SEO Expert inschakelen om naar de top van Google te klimmen

Hoogstwaarschijnlijk ben je op onze website gekomen door in de Google zoekmachine te zoeken naar “SEO specialist” “zoekmachine optimalisatie specialist” , “SEO expert” of “SEO uitbesteden”. En de kans is groot dat je ons internet marketing bedrijf niet had gevonden zonder een zoekmachine te gebruiken. Dit bewijst het belang van een goede SEO strategie!

 

Wil jij weten wat een SEO expert voor jouw bedrijf kan betekenen? Schakel dan de hulp in van online marketing bureau B. Analyzed!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

Wat doet een SEO-specialist?

Het woord SEO is een afkorting van Search Engine Optimalisation of in het Nederlands, zoekmachine optimalisatie. Een SEO expert is een online marketeer die weet hoe websites met relevante en vaak gebruikte zoekopdrachten vindbaar te maken in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo door het gebruik van SEO tools als bijvoorbeeld Google Analytics, Search Console en Ahrefs.

Dit doet de specialist met behulp van een SEO strategie. De beste SEO specialisten weten goede rankings te behalen in de organische zoekresultaten (niet betaalde zoekresultaten).

Het belang van SEO experts

Elke ondernemer wilt goed vindbaar zijn en zijn of haar website hoger in Google laten ranken. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie ofwel search engine optimization en is tegenwoordig niet meer weg te denken als een onderdeel van je online marketing strategie. Als je een geweldig product of een fantastische service aanbiedt, maar je bent niet vindbaar op Google, dan wordt je alsnog niet meegenomen in de aankoopbeslissing.

Daardoor ben je dus lang niet zo succesvol als je zou kunnen zijn, simpelweg omdat je doelgroep niet van jouw bestaan weet. Wil je hier verandering in brengen? Onze SEO guru helpt je verder!

Algoritmes bepalen de rankings en SEO scores

Deze zoekmachines gebruiken een wiskundig algoritme om te bepalen welke pagina’s het meest relevant zijn voor bepaalde zoekwoorden. Er zijn inmiddels meer dan 200 factoren die bepalen hoe goed jouw website gevonden wordt in dit algoritme, factoren die ook nog eens continu veranderen. Een goede SEO-specialist weet als geen ander hoe hij of zij die factoren kan doorvoeren op jouw pagina, waardoor deze kwalitatief sterk kan verbeteren!

Techniek als basis

Techniek is de basis voor je vindbaarheid in Google. Een website moet tegenwoordig niet alleen goed gecodeerd zijn en goed geïndexeerd worden, maar ook snel, toegankelijk en veilig zijn.Wij houden bijvoorbeeld rekening met title tags, headers, schema.org, en Google PageSpeed Insights. Daarnaast zorgen we voor een goede technische basis voor je vindbaarheid in Google. Als jouw SEO technisch niet in orde is dan kan dit van invloed zijn op je rankings en SEO scores. Onze SEO expert scant en analyseert de website om meer dan 100 belangrijke SEO factoren en lost de problemen op. We gaan hierin voor het maximale haalbare resultaat.

Zoekwoorden

Om de vindbaarheid van jouw website te vergroten is het gebruik van de juiste zoekwoorden erg belangrijk. Wanneer ondernemers een SEO expert inhuren kan deze door een gedegen zoekwoorden onderzoek bepalen met welke zoekwoorden jouw website beter gevonden wordt. Met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek gaan we op zoek naar transactionele en informatieve zoekwoorden die je potentiële klanten gebruiken. We kijken naar zoekvolumes, zoekwoord moeilijkheidsgraad, relevantie en uiteraard de zoekwoorden van je concurrenten.

Relevante content

Vervolgens worden de belangrijkste zoekwoorden in de tekst verwerkt door ervaren en creatieve SEO tekstschrijvers, zodat je website informatief en leesbaar blijft. Immers, het belang van kwalitatieve SEO content op een website wordt door zoekmachines steeds belangrijker gevonden. Bij B.Analyzed zorgen we voor webteksten die niet alleen voor meer bezoekers zorgen, maar ook meer leads en sales. Naast de relevante en waardevolle zoekwoorden houden wij uiteraard ook rekening met het schrijven van synoniemen en latent semantische indexering.

