SEO Bureau Rotterdam: Jouw SEO specialist voor online succes

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site
  • Vergroot je aantal leads / sales online

Wil jij je bedrijf samen met ons laten groeien? Laat je gegevens achter en wij kijken wat we voor jullie kunnen doen.

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

Wil je beter gevonden worden in Google? Je conversies verhogen of bovenaan komen te staan in alle relevante zoekmachines? Meer relevant verkeer op je website? Met SEO Rotterdam kun je je zichtbaarheid en bezoekersaantallen verhogen door effectieve zoekmachine optimalisatie. Als gespecialiseerd SEO bureau in Rotterdam helpen we je graag om je online doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan online marketing bureau B.analyzed

B.Analyzed is een gecertificeerd SEO bureau met ruime ervaring en expertise in zoekmachine optimalisatie. Als SEO specialist helpen we kleine, middelgrote en grote B2B en B2C bedrijven aan topposities en een hogere online vindbaarheid in Google. We zijn trots op onze uitstekende beoordeling van 9.8 op Google Mijn Bedrijf en hebben al meer dan 150 tevreden klanten mogen helpen. Met meer dan 1000 nummer 1 posities in Google garanderen we je een geweldige ROI voor je investering in SEO.

Wat kun je van onze SEO Rotterdam verwachten?

Bij B.Analyzed werk je samen met een gespecialiseerd team van ervaren SEO-specialisten. Dit team bestaat uit technische SEO experts, copywriters, linkbuilders en SEO strategen. Je hebt altijd één aanspreekpunt, terwijl het hele team nauw samenwerkt om de beste resultaten voor jouw bedrijf te behalen. We nemen de volledige SEO-strategie voor je uit handen en stellen een op maat gemaakt plan van aanpak op, afgestemd op jouw specifieke doelstellingen en wensen. We gaan net zolang door totdat het gewenste resultaat is behaald.

We hebben al talloze klanten geholpen om organisch te groeien en hun online zichtbaarheid aanzienlijk te verbeteren. Door samen te werken met ons gespecialiseerde team, kun je erop vertrouwen dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor duurzaam succes in de zoekresultaten. Ons SEO bureau Rotterdam neemt de volledige SEO-uitvoering voor onze rekening, zodat jij je kunt focussen op je kernactiviteiten.

Waarom is SEO uitbesteden aan een specialist belangrijk?

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, is cruciaal voor je online succes. Het houdt in dat je website zo wordt aangepast dat zoekmachines zoals Google hem als kwalitatief hoogwaardig beschouwen. Ons SEO bureau in Rotterdam loopt de criteria van de zoekmachines voor een goede website na, wat vervolgens voor een hogere ranking zorgt. Deze hogere ranking is ontzettend belangrijk: hoe hoger je scoort in de zoekmachines, hoe meer verkeer je naar je website krijgt. Bedrijven die SEO uitbesteden in Rotterdam zien dan ook hun conversies en dus hun winst flink stijgen, en dat voor relatief lage kosten!

  • Beoordeeld met een 9.8 op Google Mijn Bedrijf
  • +50 tevreden klanten gingen jou voor
  • Meer dan 100 nummer 1 posities in Google
  • Gegarandeerd een geweldig ROI

Hoe werkt SEO in Rotterdam?

We beginnen met een grondige analyse van je website om te bepalen wat er verbeterd kan worden. We onderzoeken de huidige situatie, identificeren quick wins en stellen lange termijn doelstellingen vast. We kijken naar je doelgroepen en bepalen waar ze zich bevinden. We beslissen of we ons richten op specifieke zoekwoorden met weinig concurrentie, op hoge volumes, of een combinatie van beide. Aan de hand van deze analyse geven we verbetervoorstellen voor de structuur en content van je website.

Onze aanpak omvat ook technische optimalisatie, zoals het verbeteren van de laadsnelheid van je webpagina’s, waardoor potentiële klanten langer op jouw website blijven. We geven advies over het opbouwen van populariteit en het belang van linkbuilding. Bovendien houden we je op de hoogte van de nieuwste SEO-ontwikkelingen via maandelijkse rapportages.

Hoe gaan wij als SEO bureau in Rotterdam te werk?

We beginnen met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Dit is de eerste en belangrijkste stap bij SEO. Hiermee bepalen we op welke zoekwoorden je website moet ranken. We zoeken naar zoekwoorden die relevant zijn voor je business én waarvan we verwachten dat ze goed zullen converteren in sales of leads. We kijken ook naar het zoekvolume en de concurrentie op deze zoekwoorden.

Vervolgens voeren we een technische analyse uit, vergelijkbaar met een APK voor je website. We controleren website snelheden, foutieve links, indexatie van juiste pagina’s, het robots.txt bestand en meer. We optimaliseren je on-page SEO door te zorgen dat je pagina’s de juiste informatie bevatten voor de bezoeker en alle mogelijke vragen beantwoorden. We zorgen dat alle pagina’s voorzien zijn van de juiste HTML titels, meta beschrijvingen, headings en interne links.

Wij brengen jouw SEO strategie in kaart

Na deze analyse stellen we een SEO strategie op. We bepalen welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, creëren nieuwe landingspagina’s waar nodig en bepalen welke technische aanpassingen gedaan moeten worden. Voor de nieuwe trefwoorden gaan we jouw bestaande content optimaliseren en nieuwe content creëren. Dit kunnen landingspagina’s zijn, maar ook blogartikelen of video’s.

Tot slot zetten we een effectieve linkbuilding strategie op. Het verkrijgen van goede backlinks is een essentieel onderdeel van effectieve SEO. Als professioneel online marketing bureau Rotterdam zorgen we op verschillende manieren voor kwalitatieve backlinks door gedegen netwerkopbouw en outreach.

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Score

Wat voor bedrijven in Rotterdam hebben baat bij SEO?

We helpen kleine, middelgrote en grote B2B en B2C bedrijven met het verbeteren van hun online marketing resultaten en SEO in Rotterdam. Dit doen we door het gebruik van verschillende marketing tools zoals Google Analytics en door het opzetten van verschillende online marketing strategieën die passen bij de doelgroep en doelstellingen van jouw bedrijf.

Onze hoofdfocus is omzetgroei, ongeacht welk soort bedrijf of organisatie. We bekijken iedere situatie apart en zetten de juiste marketingkanalen in. Onze ambitieuze en gedreven SEO experts staan dagelijks klaar om jouw online presentatie te verbeteren. Kennis van zaken, jarenlange ervaring, tevreden klanten, scholing en ontwikkeling zijn belangrijke waarden voor onze specialisten.

We zijn uiterst flexibel en denken met elke klant mee. Of je nu eenmalig, tijdelijk, terugkerend of als consultant op afstand ondersteuning nodig hebt, we kunnen de online marketing en online prestaties van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen!

Hier is jouw SEO specialist Rotterdam!

B.Analyzed is een online marketing bureau gespecialiseerd in online marketing, waaronder zoekmachine optimalisatie en Google Ads (SEA). Door te kiezen voor ons SEO bureau in Rotterdam, garanderen we je de meest succesvolle strategie voor SEO in Rotterdam. Ons team bestaat uit online marketeers, website developers, WP-specialisten, social media-experts, content specialisten en programmeurs die iedere dag hard werken aan effectieve online marketing strategieën, met als belangrijkste doel betere omzetcijfers voor onze klanten.

Wil je met jouw bedrijf een #1 positie in Google?

Klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Als hét SEO bureau in Rotterdam staan we klaar om jouw bedrijf te laten scoren in de digitale wereld. Laat B.Analyzed je helpen om hoger in Google te komen en je doelgroep effectief te bereiken. Met onze expertise in SEO en Google Ads optimalisatie Rotterdam, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt in het drukke online landschap!

Vraag een gratis SEO scan aan

Wil je weten hoe je website scoort op belangrijke SEO-factoren? Doe dan nu de gratis SEO-scan van B.Analyzed. Onze experts analyseren jouw website en geven je inzicht in de verbeterpunten op het gebied van optimaliseren, content en linkbuilding. Deze scan is de eerste stap naar een succesvolle SEO strategie voor jouw bedrijf.

Inzicht in verbeterpunten

Aan de hand van de resultaten kunnen we vervolgens een op maat gemaakte aanpak opstellen, zodat je website hoger in Google komt te staan en meer relevante bezoekers trekt. Wij weten precies hoe we jouw website moeten optimaliseren om beter te scoren in de concurrenten.

Eerste stap naar succes

De gratis SEO-scan is de eerste stap naar meer online succes voor jouw bedrijf. Doordat we inzicht geven in de technische, inhoudelijke en linkbuilding-verbeterpunten, kun je daarna gericht aan de slag om je SEO prestaties te verbeteren.

 Aan de slag met SEO in Rotterdam

Wil je meer weten over de inzetbaarheid van SEO en SEA voor jouw bedrijf in Rotterdam en omgeving? Of wil je je SEO uitbesteden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Wij bieden onze diensten aan door heel Nederland. Wil jij hoog scoren in de organische zoekresultaten? Je kunt ook bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar:

google adverteren uitbesteden