Technische SEO scan: check gratis de status van je website

Leestijd: 1 minuut.

Om de technische SEO van je website up-to-date te houden, is het verstandig om eens per jaar een check te doen. Het technische gedeelte is immers de APK van je website. Er zijn verschillende betaalde en gratis SEO tools die je helpen bij technische SEO. Maar wil je snel weten op welke punten je website aan verbetering toe is, dan kun je bij bij B.Analyzed gratis een technische SEO scan en analyse laten uitvoeren.

 

Scan de Technische SEO van jouw website

Ben je benieuwd hoe het ervoor staat met de technische SEO van jouw website? Laat je website gratis scannen door B. Analyzed. Je krijgt snel resultaat en weet direct waar je aan toe bent. Ga vervolgens zelf aan de slag om je website te optimaliseren of schakel de SEO specialisten van B. Analyzed in. Website optimalisatie zorgt voor meer relevant verkeer naar je website en een hogere positie in zoekmachines. Laat je URL achter en B.Analyzed geeft je direct inzicht in de knelpunten van de technische SEO van jouw website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons op nemen voor meer informatie.

Social media

Bekijk ook eens onze social media kanalen!

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Schrijf de nummer '7' volledig uit, bijvoorbeeld 'Twee'

Lees ook deze blogs:

Leestijd: 4 minuten.

Wat is de invloed van hosting op je SEO?

Veel bedrijven zijn actief bezig met SEO oftewel zoekmachine optimalisatie. Wist jij dat de hosting van je website indirect ook van invloed is op je SEO? Google bepaalt namelijk aan…

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

En schrijf je in op onze nieuwsbrief! Ontvang tips en tricks voor online marketing.

Menu