van het account om zoveel mogelijk leads en / of bestellingen online te realiseren tegen zo laag mogelijke kosten;
 • Begeleiding en advies bij het bepalen van de budgetten, strategie en het zelf beheren van Google Ads.

Wil je meer weten of erachter komen hoe je er überhaupt voor staat en wat Google Ads bureau B. Analyzed voor je kan betekenen? Doe onze gratis quickscan of bekijk hier het overzicht van onze online marketing tarieven.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de verschillende advertentie mogelijkheden? Kijk bij onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Onze Google Ads specialisten helpen je graag verder!

google adwords uitbesteden

Google Ads uitbesteden?

Wil je Google Ads uitbesteden? Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten uit je huidige Google Ads behalen? Ontdek of en hoe het beter kan met de gratis Google Ads Quickscan.

Klein- of groot Google Adwords budget?

Heb je een klein budget en wil je gericht adverteren? Dat kan! Je kunt zelf het dagbudget bepalen, waardoor je nooit meer uitgeeft dan dat je wilt. Onze Google Ads specialisten helpen iedere klant, groot en klein, die hun Google Ads of voorheen AdWords campagne willen uitbesteden.

B. Analyzed is een Google Ads gecertificeerd bureau. Onze opdrachtgevers zijn B2B bedrijven en B2C bedrijven, dienstverlenende en e-commerce winkels. Wij optimaliseren je huidige Google Ads campagne en zetten nieuwe Google Ads campagnes professioneel voor je op.

Een echte SEA specialist…

Focust zich op één ding en zijn daar het beste in. Je hebt het full-service marketing bureau die alles voor je kan doen. En je hebt de specialisten: de digital ninjas die oprecht de keuze hebben gemaakt om maar op  een ding te focussen, maar hier wel het beste in zijn.

Onze belofte aan jou

B. Analyzed marketing is een Google Premium Partner met jarenlange ervaring gespecialiseerd in Google Ads (voorheen AdWords) en Google Shopping. Onze SEA specialisten werken hands-on en prestatiegericht. Uiteraard staat de klant centraal en werken we samen aan jouw online succes. Wij, als een gespecialiseerd SEO- en Google Ads bureau, zorgen voor gegarandeerd resultaat!

Display advertisement
1. Aanvraag intakegesprek

Nadat je de aanvraag hebt ingediend, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Met de door jou verstrekte achtergrondinformatie kan onze SEA specialist de SEA scan nog exacter uitvoeren.

2. SEA Analyse

Onze SEA expert gaat na de aanvraag direct aan de slag met de analyse. Dit complete onderzoek richt zich vooral op de SEA score van jouw campagnes.

Online marketing uitbesteden
3. Gratis consult

Na het afronden van de analyse maken lichten we dit graag aan je toe in een gratis consult. We zullen de resultaten persoonlijk met je bespreken en vertellen wat er nodig is om beter te adverteren in Google.

4. Ads campagne actieplan

Als eerste wordt het actie plan opgezet. We onderzoeken jouw branche, concurrenten en de huidige situatie van jouw bedrijf.
Mocht je al pay-per-click campagnes hebben lopen dan kijken we of we dit kunnen omzetten naar pay-per-conversie campagnes.

5. Campagnes & landingpagina’s

De campagnes & bijbehorende landingspagina(s) worden volledig vanuit 0-punt opgebouwd voor jouw specifieke branche, doelgroep en doelen. Tegelijkertijd, werken we met jullie team samen om de juiste positionering neer te zetten om de nieuwe leads en sales te verzekeren. Je blijft continue up-to-date wat de vorderingen zijn.

6. Lanceren & optimaliseren

We lopen stap voor stap door de gehele campagne en gaan alleen live tot dat we jouw akkoord hebben gekregen.Wanneer live, heb je je eigen persoonlijke specialist die je regelmatig up-to-date houd met de optimalisaties en opschaling van de campagnes.

Onze certificeringen

Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Uiteraard zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Ja, ik heb interesse om samen met B. Analyzed te groeien!

Wil jij impact maken met online marketing?

Dat vinden wij leuk om te horen. Wij willen dat namelijk ook. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je van een hands-on mentaliteit houdt en transparant werken belangrijk vindt. Wil jij graag:

 • SEO uitbesteden
 • SEO copywriting uitbesteden
 • Google Analytics inrichten
 • Tag manager inrichten
 • Social media campagnes opzetten en beheren
 • Linkbuilding uitbesteden
 • Website consultancy
 • Google Ads laten inrichten en beheren

Dan helpt B. Analyzed marketing je graag verder!

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Hoeveel dagen zitten er in een week?