Een goede SEO Expert:

✓ Doet een grondige website analyse en geeft verbetervoorstellen voor de structuur

✓ Doet onderzoek naar de beste keywords voor jouw pagina

✓ Weet hoog te ranken met competitieve zoekwoorden

✓ Heeft zowel oog voor de content als voor de technische optimalisatie (technische SEO)

✓ Geeft advies voor het opbouwen van populariteit

✓ Is een Google Analytics specialist

✓ Biedt kwalitatieve linkbuilding bureau diensten aan

✓ Houdt de nieuwste SEO-ontwikkelingen bij in maandelijkse rapportage en optimalisaties

✓ Weet alles over zoekmachine marketing

✓ gebruikt local SEO voor nog betere resultaten

Het belang van link building

Tenslotte is het belangrijk dat andere websites verwijzen naar jouw website. Dit kan door middel van links van andere relevante websites naar jouw website. Deze links worden door Google gezien als een aanbeveling en spelen een belangrijke rol in de posities die je pagina krijgt in de zoekresultaten. Deze backlinks zijn links op een andere website die terugverwijzen naar je eigen site.

En alhoewel ze minder belangrijk zijn geworden door Google’s complexe algoritmen, dragen ze nog altijd bij aan de sterkte en de waarde van je website. Hoe beter de backlinks, des te hoger je site gerangschikt wordt en des te meer bezoekers de website krijg.

Een expert SEO  brengt in kaart hoe het gesteld is met de links naar jouw website en naar die van je concurrenten. Vervolgens kijkt hij samen met jou welke link mogelijkheden het beste passen bij je website en hoe deze te behalen zijn. Dit proces wordt ook wel link building genoemd.

Andere factoren

Zelfs als dit allemaal in orde is, ben je er nog niet; er zijn nog talloze andere factoren die bepalen of je website goed geoptimaliseerd is of dat deze het toch aflegt tegen beter geoptimaliseerde concurrenten. SEO is een gecompliceerd proces zijn en het algoritme van Google verandert ook nog eens continu.

Je begrijpt dat het precies volgen van alle veranderingen en het technische werk uitvoeren erg veel tijd kost. Daarom laten steeds meer ondernemers een SEO expert inhuren. Uiteraard is het belangrijk dat de specialist een goede samenwerking heeft met de opdrachtgevers zodat het maximale resultaat behaald kan worden.

Waarom een SEO expert inhuren?

Het doel van zoekmachines als Google is om de meest relevante zoekresultaten te tonen voor een specifieke zoekopdracht. Dit levert veel extra aandacht op zonder dat je daarvoor hoeft te betalen. Tevens is de gemiddelde bezoektijd op de website langer, is het bouncepercentage beter, en is er een hogere conversie wanneer de bezoeker via het gratis zoeknetwerk op de website is gekomen dan wanneer de bezoeker via een advertentie binnenkomt.

Het optimaliseren van jouw website kan echter een ingewikkelde zaak worden: het kost veel tijd om alle 200 factoren in het algoritme van de zoekmachines te leren kennen, en daarbij veranderen ze ook nog eens continu.

Drukke ondernemers hebben vaak geen tijd om dit zelf op zich te nemen, maar willen natuurlijk wel graag van deze sterke boost voor hun website gebruik maken! Een goede SEO specialist inhuren is daarom de perfecte oplossing: deze expert weet precies hoe jouw website op de juiste manier onder de aandacht komt bij mensen die ook naar je op zoek zijn.

Ben je benieuwd naar hoe wij als SEO bureau denken over SEO en hoe we dat kunnen toepassen op jouw website? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zijn flexibel en denken mee met de klant. Dat betekent dat we op welke manier dan ook (eenmalig, tijdelijk of als SEO consultant op afstand) de online marketing en online prestaties van jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen. Daarrnaast verzorgen wij SEO voor MKB alsmede voor zelfstandigen!

Wat kost een SEO specialist inhuren?

Het uurtarief van een SEO consultant ligt tussen de 40 euro en 95 euro per uur. Vaak zit het verschil in de kennis en het niveau van werken.

