Waarom Google Ads uitbesteden?

“Waarom Google Ads uitbesteden?” is een vraag die veel ondernemers bezig houdt. Veel ondernemers denken bij Google Ads (voorheen Google AdWords) aan het adverteren in de zoekresultaten van Google. Er zijn echter veel meer mogelijkheden dan dit alleen. Zo kun je bijvoorbeeld ook adverteren in het displaynetwerk van Google, in Google Shopping of gebruik maken van de Universal App Campagne via Google.

Om het maximale resultaat uit een SEA campagne te halen dien je te beschikken over de nodige kennis van alle functies en mogelijkheden binnen Google Ads. Wanneer bedrijven Google Ads uitbesteden zijn ze er zeker van dat alle mogelijkheden en functies van Google Ads benut worden.

Wanneer een SEA campagne niet optimaal ingericht is kunnen de kosten hoog oplopen. SEA uitbesteden is daarom de meest voor de hand liggende oplossing voor veel ondernemers.

Als je daadwerkelijk resultaat wilt behalen is  Google Ads uitbesteden aan een gespecialiseerd en gerenommeerd online marketing bureau als B.Analyzed de juiste keuze. Niet alleen bespaart het je veel tijd en kosten door een verkeerd ingerichte SEA campagne, maar het levert je meer websitebezoekers, meer conversies en bovenal, meer winst op!

google ads uitbesteden

Waarom SEA uitbesteden aan B.Analyzed?

SEA is een doorlopend proces, want er zijn altijd nieuwe potentiële klanten. Met een op maat gemaakte SEA campagne, ingericht en geoptimaliseerd door B.Analyzed, ligt de conversie van nieuwe potentiële klanten binnen handbereik.

Als een professioneel internet marketing bureau met specialismen in onder meer SEA campagnes en Google Ads, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw online marketing activiteiten meer resultaat behalen. Daarnaast werken we nauw samen met Google en doordat wij Google Partner zijn is je SEA campagne altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen binnen Google Ads.

Daardoor hebben bedrijven die SEA uitbesteden aan B. Analyzed een zichtbaar beter resultaat en met meer leads en sales wordt jouw bedrijf uiteindelijk winstgevender!

Wil jij SEA uitbesteden en het maximale uit je website halen met behulp van advertentie marketing? Huur dan B. Analyzed marketing als jouw professionele SEA partner in!

 • +10 jaar ervaring
 • Aantoonbare resultaten
 • Al jarenlang trouwe SEA Opdrachtgevers
 • Gegarandeerd Resultaat
 • Gegarandeerde nummer 1 posities in Google
 • Focus op meer conversies (leads)
+50

Nummer 1 Posities met Google Adwords

Tevreden klanten waar we mooie online marketing resultaten voor behaald hebben.

99

Adwords campagnes heeft voor betere ROI gezorgd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec felis nibh, dapibus eget lorem sed, vulputate porta nunc.

60

Tevreden SEA klanten

Tevreden SEA klantenLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec felis nibh, dapibus eget lorem sed, vulputate porta nunc.

Display advertisement

Emailmarketing

Google Ads uitbesteden, hoe gaat dat te werk?

Online marketing bureau B. Analyzed leeft zich eerst graag goed in jouw bedrijfssituatie, de kansen, jouw website en natuurlijk de concurrentie in Google Ads.

Wanneer bedrijven Google Ads uitbesteden helpt onze SEA expert met:

 • De inrichting van je Google Ads-account;
 • Koppelingen met andere Google producten zoals Google Analytics, Google Places en Google shopping;
 • Doorlopend beheer en sturing van je Google Ads-campagnes;
 • Optimalisatie van het account om zoveel mogelijk leads en / of bestellingen online te realiseren tegen zo laag mogelijke kosten;

Begeleiding en advies bij het bepalen van de budgetten, strategie en het zelf beheren van Google Ads.

Wil je meer weten of erachter komen hoe je er überhaupt voor staat en wat B. Analyzed voor je kan betekenen? Bekijk het overzicht van onze online marketing tarieven of neem contact met ons op!

google adwords uitbesteden

Google Ads uitbesteden?

Wil je Google Ads uitbesteden? Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten uit je huidige Google Ads behalen? Ontdek of en hoe het beter kan met de gratis Google Ads Quickscan.

Klein- of groot marketing budget?

Heb je een klein budget en wil je gericht adverteren? Dat kan! Je kunt zelf het dagbudget bepalen, waardoor je nooit meer uitgeeft dan dat je wilt. Ons marketingbureau helpt iedere klant, groot en klein, die hun Google Ads of voorheen AdWords campagne uitbesteden.

Online marketing bureau B. Analyzed is een Google Ads gecertificeerd bureau. Onze opdrachtgevers zijn B2B bedrijven en B2C bedrijven, dienstverlenende en e-commerce winkels. Wij optimaliseren bestaande Google Ads campagnes en zetten nieuwe SEA campagnes professioneel voor je op.

Een echte SEA specialist…

Focust zich op één ding en zijn daar het beste in. Je hebt het full-service marketing bureau die alles voor je kan doen. En je hebt de specialisten: de digital ninjas die oprecht de keuze hebben gemaakt om maar op  een ding te focussen, maar hier wel het beste in zijn.

Onze belofte aan jou

B. Analyzed marketing is een Google Partner gespecialiseerd in Google Ads (voorheen AdWords) en Google Shopping. Onze SEA specialisten werken hands-on en prestatiegericht. Wij, als een gespecialiseerd SEA- en online marketing bureau, zorgen voor gegarandeerd resultaat!

Display advertisement
1. Aanvraag intakegesprek

Nadat je de aanvraag hebt ingediend, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Met de door jou verstrekte achtergrondinformatie kan onze SEA specialist de SEA scan nog exacter uitvoeren.

2. SEA Analyse

Onze SEA expert gaat na de aanvraag direct aan de slag met de analyse. Dit complete onderzoek richt zich vooral op de SEA score van jouw campagnes.

Online marketing uitbesteden
3. Gratis consult

Na het afronden van de analyse maken lichten we dit graag aan je toe in een gratis consult. We zullen de resultaten persoonlijk met je bespreken en vertellen wat er nodig is om beter te adverteren in Google.

4. Ads campagne actieplan

Als eerste wordt het actie plan opgezet. We onderzoeken jouw branche, concurrenten en de huidige situatie van jouw bedrijf.
Mocht je al pay-per-click campagnes hebben lopen dan kijken we of we dit kunnen omzetten naar pay-per-conversie campagnes.

5. Campagnes & landingpagina’s

De campagnes & bijbehorende landingspagina(s) worden volledig vanuit 0-punt opgebouwd voor jouw specifieke branche, doelgroep en doelen. Tegelijkertijd, werken we met jullie team samen om de juiste positionering neer te zetten om de nieuwe leads en sales te verzekeren. Je blijft continue up-to-date wat de vorderingen zijn.

6. Lanceren & optimaliseren

We lopen stap voor stap door de gehele campagne en gaan alleen live tot dat we jouw akkoord hebben gekregen.Wanneer live, heb je je eigen persoonlijke specialist die je regelmatig up-to-date houd met de optimalisaties en opschaling van de campagnes.

Onze certificeringen

Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Uiteraard zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Ja, ik heb interesse om samen met B. Analyzed te groeien!

Wil jij impact maken met online marketing?

Dat vinden wij leuk om te horen. Wij willen dat namelijk ook. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je van een hands-on mentaliteit houdt en transparant werken belangrijk vindt. Wil jij graag:

 • SEO uitbesteden
 • SEO copywriting uitbesteden
 • Google Analytics inrichten
 • Tag manager inrichten
 • Social media campagnes opzetten en beheren
 • Linkbuilding uitbesteden
 • Website consultancy
 • Google Ads laten inrichten en beheren

Dan helpt B. Analyzed marketing je graag verder!

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Uit hoeveel letters bestaat het woord 'Analyzed'?

Menu