Verdubbeling van omzet in 1 jaar tijd door SEO en Google Ads inspanningen

Opdrachtgever: De Bruidsmode Outlet Belgie

Over dit project

De Bruidsmode Outlet is de grootstebruidsmodeoutlet in Belgie. Sinds 2020 werkt B. Analyzed marketing samen met De Bruidsmode Outlet en ook in 2022 zal de samenwerking zich voortzetten.

Doelen

Dankzij de langdurige relatie heeft de bestaande website een goede basis opgebouwd op het gebied van SEO. De website is met heeft stabiele organische top-5 positie op grote termen als ‘trouwjurken’ en de combinatie van ‘trouwjurk’, ’trouwjurken’, ’trouwkleed’ en ’trouwjurken outlet’. De doelstelling was om het organisch verkeer met 20% te verhogen. Inmiddels zien we stijgingen van 40% in organische groei en +100% groein in online conversies (afspraken, e-mailkliks, telefoontjes).

Toename Organisch Verkeer en online doelen

In onderstaande screenshot zien we een stijging van bijna 50% organisch verkeer in nog niet 1 jaar tijd. Het aantal behaalde doelen is gestegen met 126%.  In het volgende screenshot zien we welke conversies / doelen gemeten worden.

toename organishverkeer

 

Online doelen De Bruidsmode Outlet

In 11 maanden tijd is er een enorme groei te zien. Een groei van 500% in het aantal afspraakaanvragen, 150% groei in het aantal mailto link clicks en daarnaast 220% groei in het aantal telefoonkliks.


Google Ads resultaten

google ads bruidsmode outlet

 

 

Social media

Bekijk ook eens onze social media kanalen!

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Wat is de uitkomst van de som 3 + zeven + 5

Bekijk ook deze cases:

Opdrachtgever: Vogelvoerkopen.nl

Vervijfvoudiging van het aantal online transacties in 9 maanden tijd

Het Google Ads verkeer en de organische bezoekers zijn met 300% gestegen. De toename van het aantal bezoekers heeft geresulteerd in een vertiendubbeling van online tranacties. De webshop scoort met het zoekwoord vogelvoer kopen op positie 2 in Google en met het zoekwoord vogelvoer in de top 10 van Google.
Opdrachtgever: Sleep Factory BV

Groei van 800% in het aantal transacties online

Online transacties met 800% gestegen in 1.5 jaar tijd. Het Google Ads verkeer en de organische bezoekers zijn ernorm gestegen. Dit heeft geresulteerd in een vertiendubbeling van online tranacties. De webshop scoort met zoekwoorden als goedkope boxspring en boxspring 180x200 in de top 5 van Google. Daarmee ontvangt het makkelijk 3000 bezoekers via de website.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

En schrijf je in op onze nieuwsbrief! Ontvang tips en tricks voor online marketing.