Voor een analyse maken, conclusies trekken en actiepunten uitzetten en je hersenen te gebruiken is meer kennis nodig dan enkel een SEO geoptimaliseerde tekst schrijven.

Er zijn ook diverse soorten SEO-ers, de één is goed in techniek, de ander weer in creatief schrijven, de ander weer in creatieve linkbuilding. Wanneer een SEO-er, naast het verhogen van organisch verkeer, ook nog een sterk analytisch denkvermogen heeft, dan ben je bij een van onze specialisten op het juiste adres.

Ons team van SEO specialisten

Ons team van online marketeers en WordPress specialisten is een groep van hoogopgeleide professionals in zoekmachineoptimalisatie, met meer dan 10 jaar ervaring. We blijven de trends voor, zodat onze klanten optimale resultaten behalen. Inmiddels zijn al honderden tevreden bedrijven je voorgegaan. We dus hebben keer op keer bewezen dat we goede resultaten behalen!

Wil jij:

✓ Jouw doelgroep op een efficiënte manier bereiken?

✓ Bovenaan komen te staan in Google?

✓ Professioneel website advies?

✓ Meer relevant verkeer naar jouw pagina?

✓ Advies en hulp van een ervaren SEO Expert?

✓ En daardoor een hogere omzet draaien?

Ben je benieuwd hoe dit zich vertaalt naar jouw specifieke onderneming, en wil je weten wat wij voor jouw website kunnen betekenen? Laat dan eerst een gratis website scan doen!

Wie zijn wij?

B. Analyzed is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in online marketing diensten, waaronder zoekmachine optimalisatie SEO en Google Ads (SEA). Door te kiezen voor ons SEO bureau, garanderen wij de meest succesvolle online marketing strategie.

Ons team bestaat uit online marketeers, website developers, WP-specialisten, social media experts, content specialisten en programmeurs die iedere dag hard werken aan effectieve online marketing strategieën, met als belangrijkste doel, uiteraard, betere omzetcijfers voor onze klanten.

Diverse klanten

Wij helpen kleine, middelgrote en grote B-2-B en B-2-C bedrijven met het verbeteren van hun online marketing resultaten en SEO.

Dit doen we door het gebruik van verschillende marketing tools zoals bijvoorbeeld Google Analytics en door het opzetten van verschillende online marketing strategieën die passen bij de doelgroep en doelstellingen van jouw bedrijf.

Focus

Onze hoofdfocus is omzetgroei, ongeacht welk soort bedrijf of organisatie. Dit doen wij door iedere situatie apart te bekijken en de juiste marketing kanalen in te zetten. Ambitieuze en gedreven internet experts staan dagelijks klaar om jouw online presentaties te verbeteren.

Kennis van zaken, jarenlange ervaring, tevreden klanten, scholing en ontwikkeling zijn belangrijke waarden bij de specialisten van B.Analyzed.

B.Analyzed: breed inzetbaar

Daarnaast zijn we niet alleen een zoekmachine marketing bureau: wij kunnen je ook van dienst zijn met bijvoorbeeld Google Ads uitbesteden, Display marketing, Google Analytics, Conversie optimalisatie, en social media – en email marketing.

Als online marketing bureau zijn wij al meerdere jaren actief voor vele tevreden klanten.

Flexibiliteit

Wij zijn uiterst flexibel en denken mee met elke klant. Dat betekent dat wij op welke manier dan ook (eenmalig, tijdelijk, terugkerend of als consultant op afstand) de online marketing en online prestaties van jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen! Wil je meer weten over de inzetbaarheid van een SEO-specialist? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Beste advies

Wil jij het maximale uit je website halen? Of je SEO uitbesteden? Schakel dan B.Analyzed marketing in!

Wij zijn een professioneel online marketing bureau dat jouw website naar de top van Google brengt. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoger in Google komt, meer relevant verkeer krijgt en dat jouw bedrijf uiteindelijk winstgevender wordt! Een SEO specialist inhuren was nog nooit zo gemakkelijk!

SEO door heel Nederland

Daarnaast bieden wij onze diensten aan door heel Nederland. Doordat wij op afstand werken kunnen wij ongeacht jouw locatie je altijd helpen met het behalen van een betere SEO score. Onze SEO-specialist staat overal voor je klaar!

Je kunt ook bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar: