Vervijfvoudiging van het aantal online transacties in 9 maanden tijd

Opdrachtgever: Vogelvoerkopen.nl

Over dit project

Vogelvoerkopen.nl is een webshops die kwalitatief vogelvoer verkoopt. Sinds april 2021 werkt B. Analyzed marketing samen met Vogelvoerkopen.nl. B. Analyzed marketing is verantwoordelijk voor SEO en Google Ads en online transacties.

Doelen

Dankzij de intensieve samenwerking heeft de bestaande webshop een goede basis opgebouwd op het gebied van SEO. De website is met heeft stabiele organische top-3 positie op grote termen als ‘vogelvoer kopen’, ‘vogelvoer’ en ‘pindaslinger’. De doelstelling was om minimaal 2 transacties per dag te halven via SEO en Google Ads. Die doelen zijn inmiddels ruimschoots behaald.

vogelvoerkopen

 

 

 

 

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Wat is de uitkomst van de som 3 + zeven + 5

Bekijk ook deze cases:

Opdrachtgever: Sleep Factory BV

Groei van 800% in het aantal transacties online

Online transacties met 800% gestegen in 1.5 jaar tijd. Het Google Ads verkeer en de organische bezoekers zijn ernorm gestegen. Dit heeft geresulteerd in een vertiendubbeling van online tranacties. De webshop scoort met zoekwoorden als goedkope boxspring en boxspring 180x200 in de top 5 van Google. Daarmee ontvangt het makkelijk 3000 bezoekers via de website.
Opdrachtgever: De Bruidsmode Outlet Belgie

Verdubbeling van omzet in 1 jaar tijd door SEO en Google Ads inspanningen

In een jaar tijd heeft B. Analyzed ervoor gezorgd dat de website met 135% is gegroeid. Dit hebben we gerealiseerd door de juiste online marketingmix in te zetten. Het gaat hierbij om Google Ads, SEO en social media kanalen zoals Facebook en Instagram.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

En schrijf je in op onze nieuwsbrief! Ontvang tips en tricks voor online marketing.