Werkwijze

Al sinds dat B. Analyzed marketing actief is op het gebied van online marketing, staat één ding centraal: het online resultaat van onze opdrachtgevers. Dat is waar het om draait bij ons en waarom klanten graag klant bij ons blijven.

Voordat we starten stellen we kritische vragen over de onderneming, de doelstellingen, de verwachtingen en uiteraard de  samenwerkingsvorm en plan van aanpak.

Online marketing is, anno 2021 / 2022 een super belangrijk onderdeel van de online marketing strategie. Dit kom omdat steeds meer bezoekers online surfen en het steeds makkelijker wordt om doelgroepen rechtstreeks te benaderen.

Hoe meer je weet van je doelgroep hoe makkelijk je de doelgroep kunt bereiken. Online marketing diensten zijn daarmee niet meer een onderdeel van een campagne of goed presterende omgeving, het is het vertrekpunt voor online succes!

De stappen naar online succes

Er zijn een aantal essentiele stappen die we zetten om uiteindelijk de beoogde resultaten te behalen. Wij leggen ze hieronder haarfijn uit.

Stap 1

Onderzoek

Voordat we starten met de uitvoering van online marketing staan we stil bij de (online) strategie en bijbehorende stappen. Hierdoor creëren we focus en zetten we een duidelijk pad uit. We starten met het bepalen van jouw belangrijke bedrijfsdoelstellingen. Wat is de omzetprognose? Wat is de gemiddelde waarde per lead of sale? Hoeveel bezoekers, leads en sales hebben we nodig om de doelstellingen te behalen? Wat kunnen we uitgeven per lead of sale? Dit zijn belangrijke vragen die we stellen in dit eerste stadium.

Vervolgens stemmen we online doelstellingen af op deze bedrijfsdoelstellingen. We vertalen de algemene bedrijfsdoelstellingen naar online KPI’s als: aantal bezoekers, conversiepercentages, gemiddelde orderwaarden en kosten per sale. Een duidelijke online marketingstrategie stelt alle partijen in staat om hier naar toe te werken én op afgerekend te worden. Zo werken we op een gestructureerde wijze samen naar hetzelfde doel.

Stap 2

Marketingstrategie en marketingplanning

Nadat de online doelstellingen SMART zijn geformuleerd en het inzicht in de doelgroep is verkregen is het tijd voor de volgende stap. Het toepassen van een slimme online marketing strategie. In deze fase bepalen we welke kanalen we inzetten om de doelstellingen te behalen. De marketingstrategie wordt vertaald naar een duidelijke marketingplanning en tijdsindicatie. We laten zien wat we gaan doen en wat er verwacht mag worden.

Stap 3

Zorg dat de website op orde is en test waar nodig

Voordat we meer relevante bezoekers generen naar jouw website is het belangrijk dat de website of online shop helemaal in orde is. De website moet gebruiksvriendelijk zijn zodat de bezoekers makkelijk door de website heen kunnen navigeren en uiteindelijk moet de website ook technisch in orde zijn. Dat betekent snelle laadtijden en geen errors op de site. Je wilt graag dat je bezoekers daadwerkelijk overgaan tot actie. Dat betekent dat de bezoekers doorklikken naar andere pagina’s en tevens online aankopen doen. Dit zijn allemaal online conversies (ofwel doelen). Help je bezoekers en overtuig je bezoeker om over te gaan tot aankoop.

Stap 4

Inzicht krijgen in de campagnes en optimaliseren waar nodig

Er zijn veel verschillende manieren en kanalen om bezoekers op je website te krijgen. Uiteindelijk ga je bekijken en monitoren welke kanalen het beste presteren en zo weet je precies hoe je marketingmix eruit komt te zien. Doordat alles meetbaar is krijgen we direct inzicht in de prestaties van de campagnes. Hierdoor kunnen we samenwerken en zorgen voor een rendabel online business model met een positieve Return on Investment (ROI). Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat SEO (zoekmachine optimalisatie) en Google Ads (SEE) vaak effectieve kanalen zijn die voor directe resultaten zorgen. Door inzicht en optimalisatie creëren we een doorlopend rendabel online business model dat we kunnen opschalen bij goede resultaten.

Uitgelichte veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen.

Hoe werkt B. Analyzed?
Kort antwoord:

We starten eerst met een kennismakingsgesprek, zodat wij jouw wensen en doelen duidelijk in kaart kunnen brengen. Zonder dit kunnen wij geen goede kwalitatieve oplossingen aanbieden.

