Behaal meer online rendement met een SEO bureau

 • Vergroot je zichtbaarheid
 • Krijg meer relevante bezoekers naar je site!
 • Verbeter je SEO scores
 • Behaal topposities in Google
 • Vergroot je aantal leads / sales online!

Wacht niet langer en start vandaag nog!

Wil jij organisch vindbaar worden in de resultaten van zoekmachines met behulp van SEO? Schakel dan de hulp in van SEO bureau B. Analyzed marketing!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

SEO Bureau

SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie, is niet meer weg te denken in deze tijd. Voor veel webwinkel eigenaren, dienstverleners, bloggers en online bureaus is het dé manier om de doelgroep te bereiken en bezoekers op de website te krijgen. Tegenwoordig is de vindbaarheid in Google essentieel voor je online business. Met een SEO expert kun je hoger in de Google ranking komen met jouw website.

SEO Bureau – het Belang

Zoekmachineoptimalisatie is een doorlopend proces, want er zijn altijd nieuwe potentiële klanten. Daarnaast verandert Google de algoritmen constant zodat je ook op de hoogte moet blijven van deze veranderingen.

Als je een SEO bureau inschakelt, ben je er zeker van dat een website volgens alle ‘regels’ van het zoekalgoritme van Google wordt gemaakt. Hoe beter Google jouw website vindt, hoe groter de kans dat je bovenaan in de lijst van suggesties komt te staan als iemand naar jouw product, service of blog-onderwerp zoekt.

Het belang van de juiste zoekwoorden

Om de vindbaarheid van jouw website te vergroten is het gebruik van de juiste zoekwoorden erg belangrijk. Een SEO bureau kan door een gedegen onderzoek bepalen met welke zoekwoorden jouw website beter gevonden wordt.

Vervolgens worden de belangrijkste zoekwoorden in de SEO content verwerkt door ervaren en creatieve SEO tekstschrijvers, zodat je website informatief en leesbaar blijft. Immers, het belang van kwalitatieve content op een website wordt door zoekmachines steeds belangrijker gevonden.

Het belang van (back)links

Vervolgens gaat ons full service internet marketing bureau aan de slag met linken van de verschillende pagina’s op jouw website. Daarnaast zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk externe links (backlinks) op andere relevante websites geplaatst worden.

Backlinks zijn een links op een andere website die terugverwijzen naar je eigen site. En alhoewel ze zijn minder belangrijk zijn geworden door Google’s complexe algoritmen, dragen ze nog altijd bij aan de sterkte en de waarde van je website. Hoe beter de backlinks, des te hoger je site gerangschikt wordt.

Waarom kiezen voor B. Analyzed?

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Aantoonbare Resultaten
 • Transparante werkwijze
 • Beoordeeld met een 9.8 op Google Mijn Bedrijf
 • +50 tevreden klanten gingen jou voor
 • Meer dan 100 nummer 1 posities in Google
 • Gegarandeerd een geweldig ROI

Andere factoren

Zelfs als dit allemaal in orde is, ben je er nog niet; er zijn nog talloze andere factoren die bepalen of je website goed geoptimaliseerd is of dat deze het toch aflegt tegen beter geoptimaliseerde concurrenten.

SEO is een gecompliceerd proces zijn en het algoritme van Google verandert ook nog eens continu. Je begrijpt dat het precies volgen van alle veranderingen en het technische werk uitvoeren erg veel tijd kost.

SEO bureau – tijd en kosten besparend!

Daarom kiezen steeds meer ondernemers ervoor om hun online marketing uitbesteden aan een SEO bureau: dit scheelt tijd die je goed kan gebruiken voor je onderneming en je bent er zeker van de SEO goed uitgevoerd wordt.

Ons internet marketing bedrijf weet als geen ander hoe een website het beste geoptimaliseerd kan worden. Daarnaast weten we alles over de ins en outs van Google en andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo. Een SEO bureau kan jouw website dus letterlijk naar een hoger niveau tillen, wat je veel rendement oplevert!

SEO Bureau B.Analyzed – Onze werkwijze

Als je je SEO laat uitbesteden aan ons SEO bureau beginnen we met een uitgebreide situatie-analyse. We verrichten een uitvoerig marktonderzoek en bekijken de huidige SEO prestaties. We kijken o.a. naar je website, de prestaties van de concurrenten en de kansen in de markt.

