Hoe werkt B. Analyzed?

Kennismaken

We starten eerst met een kennismakingsgesprek, zodat wij jouw wensen en doelen duidelijk in kaart kunnen brengen. Zonder dit kunnen wij geen goede kwalitatieve oplossingen aanbieden.

Analyse

We beginnen met een situatie analyse, denk aan je huidige bedrijfssituatie, jouw visie en missie voor jouw bedrijf. Vervolgens stellen we de doelen vast voor de korte en lange termijn. Daarna gaan we kijken welke mix van marketingkanalen het beste in te zetten zijn voor het behalen van je doelen.

Online strategie

Tot slot bepalen we de online strategie. We selecteren we de marketingkanalen, bepalen samen het marketingbudget en een plan van aanpak met tijdsplanning.

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Uit hoeveel letters bestaat het woord 'Analyzed'?

Meer antwoorden op vragen

Bekijk onze FAQ voor de meest gestelde vragen of neem contact met ons op via +31681953999

Waarom online marketing?
Kort antwoord:

In een wereld die constant in beweging is, speelt online marketing een steeds grotere rol. Een goede online-marketing campagne kan al voor een zeer laag tarief een meetbaar effect en een groot bereik hebben. Wij denken in de breedste zin van online marketing mee aan het behalen van online resultaat.

Uitgebreid antwoord
Wat is B. Analyzed?
Kort antwoord:

B. Analyzed is een online marketing bureau dat online resultaten boekt. Online marketing is onze passie. Met +10 jaar werkervaring runnen wij met een team van freelancers B. Analyzed marketing.

Uitgebreid antwoord
Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Kort antwoord:

Dat kan telefonisch, + 31 681953999, of via email: info@b-analyzed.com.

Uitgebreid antwoord
Worden e-mails snel terug beantwoord?
Kort antwoord:

Wij proberen altijd binnen 24 uur jouw vraag te beantwoorden.

Uitgebreid antwoord
Waar komt B. Analyzed vandaan?
Kort antwoord:

B. Analyzed is een online marketing bureau dat gevestigd is in Venlo, maar globaal werkt.

Uitgebreid antwoord
Moet ik beschikken over enige technische vaardigheden?
Kort antwoord:

In het geheel niet! Online marketing bureau B. Analyzed kan je bijstaan met advies, maar ook een compleet marketing traject opzetten en uitvoeren.

Uitgebreid antwoord
Wat is marketing?
Kort antwoord:

Alle werkzaamheden dat een bedrijf doet om de verkoop van diensten en/of producten te stimuleren, valt onder de categorie marketing.

Uitgebreid antwoord
Wat kunnen wij voor je doen?
Kort antwoord:

B.Analyzed is een one-stop, full service, internet marketing bureau dat ieder bedrijf van A tot Z ontzorgt. Je kunt bij ons terecht voor elke online marketing dienst. Of je nu Google Ads wilt inzetten om meer conversies te generen of SEO om je zichtbaarheid te vergroten, wij helpen jou met het opzetten van een online marketing strategie op maat!

 

Uitgebreid antwoord