Online marketing uitbesteden

Tegenwoordig is online marketing niet meer weg te denken uit een marketingstrategie van een onderneming. Of het nu gaat om SEO, SEA, social media marketing of conversie optimalisatie, online marketing diensten vergroten je bereik en je conversies. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste online marketing strategie toe te passen. Daarom laten steeds meer bedrijven hun online marketing uitbesteden.

Schakel B. Analyzed voor een online marketing strategie in!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

De voordelen van online marketing uitbesteden

Bedrijven die hun online marketing uitbesteden kunnen samen met een online marketing bureau kijken naar welke online marketing diensten het beste aansluiten bij hun doelgroep en doelstellingen. Door de vele verschillende vormen van online marketing is het belangrijk een strategie op te stellen waarbij je precies nagaat welke vormen het meest rendement opleveren voor jouw bedrijf. Wil je meer verkeer naar je website of meer conversies? Wil je je naamsbekendheid vergroten of meer producten verkopen? Wellicht wil je het allemaal. De mogelijkheden binnen online marketing zijn talloos.

Online marketing strategie

Maar juist hierdoor zien veel ondernemers door de bomen het bos niet meer. Daarnaast verandert de online wereld continu en dat betekent dat je goed op de hoogte moet zijn van de laatste ontwikkelingen om het optimale resultaat te behalen. Daarom is online marketing uitbesteden voor veel ondernemers een keuze die snel gemaakt is. Het bespaart je niet alleen veel tijd, maar ook de nodige kosten. Vergeet niet dat een goed opgezette online marketing strategie je geld oplevert in plaats van kost!

Vele verschillende online marketing diensten

Zoals je ziet in het kader hiernaast, kan je online marketing op vele manieren inzetten. Welke online marketing diensten het beste bij jouw bedrijf passen brengen we in kaart door een uitgebreide analyse op te maken van jouw bedrijf, jouw doelgroep en jouw doelstellingen. Aan de hand van de analyse zetten we een online marketing strategie op met gebruik van de marketing diensten die voor jou het meest relevant zijn.

Full service internet marketing

Een andere mogelijkheid die wij jou kunnen bieden is een full service internet marketing plan. Hiermee benaderen we alle aspecten van onze marketing diensten die toepasbaar zijn voor jouw bedrijf.

Waarom kiezen voor een full service internet marketing plan?

Misschien heb je een online marketingplan, maar haal je er niet zoveel uit als je had gehoopt. Of misschien ben je net begonnen met je bedrijf en wil je het op de juiste manier van de grond krijgen. Met een full service internet marketing plan dek je alles wat je nodig hebt om een marketingstrategie te implementeren die de verkoop stimuleert, klanten aantrekt en jouw bedrijf in de markt zet.

Full service internet plan voor elke site

Full service internet marketing werkt voor elke website. Of je nu een e-commerce site, een (B2B) site voor het genereren van leads, of een andere website hebt, dit allesomvattende marketingplan heeft alles wat je nodig hebt om meer bezoekers aan te trekken, meer conversies te krijgen en je website bezoekersvriendelijk te maken.

 

Welke functies zijn inbegrepen in het full service internet marketing plan?

Van webdesign en zoekmachine optimalisatie en van zoek machine advertenties tot aan social media marketing, ons full service internet marketing plan is een allesomvattend pakket met alle online marketingservices die we te bieden hebben. Het pakket omvat het creëren van een op maat gemaakte marketingstrategie voor uw bedrijf, waarbinnen website-ontwerp of herontwerp, e-mail- en social media marketing, SEA en SEO allemaal toegepast worden.

Op maat gerichte service

Wij helpen je de juiste strategieën te bedenken om je bedrijf te promoten, inhoud te creëren die resoneert met potentiële klanten en je website te optimaliseren. Heb je niet alles nodig wat we hebben genoemd? Geen probleem: we kunnen het plan aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Wij geloven in het maken van echt op maat gemaakte plannen die je alles geven wat je nodig hebt, maar niet wat je niet nodig hebt. Dit houdt ons full service internet marketing plan kosteneffectief, en jouw marketingbudget op schema.

Online marketing bureau Nederland
Online marketing strategie
Email marketing

Bij e-mailmarketing is er een verzender en ontvanger, daar draait het om. Het is de bedoeling dat je charme uitstraalt met een mail die een actie of aankondiging bevat. En daarna de band verstevigen en behouden is de kunst. Dat verhoogt de omzet. Het is belangrijk te weten hoe je een goede nieuwsbrief schrijft, hoe je eenvoudig e-mail adressen verzamelt en welke e-mailmarketing software er gebruikt kan worden.

Display marketing

Display marketing of display advertisement is een op visuele manier gebaseerde manier om jouw merk of product te promoten en verwijst naar advertenties op websites, apps en sociale-media platforms. Met display ads adverteer je bijvoorbeeld in het Google Display Netwerk. Je kunt jouw advertenties vertonen op specifiek gekozen websites. Hierdoor kun je binnen zeer korte tijd een enorm bereik creëren.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een andere mogelijkheid om hoog in de zoekresultaten van Google te komen is door zoekmachine optimalisatie. Een SEO specialist zal de structuur en inhoud van een website optimaliseren om beter gevonden te worden door de zoekmachines. Hierdoor zal de website op termijn beter scoren in de zoekresultaten. Door zoekmachine optimalisatie in te zetten stijg je in de organische, niet-betaalde zoekresultaten.

Website advies
Google Ads (SEA)

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Met behulp van deze online tool kun je advertentieteksten instellen en biedingen instellen op woorden waar gebruikers van Google op zoeken. Je adverteert op zoekwoorden, ook wel keywords genoemd. Dit zijn woorden of woordcombinaties die de gebruikers intypen wanneer ze naar iets op zoek zijn.Door advertentieruimte te kopen kom je hoog in de google zoekresultaten en is de kans op meer verkeer naar je website groter.

Social media marketing (SMM)

Social Media Marketing (SMM) is een marketingtechniek waarbij sociale media wordt ingezet om je communicatie doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing waarbij de interactie centraal staat. Echter is het een marketingmiddel en geen doel op zich. Social media is inzetbaar voor zowel  B2C als B2B markten.

Emailmarketing
Affiliate marketing

Beloon mensen die jouw producten of diensten met succes promoten. Dit is makkelijk en in de meeste gevallen ook effectief.

Waarom kiezen voor B.Analyzed?

Bedrijven die hun online marketing uitbesteden aan B.Analyzed kiezen voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Doordat ons team van specialisten nauw samenwerken, en doordat wij transparant te werk gaan ben je precies op de hoogte van wat wij voor je aan het doen zijn. Daarnaast bieden wij je een no cure – no pay garantie. Daarmee garanderen wij dat bedrijven die hun online marketing uitbesteden aan ons, altijd resultaat boeken!

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of wil je je online marketing uitbesteden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen je precies vertellen wat voor jouw bedrijf de beste online marketing strategie is en kunnen alle denkbare marketing diensten voor je inzetten!

Menu