Deze SEO audit is de basis voor onze online strategie. Als je een goede ranking wilt is On-page optimalisatie essentieel. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachines weten waar de pagina’s over gaan, dat ze relevant zijn zonder over-optimalisatie. Daarnaast werken wij volgens de SEO richtlijnen van Google.

 

Technische SEO

Als jouw SEO technisch niet in orde is dan kan dit van invloed zijn op je rankings en SEO scores. De specialisten van ons zoekmachine optimalisatie bureau scannen en analyseren de website om meer dan 100 belangrijke SEO factoren en lossen de problemen op.

Zoekwoorden onderzoek

We gaan ook hierin voor het maximale haalbare resultaat. Met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek gaan we op zoek naar transactionele en informatieve zoekwoorden die je potentiële klanten gebruiken.

We kijken naar zoekvolumes, zoekwoord moeilijkheidsgraad, relevantie en uiteraard de zoekwoorden van je concurrenten. Uiteraard gaan we zorgen voor een aantal top 3 posities in Google.

SEO Teksten

Als je top posities in Google wilt zijn zoekmachine geoptimaliseerde teksten essentieel. Wij zorgen ervoor dat de content op de website aansluit op de wensen en behoeftes van de bezoeker en klant en uiteraard op een manier dat Google weet waar de pagina over gaat en volgens de SEO richtlijnen van Google.

SEO strategie

Ons SEO bureau kan je helpen met een goede sitestructuur en de juiste zoekwoorden selectie. Vanuit het zoekwoorden onderzoek wordt de SEO content strategie opgezet. Dat bestaat naast een goede sitestructuur en content ook uit een content strategie met bijvoorbeeld blogartikelen.

Sterk backlinkprofiel

Kwalitatieve links naar jouw website vanuit andere relevante websites zorgt voor meer online zichtbaarheid. Met de juiste linkbuilding strategie zorg je voor meer relevante bezoekers en een hogere waarde van je website. Wanner je een SEO pakket bij ons afneemt is het linkbuilding uitbesteden al opgenomen in jouw pakket.

B.Analyzed: transparant en werk op maat

Ons zoekmachine optimalisatie bureau zorgt voor op maat gemaakte rapportages. Je krijgt een overzicht van je bezoekers aantallen, rankings van verschillende keywords en toename van het aantal behaalde doelen.

Werkzaamheden zijn op maat en de snelheid van het behalen van resultaat verschilt per klant. Uiteraard kunnen we hier een inschatting van maken. Hieronder vind je een case van een klant die zijn SEO uitbesteden overliet aan B.Analyzed en een overzicht van onze SEO werkzaamheden.

Local seo

Onze werkwijze – Uitgelichte case voorbeeld

De opdrachtgever

Taxi Venlo en Omstreken is een jong en professioneel taxibedrijf in Venlo en omgeving. Vanuit de standplaats in Venlo, biedt Taxi Venlo door heel Nederland representatief vervoer voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Je kunt bij Taxi Venlo en omstreken terecht voor luchthavenvervoer naar onder andere Schiphol, Köln/Bonn, Brussel Airport (Zaventem/Chaleroi) en Düsseldorf.

De uitdaging

We krijgen de doelstelling om een nummer 1 positie in Google te behalen in zowel mobile search als desktop search met de belangrijkste zoekwoordcombinatie Taxi Venlo. Anno 2020 scoort Taxi Venlo een nummer 1 positie  met:

 • Google Adwords (betaalde advertentie)
 • SEO (organische gratis positie in Google)
 • Google Mijn Bedrijf (Google maps vermelding)

Onze aanpak

We starten met een oriënterend gesprek met de klant waarin we ingaan op o.a. missie, visie, doelstellingen en doelgroepen van het bedrijf. Vervolgens zorgen diverse website scans en metingen voor een duidelijke situatie-analyse.  Aan de hand van een situatie-analyse wordt een plan vaan aanpak gemaakt.

Taxi Venlo heeft een doelstelling die ze op zeer korte termijn willen halen. Deze informatie zorgt ervoor dat we direct aan de slag gaan met de quick wins en local SEO.

Welke verbeteringen zijn makkelijk en snel aan te pakken en uit te voeren en wat zijn belangrijke rankingsfactoren? Enkele aanpassingen in de HTML titel, Headings en een https certificaat zorgen al na de eerste maand voor een stijging in de organische zoekresultaten.

De behaalde resultaten

 • Kostenbesparing door lagere maandfactuur van Google Adwords
 • Conversie optimalisatie (dus hoger conversiepercentage) door een call-2-action button en snellere laadsnelheden
 • Meer waardevolle relevante links, waardoor overall betere resultaten in Google
 • Betere techniek, snellere website en dus een betere gebruikerservaring op de website

Overall verbeterde SEO score

 • TOP rankings in Google met nummer 1 positie in Google met o.a. belangrijkste trefwoord Taxi Venlo met een bijbehorend zoekvolume van 2900 keer per maand
 • Toename van het aantal nieuwe klanten door online zichtbaarheid in Google
SEO Venray
SEO voor MKB
1. Zoekwoorden onderzoek

Het zoekwoorden onderzoek is de belangrijkste stap bij SEO. Met een zoekwoorden onderzoek ga je bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de zoekwoorden welke relevant zijn voor je business én waarvan je verwacht dat deze goed zullen converteren in sales of leads. Daarnaast kijk je of er voldoende zoekvolume op de zoekwoorden zit en of er veel concurrentie op het zoekwoord zit.

2. Technische analyse website

Je website moet technisch goed in orde zijn en door de zoekmachines goed te lezen zijn. Met een technische analyse doe je een soort APK keuring van je website.

SEO uitbesteden
seo ibiza
SEO Ibiza
3. On-page SEO

Voordat je verder met de strategie gaat ga je bekijken hoe het met de huidige on-page SEO zit. Zijn alle pagina’s voorzien van HTML titels, Meta beschrijvingen, Headings en interne links?

SEO Venlo
4. SEO strategie

Je bepaalt welke zoekwoorden bij welke URL of pagina horen, je creëert nieuwe landingspagina’s en bepaalt welke aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van techniek en de huidige pagina’s.

5. Content creatie

Voor de nieuwe trefwoorden ga je aan de slag met nieuwe content. Dat kunnen landingspagina’s zijn maar ook blogartikelen.

Local SEO
SEO Content
6. Linkbuilding

De laatste stap is linkbuilding. Backlinks zijn nog altijd een belangrijke factor voor Google maar zouden mijn inziens pas de laatste stap moeten zijn die je neemt met optimaliseren van je website.

SEO Limburg
SEO partner
SEO Guru
SEO Maastricht
SEO Maastricht
SEO Eindhoven
SEO Consultant
SEO Rotterdam
SEO Score

B. Analyzed: professioneel & ervaren SEO bureau

B. Analyzed is een zoekmachine optimalisatie bureau dat SEO tot een van zijn expertises mag noemen. Ons team van freelancers hebben een sterk analytisch denkvermogen en helpen jouw bedrijf naar de top van Google te klimmen.

In tegenstelling tot veel andere zoekmachine marketing bureaus werkt B. Analyzed niet met langlopende contracten. We zijn een flexibel bureau dat meedenkt met de klant! Iedere maand wordt in overleg bepaald aan welke marketingdienst(en) we aandacht besteden en waar de focus op ligt.

Daarnaast zijn we niet alleen een zoekmachine marketing bureau: wij kunnen je ook van dienst zijn met bijvoorbeeld SEA als Google Ads uitbesteden, display marketing, Google Analytics, Conversie optimalisatie, linkbuilding diensten en social media – en email marketing. Als online marketing bureau zijn wij al meerdere jaren actief voor vele tevreden klanten.

Wil jij het maximale uit je website halen? Wil je je SEO uitbesteden? Schakel dan B. Analyzed marketing in! B.Analyzed verzorgt de SEO voor MKB en voor zelfstandigen.

Wij zijn een professioneel online marketing bureau dat jouw website naar de top van Google brengt. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoger in Google komt, meer relevant verkeer krijgt en dat jouw bedrijf uiteindelijk winstgevender wordt!

SEO door heel Nederland

B.Analyzed is een SEO bureau dat werkzaam is in heel Nederland. Wij werken op afstand en zijn dus overal beschikbaar! Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

★★★★★ 9,8 van 10 op basis van 31 beoordelingen op Facebook & Google My Business

SEO Maastricht