SEO voor MKB

Heb je je eigen MKB? Of ben je in dienst van een MKB? Door gebruik van onze SEO diensten te maken, behaal je de gewenste online doelstellingen. Wij voeren de juiste SEO werkzaamheden uit die voor een MKB het gewenste effect sorteren. Bedrijven die hun SEO uitbesteden behalen meer online groei en meer conversies.

Voor wie zijn onze diensten geschikt?

Onze diensten zijn voor elk MKB geschikt. Ongeacht in welke branche je actief bent, heb je iets aan onze SEO diensten. Daarbij maakt de exacte bedrijfsomvang ook niet uit. Voor elk bedrijf – groot of klein – is het immers van belang om online goed vindbaar te zijn.

SEO voor MKB: wat doen wij precies?

Ons online marketing bedrijf draagt zorg voor de online vindbaarheid van je bedrijf en je onderneming. Dit doen onder meer op de volgende manieren:

–      Optimalisatie van de website: geen enkel MKB kan tegenwoordig zonder een (goede) website. Wij dragen zorg voor de website door tal van zaken te optimaliseren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de content en aan de On Page SEO, maar ook local SEO. Dat zijn allemaal elementen die op het eerste oog niet altijd goed zichtbaar zijn, maar die wél geoptimaliseerd moeten worden. Wij weten precies om welke elementen dit gaat en hoe we dit kunnen doen.

–      Linkbuilding: om de website meer waarde te geven, gaan we met linkbuilding aan de slag. Omdat wij ook inzetbaar zijn als linkbuilding bureau, bouwen we een waardevol, gevarieerd en relevant linkprofiel op. Des te meer waardevolle websites naar je website verwijzen, des te meer waarde je website van Google krijgt.

–      Marketing strategie: uiteraard gaan wij niet lukraak te werk. Voordat we je voor een MKB aan de slag gaan, werken wij een complete online marketing strategie uit. Eerst horen we graag je wensen, waarna wij een strategie van A tot Z uitwerken. Hierbij ligt onze focus vooral op de lange termijn; op de lange termijn vallen immers de gewenste resultaten te behalen.

–      E-mailmarketing: als MKB wil je niet alleen nieuwe klanten aantrekken, maar je wilt ook je huidige klanten behouden. Ook daarmee zijn wij je graag van dienst. Wij kunnen complete emailcampagnes voor je uitvoeren, waarmee we de juiste mensen op de juiste manier aanspreken. Dit resulteert al snel in de gewenste resultaten!

Dit is slechts een kleine greep van de diensten die wij aanbieden. Op onze website vind je veel meer informatie over het uitbesteden van online marketing.

Adverteren online

Je website beter vindbaar maken? Dat doen wij graag, als SEO expert voor MKB. Wij zijn je echter ook graag van dienst met het optimaliseren van advertenties. Door de juiste advertenties te gebruiken, trek je nóg meer klanten naar je website toe.

Advertenties en SEO gaan dan ook hand in hand met elkaar. Wij hebben er daarom bewust voor gekozen om ook advertentiediensten aan te bieden. Zo zijn wij je graag van dienst met Google Ads uitbesteden, met Facebook Ads en met aanverwante advertentieopties.

Waarom voor SEO voor MKB kiezen?

Als MKB wil je ongetwijfeld de best mogelijke resultaten behalen. Om de best mogelijke resultaten te behalen, zou je op het online vlak goed zichtbaar moeten zijn. Het belangrijkste aandachtspunt hierbij is dat je website hoog in Google komt te staan.

Een hoge ranking in Google verkrijg je niet zomaar. Dit lukt alleen als je alle online marketing diensten aan een SEO bureau uitbesteedt, zoals B-Analyzed. Je geniet vervolgens van veel voordelen:

–      Je hebt geen omkijken naar je online vindbaarheid. Je bespaart hier een hoop tijd mee. De tijd die je hiermee weet te besparen, kun je aan je core business besteden. Grote kans dat je MKB hierdoor (nog) snel(ler) gaat groeien.

–      Je wint de strijd van je concurrenten. In elke bedrijfstak heb je wel met concurrenten te maken. Om de strijd van je concurrenten te winnen, is het advies om serieus met SEO aan de slag te gaan. Zodra jouw website boven de website van je concurrent in Google staat, ga je de concurrentiestrijd winnen.

–      Je werkt aan de naamsbekendheid van je onderneming. Voor elk MKB is het van essentieel belang om aan de naamsbekendheid te werken. Des te groter/bekender de naam van je bedrijf is, des te meer klanten je aantrekt.

Kortom: met SEO werk je aan het succes van je onderneming. Door van onze SEO diensten gebruik te maken, geniet je snel van een betere online vindbaarheid. Deze online vindbaarheid leidt tot meer websitebezoekers, tot meer verkopen, tot een hogere omzet en tot een hogere winst. En dat allemaal door gebruik van onze diensten te maken!

SEO voor MKB uitbesteden: wat kost dit?

Zoekmachine optimalisatie voor MKB is tegenwoordig onmisbaar. Je concurrenten doen het ook, dus je loopt vanzelf een (flinke) achterstand op. Door tijdig van onze diensten gebruik te maken, creëer je juist een voorsprong op je concurrentie.

Een terechte vraag hierbij is wel wat je moet betalen voor SEO voor het MKB. Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig te geven. Dit antwoord hangt namelijk van meerdere factoren af:

–      Je wensen: wat wil je precies met SEO voor MKB bereiken?

–      Je doelstellingen: het is belangrijk om de wensen in concrete doelstellingen om te toveren

–      Je termijn: op welke termijn wil je de gewenste resultaten behalen? Ons advies is om altijd pijlen op de lange termijn te richten

Tijdens een vrijblijvend gesprek horen wij graag je wensen aan. Vervolgens komen we met een volledig plan op de proppen. In dit plan benoemen we wát we gaan doen en met welke kosten je hierbij rekening kunt/moet houden.

Belangrijk om te weten is in ieder geval dat wij met vaste pakketten werken. Op onze tarieven SEO pagina vind je hier alle informatie over.

SEO specialist voor MKB

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot dé SEO specialist voor MKB. Wij hebben alle kennis in huis, we beschikken over de juiste tools en we hebben significante resultaten geboekt. Wil je zelf ook met je MKB beter vindbaar worden op het digitale web? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Vul gerust ons contactformulier in, mail naar info@b-analyzed.com of bel naar 06 819 539 99.

Onze certificeringen

Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Uiteraard zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.