Uitgebreid antwoord
Waarom online marketing?
Kort antwoord:

In een wereld die constant in beweging is, speelt online marketing een steeds grotere rol. Een goede online-marketing campagne kan al voor een zeer laag tarief een meetbaar effect en een groot bereik hebben. Wij denken in de breedste zin van online marketing mee aan het behalen van online resultaat.

Uitgebreid antwoord
Wat is B. Analyzed?
Kort antwoord:

B. Analyzed is een online marketing bureau dat online resultaten boekt. Online marketing is onze passie. Met +10 jaar werkervaring runnen wij met een team van freelancers B. Analyzed marketing.

Uitgebreid antwoord
Moet ik beschikken over enige technische vaardigheden?
Kort antwoord:

In het geheel niet! Online marketing bureau B. Analyzed kan je bijstaan met advies, maar ook een compleet marketing traject opzetten en uitvoeren.

Uitgebreid antwoord
Wat kunnen wij voor je doen?
Kort antwoord:

B.Analyzed is een one-stop, full service, internet marketing bureau dat ieder bedrijf van A tot Z ontzorgt. Je kunt bij ons terecht voor elke online marketing dienst. Of je nu Google Ads wilt inzetten om meer conversies te generen of SEO om je zichtbaarheid te vergroten, wij helpen jou met het opzetten van een online marketing strategie op maat!

 

Uitgebreid antwoord

Onze certificeringen

Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Uiteraard zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

SEO Venray

Linkbuilding uitbesteden Maastricht

Linkbuilding uitbesteden Nijmegen

Linkbuilding uitbesteden Venlo

SEO voor MKB

Online marketing strategie

+25

SEO opdrachtgevers

waar we in 1 jaar een organische groei van minimaal 150% hebben gerealiseerd.

386

Nummer 1 posities in Google

Nummer 1 posities in Google behaald voor klanten.

+50

Tevreden SEO klanten

met minimaal 300% groei  in organic traffic.

SEO uitbesteden

SEO Ibiza

SEO teksten laten schrijven

SEO Venlo

Local SEO

SEO Content

Linkbuilding uitbesteden

SEO Limburg

SEO partner

SEO Bureau

Online marketing uitbesteden

SEO Maastricht

SEO Eindhoven

SEO Consultant

SEO Rotterdam

SEO Score

SEO Expert

Over online marketing bedrijf B. Analyzed

Home

Gratis website check-up

Doe de gratis website scan en ontdek jouw website score en verbeterpunten GRATIS!

Diensten

Het mooie aan het vinden van de juiste balans in online marketing activiteiten is dat alles daarna veel minder moeite kost. Alles versterkt elkaar waardoor iedere discipline op zich gemakkelijker zal verbeteren. De perfecte online marketing mix is van essentieel belangrijk voor een goede marketing!

Fullservice Online marketing bedrijf

B. Analyzed marketing is een fullservice internet marketing bureau dat ieder bedrijf van A tot Z ontzorgt. Je kunt met jouw bedrijf terecht voor de volgende online marketingdiensten:

SEO uitbesteden
Google Ads uitbesteden
Linkbuilding uitbesteden
Social media marketing
Google Tag Manager instellen en beheer
SEO teksten uitbesteden
WordPress website laten bouwen
SEO voor MKB

Online marketing strategie

Met een online marketingstrategie bepaal je de algemene lange termijn online marketing doelstellingen van een onderneming, het plan van aanpak en de toewijzing van de online middelen die nodig zijn om deze doelen te bereiken.

SEO uitbesteden

Wil jij jouw website beter vindbaar maken in de organische resultaten van een zoekmachine? Dan is het een slimme zet om SEO uit te besteden aan B. Analyzed. Onze ervaren specialisten zorgen gegarandeerd voor topposities in Google.

Local SEO

Local SEO is een strategie voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) die ervoor zorgt dat jouw bedrijf beter zichtbaar is in lokale zoekresultaten op Google. Elk bedrijf dat een fysieke locatie heeft of een geografisch gebied bedient, kan profiteren van local SEO. Als je op Google zoekt naar belangrijke zoekwoorden met betrekking tot uw bedrijf en er verschijnt een kaart (Google maps) met 3 vermeldingen eronder dan kan local SEO je helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden bij B. Analyzed marketing. We gaan graag aan de slag voor je!

Linkbuilding uitbesteden is eenvoudig bij ons. Tijdens ons linkbuilding traject verzamelen wij alleen links van échte websites. Wij hebben een netwerk van meer dan 2500 relevante websites die jouw website zullen boosten.

