Online marketing bureau Nederland

Behaal meer online rendement met het meest professionele online marketing bureau in Nederland, B. Analyzed!

  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Krijg meer relevante bezoekers naar je site!
  • Verbeter je SEO scores
  • Behaal topposities in Google
  • Vergroot je aantal leads / sales online!
  • Wacht niet langer en start vandaag nog!

Wil jij organisch vindbaar worden in de resultaten van zoekmachines met behulp van online marketing strategieën? Schakel dan de hulp in van online marketing bureau B. Analyzed!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor dienstverleners en e-commerce shops, voor opdrachtgevers wereldwijd. Wij werken voor zowel B-2-B als B-2-C, ZZP-ers, MKB-ers als multinationals.

Waarom een online marketing bureau inschakelen?

Wat is het belang van online marketing? Tegenwoordig speelt de bereidheid om over te gaan tot een aankoop voornamelijk op internet af. Of het nu gaat om adverteren of een betere vindbaarheid van je website, een online marketing strategie is niet meer weg te denken in de bedrijfsvoering.

Gedeelde kennis

Om alles uit jouw website te halen denken wij dat het erg belangrijk is om samen te werken. Jij, als ondernemer, weet namelijk als geen ander wat jouw bedrijf uniek maakt en waarom jouw product of service toegevoegde waarde heeft voor jouw doelgroep: eigenlijk ben jij dus de expert van jouw eigen onderneming.

B.Analyze is een online marketing bureau en kan deze expertise heel goed aanvullen met haar kennis op verschillende gebieden.

Zoals bijvoorbeeld het verbeteren van je SEO content door een zoekwoorden onderzoek, of door een succesvolle Google Ads campagne op te zetten. Wij weten precies hoe de unique selling points van jouw bedrijf kunnen worden gebruikt voor succesvolle marketingstrategieën en goede zoekmachine optimalisatie.

Samenwerking

Dus wanneer jouw kennis van de onderneming gekoppeld wordt aan onze expertise in SEO, SEA en online marketing strategieën, ontstaat een samenwerkingsverband waar heel veel waardevolle resultaten uit kunnen komen. Zie jij zo’n SEO partner wel zitten? Dan staat ons online marketing bureau Nederland, ofwel B.Analyzed, voor je klaar!

Hoe gaat B.Analyzed te werk?

Als jouw online marketing bureau Nederland gaan we meteen aan de slag! We gaan met jou aan tafel om jouw bedrijfssituatie in kaart te brengen door uitvoerig stil te staan bij jouw behaalde resultaten, jouw doelstellingen en verwachtingen.

De bedrijfssituatie bepalen

In deze eerste fase brengt ons online marketing bedrijf de huidige bedrijfssituatie in kaart. We gaan kijken naar jouw diensten en/of producten, jouw (potentiële) doelgroepen, de huidige marketing mix, de missie en visie van jouw bedrijf, et cetera. Vervolgens bepalen we de korte termijn doelstellingen, en bekijken we welke quick wins we kunnen oppakken. Uiteraard bekijken en bepalen we ook de lange termijn doelstellingen.

 

Website- en concurrentie analyse

Daarnaast doen we een 0-meting van de website. Is de website technisch in orde, wat zijn de huidige rankings en hoe ziet het link building profiel eruit? Uiteraard zit linkbuilding uitbesteden ook in ons pakket.

Ook maken we een concurrentieanalyse. Wie zijn de concurrenten en wat is het onderscheidend vermogen t.o.v. de concurrenten? Uiteindelijk kijken we met welke aanpassingen we jouw leads en sales kunnen maximaliseren. Deze stappen worden verwerkt in een complete situatie-analyse. Dit verwerken we in een online marketingstrategie.

Uitdagingen en kansen bepalen

We bekijken aan de hand van de situatie-analyse welke kansen en uitdagingen er zijn. Welke mix van marketingkanalen gaan we inzetten om de doelgroepen op de juiste momenten te benaderen?

Gezamenlijk stappenplan opstellen

Door middel van het bepalen van de doelstellingen (ofwel KPI’s) bepalen we in overleg met elkaar de aanpak en tijdsplanning. We selecteren de marketingkanalen en bepalen samen het marketingbudget. Ook bepalen we de frequentie van rapportages en overleg. Samenwerken met ons als online marketing bureau Nederland levert je de beste resultaten op!

Over online marketing bureau Nederland

Online marketing is onze passie. B. Analyzed marketing is een online marketing specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO),  maar ook voor Google Ads uitbesteden en lead generation kun je bij ons terecht. De specialisten van ons online marketing bureau Nederland hebben meer dan 10 jaar ervaring. Een expert kan je altijd vrijblijvend voorzien van consultancy op maat.

Om het beste resultaat te behalen werken wij samen met experts op het gebied van programmering, web design, event marketing en SEO tekst schrijvers.

Online marketing strategie
Online marketing Venlo
Email marketing

Bij e-mailmarketing is er een verzender en ontvanger, daar draait het om. Het is de bedoeling dat je charme uitstraalt met een mail die een actie of aankondiging bevat. En daarna de band verstevigen en behouden is de kunst. Dat verhoogt de omzet. Het is belangrijk te weten hoe je een goede nieuwsbrief schrijft, hoe je eenvoudig e-mail adressen verzamelt en welke e-mailmarketing software er gebruikt kan worden.

Display marketing

Display marketing of display advertisement is een op visuele manier gebaseerde manier om jouw merk of product te promoten en verwijst naar advertenties op websites, apps en sociale-media platforms. Met display ads adverteer je bijvoorbeeld in het Google Display Netwerk. Je kunt jouw advertenties vertonen op specifiek gekozen websites. Hierdoor kun je binnen zeer korte tijd een enorm bereik creëren.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een andere mogelijkheid om hoog in de zoekresultaten van Google te komen is door zoekmachine optimalisatie. Een SEO specialist zal de structuur en inhoud van een website optimaliseren om beter gevonden te worden door de zoekmachines. Hierdoor zal de website op termijn beter scoren in de zoekresultaten. Door zoekmachine optimalisatie in te zetten stijg je in de organische, niet-betaalde zoekresultaten.

Website advies
Google Ads (SEA)

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Met behulp van deze online tool kun je advertentieteksten instellen en biedingen instellen op woorden waar gebruikers van Google op zoeken. Je adverteert op zoekwoorden, ook wel keywords genoemd. Dit zijn woorden of woordcombinaties die de gebruikers intypen wanneer ze naar iets op zoek zijn.Door advertentieruimte te kopen kom je hoog in de google zoekresultaten en is de kans op meer verkeer naar je website groter.

Social media marketing (SMM)

Social Media Marketing (SMM) is een marketingtechniek waarbij sociale media wordt ingezet om je communicatie doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing waarbij de interactie centraal staat. Echter is het een marketingmiddel en geen doel op zich. Social media is inzetbaar voor zowel  B2C als B2B markten.

Emailmarketing
Affiliate marketing

Beloon mensen die jouw producten of diensten met succes promoten. Dit is makkelijk en in de meeste gevallen ook effectief.

Online marketing uitbesteden
google adverteren uitbesteden

Het verschil maken

Er zijn natuurlijk talloze freelancers of online marketing bureau’s die in zekere zin hetzelfde doen. Het grote verschil zit hem in het onderscheidende vermogen.

Als online marketing bureau Nederland begrijpen wij dat je bedrijf véél verder gaat dan alleen je website. We verdiepen ons daarom niet alleen in de techniek en uitstraling van je website, maar willen ook alles weten of je strategie, je diensten of producten, je klanten en je doelgroep en over jouw bedrijf.

Wij zien jou namelijk als partner, niet als klant. Jouw succes is ons succes. En vice versa. Wij snappen online marketing. Jij snapt jouw doelgroep. Samen komen we tot een optimaal resultaat voor jouw bedrijf.

Wil jij meer weten over onze diensten als online marketing bureau Nederland? Wil jij je SEO uitbesteden aan een zoekmachine optimalisatie bureau? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek! Wij helpen je graag verder!

Bekijk ook eens: