SEO Rotterdam – Behaal meer online rendement, start vandaag nog!

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site
  • Vergroot je aantal leads / sales online

Wil jij je bedrijf samen met ons laten groeien? Laat je gegevens achter en wij kijken wat we voor jullie kunnen doen.

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

SEO Rotterdam

Wil je beter gevonden worden in Google? Je conversies verhogen of bovenaan komen te staan in alle relevante zoekmachines? Meer relevant verkeer op je website? Verhoog je zichtbaarheid en bezoekersaantallen door het gebruik van Seo in Rotterdam!

Wat is het belang van SEO ?

Hoogstwaarschijnlijk ben je hier terecht gekomen door in Google gezocht te hebben naar “SEO Rotterdam”, “SEO specialist Rotterdam” , of “SEO bedrijf Rotterdam”. Dit bewijst het belang van een gedegen SEO Strategie!

SEO ofwel zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig niet meer weg te denken als marketing strategie. Voor de meeste ondernemers, dienstverleners, bloggers en online winkels is het dé manier om de doelgroep te bereiken en bezoekers naar je website te krijgen. Ben je niet vindbaar of vind je potentiële klant niet datgene waar hij of zij naar op zoek is, wordt je niet meegenomen in de overweging of aankoopbeslissing. Naast dat je daardoor potentiële klanten misloopt, loop je  ook nog eens het risico van reputatieschade omdat je niet vindbaar bent. Door het in de arm nemen van een SEO bureau in Rotterdam voorkom je dit!

  • Beoordeeld met een 9.8 op Google Mijn Bedrijf
  • +50 tevreden klanten gingen jou voor
  • Meer dan 100 nummer 1 posities in Google
  • Gegarandeerd een geweldig ROI

Wat kan SEO Rotterdam voor jou opleveren?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO houdt dus in dat een website zo wordt aangepast dat hij door de zoekmachines zoals Google van hoge kwaliteit bevonden wordt. Ons SEO bureau in Rotterdam lopen de criteria van de zoekmachines voor een goede website na, wat vervolgens weer voor een hogere ranking in deze zoekmachines zorgt. Deze hogere ranking is ontzettend belangrijk: hoe hoger je scoort in de zoekmachines, hoe meer verkeer je naar je website krijgt, wat uiteraard je conversies en dus je winst flink kan laten stijgen. En dat voor relatief lage kosten!

SEO Rotterdam: Hoe werkt dat dan?

Hoe gaan wij te werk? Ons SEO bureau in Rotterdam begint met een grondige analyse van jouw website. We voeren een gedegen onderzoek uit en kijken wat er verbeterd kan worden aan jouw website. Wat is de huidige situatie, waar behalen we quick wins en wat zijn de lange termijn doelstellingen? Wat zijn je doelgroepen en waar bevinden ze zich? Richten we ons op specifieke zoekwoorden met weinig concurrentie of gaan we ons ook focussen of hoge volumes of een combinatie van beide? Aan de hand van de analyse geeft onze SEO expert in Rotterdam verbetervoorstellen voor de structuur en content van je website.

Natuurlijk kijken we ook naar de technische optimalisatie van je website, bijvoorbeeld door jouw website pagina’s sneller te laten laden waardoor potentiële klanten langer op jouw website blijven. Ook kan onze SEO specialist in Rotterdam bijstaan met advies over het opbouwen van populariteit en het belang van linkbuilding. Daarnaast houden wij de nieuwste SEO-ontwikkelingen bij in maandelijkse rapportages. Zoals je ziet, SEO in Rotterdam was nog nooit zo gemakkelijk!

SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Bureau
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Score

Wie zijn wij?

B. Analyzed is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in online marketing, waaronder zoekmachine optimalisatie en Google Ads (SEA). Door te kiezen voor ons SEO bureau in Rotterdam, garanderen wij de meest succesvolle strategie voor SEO in Rotterdam. Ons team bestaat uit online marketeers, website developers, WP-specialisten, social media experts, content specialisten en programmeurs die iedere dag hard werken aan effectieve online marketing strategieën, met als belangrijkste doel, uiteraard, betere omzetcijfers voor onze klanten.

Wij helpen kleine, middelgrote en grote B-2-B en B-2-C bedrijven met het verbeteren van hun online marketing resultaten en SEO in Rotterdam. Dit doen we door het gebruik van verschillende marketing tools zoals bijvoorbeeld Google Analytics en door het opzetten van verschillende online marketing strategieën die passen bij de doelgroep en doelstellingen van jouw bedrijf.

Onze hoofdfocus is omzetgroei, ongeacht welk soort bedrijf of organisatie. Dit doen wij door iedere situatie apart te bekijken en de juiste marketing kanalen in te zetten. Ambitieuze en gedreven internet experts staan dagelijks klaar om jouw online presentaties te verbeteren. Kennis van zaken, jarenlange ervaring, tevreden klanten, scholing en ontwikkeling zijn belangrijke waarden bij de specialisten van B.Analyzed.

Wij zijn uiterst flexibel en denken mee met elke klant. Dat betekent dat wij op welke manier dan ook (eenmalig, tijdelijk, terugkerend of als consultant op afstand) de online marketing en online prestaties van jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen! Wil je meer weten over de inzetbaarheid van een SEO bureau in Rotterdam voor jouw bedrijf? Of wil je je SEO uitbesteden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

SEO wereldwijd

De SEO klanten van B. Analyzed bevinden zich door héél Nederland. Dit komt omdat B. Analyzed marketing bestaat uit een team van freelancers die zich over de hele wereld bevinden. Geïnteresseerd is een kennismakingsgesprek? Wacht niet langer en app, mail of bel ons!

google adverteren uitbesteden