Google Ads uitbesteden

Haal meer uit je marketingbudget met zoekmachine adverteren. Wanneer bedrijven Google Ads uitbesteden behalen ze meer leads, meer conversies en meer omzet. Onze Google Ads specialisten (SEA specialisten) helpen bij het optimaal inrichten van je SEA campagne. Meer online rendement met Google Ads? Laat dan je Google Ads uitbesteden door B. Analyzed. Samen zorgen wij voor een optimaal resultaat!

Social media marketing

Ga je voor bereik, engagement en meer zichtbaarheid? Ongeacht je doel: wij maken er een succes van. Met inzet van onze creatieve en innovatieve oplossingen maken wij van jouw social media kanaal outstanding. Wij zorgen voor impact, maken het meetbaar en geven inzicht in de ROI van je social media campagnes, influencer campagnes en social strategie. Are you ready to rumble? Wij wel!

Website advies

Op zoek naar professioneel website-advies omdat je er niet uitkomt met je nieuwe website? Of omdat je hulp nodig hebt bij de keuze van de online marketing kanalen? Heb je advies nodig voor webdesign, web- of SEO-teksten, Google Ads of social media? Wij helpen je graag.

Display advertisement

Display advertisement, een op visuele manier gebaseerde manier om jouw merk of product te promoten, verwijst naar advertenties op websites, apps en sociale-mediaplatforms. Met display ads adverteer je bijvoorbeeld in het Google Display Netwerk. Je kunt jouw advertenties vertonen op specifiek gekozen websites. Hierdoor kun je binnen zeer korte tijd een enorm bereik creëren.

Emailmarketing

Veel ondernemers onderschatten de waarde van een gerichte emailmarketing campagne. Waar met name social media vluchtig zijn (niet kijken is berichten of missen) en zoekmachines pas gebruikt worden wanneer men naar iets specifieks op zoek is, bereik je met een e-mailbericht altijd de inbox van de ontvanger!

Conversie optimalisatie

Wil je meer omzet halen uit je website door je bezoekers een optimale merkbeleving te bieden? Zorg er dan voor dat je conversie optimalisatie een structureel onderdeel maakt van jouw digitale strategie. Converteer zoveel mogelijk bezoekers naar leads en sales en schakel ons conversie optimalisatie bureau B. Analyzed in!

Google Tag Manager

Ben je van plan om Google Tag Manager te implementeren op je website? Bespaar tijd en geld op de lange termijn door Google Tag Manager te gebruiken en goed in te richten.

WordPress onderhoud

WordPress onderhoud nodig? Wij werken graag met duidelijke afspraken, helderheid en transparantie. Voor een klein maandelijks bedrag kun je bij ons een WordPress onderhoudsabonnement afnemen.

Online marketing uitbesteden

Onze online marketing oplossingen brengt jouw bedrijf in contact met potentiële klanten. Wij doen niet aan standaard oplossingen en leveren  maatwerk dat past bij ieder bedrijf. Al sinds 2016 maken wij veel bedrijven blij met de online marketing resultaten die wij boeken.

Onze voordelen

Wij hanteren een transparante en persoonlijke werkwijze. Resultaatgericht werken staat hierin voorop!

12 jaar ervaring

Op het gebied van online marketing. B. Analyzed bestaat al 6 jaar en dat is niet voor niets. Wijn zijn enorm trots op het feit dat we zoveel ondernemers blijmaken.

Transparante werkwijze

Alles wat we doen laten we zien door middel van Loom video’s. Daardoor zijn onze klanten allemaal precies op de hoogte van wat er moet gebeuren.

Aantoonbare resultaten

Met behulp van onze online marketing tools en screenshots van website statistieken presenteren wij graag onze cases waar we trots op zijn.

Gegarandeerde top 10 posities

In Google. Alleen de eerste pagina van Google telt en dat weten wij als geen ander.

Trouwe opdrachtgevers

waar wij al jaren voor werken. Dit bewijst dat wat we doen, we goed doen!

Verbeterd ROI

Dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Dit presenteren wij graag.

Ja, ik heb interesse om samen met B. Analyzed te groeien!

Wil jij impact maken met online marketing?

Dat vinden wij leuk om te horen. Wij willen dat namelijk ook. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer je van een hands-on mentaliteit houdt en transparant werken belangrijk vindt. Wil jij graag:

  • SEO uitbesteden
  • SEO copywriting uitbesteden
  • Google Analytics inrichten
  • Tag manager inrichten
  • Social media campagnes opzetten en beheren
  • Linkbuilding uitbesteden
  • Website consultancy
  • Google Ads laten inrichten en beheren

Dan helpt B. Analyzed marketing je graag verder!

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Wat is de uitkomst van de som 3 + zeven + 5