Groei van 800% in het aantal transacties online

Opdrachtgever: Sleep Factory BV

Over dit project

Sleep Factory BV is een webshops met boxsprings. Sinds 2019 werkt B. Analyzed marketing samen met Sleep Factory BV en ook in 2022 is er een vruchtbare samenwerking.

Doelen

Dankzij de intensieve samenwerking heeft de bestaande webshop een goede basis opgebouwd op het gebied van SEO. De website is met heeft stabiele organische top-3 positie op grote termen als ‘goedkope boxspring’ en de combinatie van ‘boxspring 180×200’. De doelstelling was om groei in organische bezoekersaantallen te realiseren en topposities te behalen. Dat is met meer dan 10 relevante zoekwoorden gelukt.

keywords sleepfactory

Toename organisch verkeer en online doelen

In onderstaande screenshot zien we een stijging van bijna 460% organisch verkeer in nog niet 1 jaar tijd. Het aantal behaalde doelen is gestegen met 126%.  In het volgende screenshot zien we welke conversies / doelen gemeten worden.

sleep factory

Toename online bestellingen

Het aantal onine bestellingen is in ruim 11 maanden met 136% gegroeid. De belangrijkste kanalen zijn:

* Google / cpc
* Direct / (none)
* Google / Organic

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Schrijf de nummer '7' volledig uit, bijvoorbeeld 'Twee'

Bekijk ook deze cases:

Opdrachtgever: Vogelvoerkopen.nl

Vervijfvoudiging van het aantal online transacties in 9 maanden tijd

Het Google Ads verkeer en de organische bezoekers zijn met 300% gestegen. De toename van het aantal bezoekers heeft geresulteerd in een vertiendubbeling van online tranacties. De webshop scoort met het zoekwoord vogelvoer kopen op positie 2 in Google en met het zoekwoord vogelvoer in de top 10 van Google.
Opdrachtgever: De Bruidsmode Outlet Belgie

Verdubbeling van omzet in 1 jaar tijd door SEO en Google Ads inspanningen

In een jaar tijd heeft B. Analyzed ervoor gezorgd dat de website met 135% is gegroeid. Dit hebben we gerealiseerd door de juiste online marketingmix in te zetten. Het gaat hierbij om Google Ads, SEO en social media kanalen zoals Facebook en Instagram.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

En schrijf je in op onze nieuwsbrief! Ontvang tips en tricks voor online marketing.