SEO Maastricht | Op zoek naar een SEO specialist of bureau?

Behaal meer online rendement, start vandaag nog!

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site!
  • Vergroot je aantal leads / sales online!

Wil jij je bedrijf samen met ons laten groeien? Laat je gegevens achter en wij kijken wat we voor jullie kunnen doen.

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

SEO Maastricht – Gegarandeerd online Resultaat!

Wil je beter gevonden worden in Google? Je conversies verhogen of bovenaan komen te staan in alle relevante zoekmachines? Meer relevant verkeer op je website? Verhoog je zichtbaarheid en bezoekersaantallen door het gebruik van SEO in Maastricht! B. Analyzed marketing is een gecertificeerd SEO bureau in Maastricht en omstreken en heeft ruime ervaring en expertise in zoekmachine optimalisatie. Als SEO specialist in Maastricht helpen wij kleine, middelgrote en grote B-2-B en B-2-C bedrijven aan top posities in Google!

 

  • Beoordeeld met een 9.8 op Google Mijn Bedrijf
  • +50 tevreden klanten gingen jou voor
  • Meer dan 100 nummer 1 posities in Google
  • Gegarandeerd een geweldig ROI
SEO Maastricht

Wat is het belang van SEO Maastricht?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie houdt dus in dat een website zo wordt aangepast dat hij door de zoekmachines zoals Google van hoge kwaliteit bevonden wordt. Ons seo bureau in Maastricht lopen de criteria van de zoekmachines voor een goede website na, wat vervolgens weer voor een nummer 1 in positie in Google zorgt. Deze hogere ranking is ontzettend belangrijk: hoe beter je online vindbaarheid, hoe hoger je ranking en des te meer verkeer je naar je website krijgt, wat uiteraard je conversies en dus je winst flink kan laten stijgen. En dat voor relatief lage kosten!

SEO, hoe werkt dat precies?

Hoe gaan wij te werk? Onze SEO specialist in Maastricht begint met een grondige website analyse en geeft verbetervoorstellen voor de structuur en content van je website. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de frequentie en gebruik van verschillende relevante zoekwoorden op jouw website. We maken gebruik van lage volume zoekwoorden met weinig concurrentie, maar ook van hoge volume zoekwoorden. Zolang het de juiste zoekwoorden zijn. Door beide zoektermen te combineren wanneer we de SEO teksten laten schrijven, zorgt ons SEO bureau in Maastricht voor relevant verkeer naar je website.

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Rotterdam
SEO Score

Technische optimalisatie

Natuurlijk kijken we ook naar de technische optimalisatie van je website, bijvoorbeeld door jouw website pagina’s sneller te laten laden waardoor potentiële klanten langer op jouw website blijven. Ook kunnen we je bijstaan met advies over het opbouwen van populariteit en kwalitatieve backlinks en het belang van linkbuilding. Daarnaast houden wij de nieuwste SEO-ontwikkelingen bij in maandelijkse rapportages. Zoals je ziet, SEO in Maastricht was nog nooit zo gemakkelijk!

Onze hoofdfocus is omzetgroei, ongeacht welk soort bedrijf of organisatie. Dit doen wij door iedere situatie apart te bekijken en de juiste marketing kanalen in te zetten. Ambitieuze en gedreven internet experts staan dagelijks klaar om jouw online marketing strategie te verbeteren. Kennis van zaken, jarenlange ervaring, tevreden klanten, scholing en ontwikkeling zijn belangrijke waardes bij de specialisten van B.Analyzed.

Wil je meer weten over de inzetbaarheid van SEO voor jouw bedrijf in Maastricht? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Wij bieden onze diensten aan door heel Nederland. Wil jij hoog scoren in de organische zoekresultaten? Je kunt ook bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar een SEO bureau of naar: