Nummer 1 in Google ranken?

Leestijd: 7 minuten.

Wil jij jouw website hoger in Google laten ranken? Wil je nummer 1 in Google scoren? Daar kan B. Analyzed je mee helpen. Wij zorgen keer op keer voor hoge rankings en nummer 1 posities in Google. En dat kunnen we makkelijk aantonen door middel van rapportages die we uitdraaien met onze SE ranking software die we gebruiken voor onze opdrachtgevers. In dit blog artikel bespreken we de succesvolle case van Taxi Venlo. Het online team van o.a. WordPress specialisten, programmeurs en linkbuilders zorgt ervoor dat Venlo Taxi al na 2 maanden tijd een nummer 1 positie in Google scoort met de belangrijkste zoekopdracht: Taxi Venlo. De website van Taxi Venlo maken we technisch in orde, gebruiksvriendelijker, sneller en het allerbelangrijkste: beter vindbaar in zoekmachine Google. Daarnaast behalen we de doelstelling een maand sneller dan verwacht, binnen 2 maanden tijd scoren we al een nummer 1 positie in natuurlijke zoekresultaten van de Google zoekmachine met de trefwoordcombinatie Taxi Venlo. Anno 2020 werkt B. Analyzed al ruim 3 jaar samen met Taxi Venlo en zijn de resultaten nog steeds super.

nummer 1 google

Ontevredenheid over achterblijvende SEO resultaten

Venlo Taxi werkt langere tijd (een aantal jaren) samen met een internet marketing bureau waarover ze ontevreden zijn. Er zijn weinig contactmomenten, er is geen tussentijds overleg of communicatie en de resultaten zijn slecht. Dat in combinatie met hoge rekeningen zorgen ervoor dat ze overstappen naar B. Analyzed marketing. Onze transparante werkwijze, betaalbare tarieven en resultaatgerichte werkwijze zorgen ervoor dat wij, anno 2020, al ruim 3 jaar samenwerken.

Taxi Venlo en omstreken over B. Analyzed

“Zeer tevreden over het gewerkte werk van Britt! Voorheen altijd klant geweest bij een marketingbureau die gedurende een lange period niet ons doel heeft kunnen bereiken. Uiteraard wel altijd de facturen ontvangen. Via ons netwerk in contact gekomen met Britt. Middels enkele contactmomenten met Britt hebben we de mogelijkheden bekeken en een doelstelling geformuleerd. In mum van tijd is onze doelstelling bereikt. Britt heeft haar belofte waar kunnen waarmaken met betrekking tot de realisatie van de doelstelling. Wat ons betreft een echte aanrader! Ook wij blijven uiteraard met Britt Samenwerken”! – Taxi Venlo en omstreken

 

Duidelijke opdrachtomschrijving

Een freelance marketeer, SEO expert en/of SEO bureau kan pas echt resultaatgericht te werk gaan wanneer er een duidelijke opdrachtomschrijving is en er SMART doelstellingen zijn.

Doelstelling Taxi Venlo nummer 1 in Google

We krijgen de doelstelling om een nummer 1 positie in Google te behalen in zowel mobile search als desktop search met de belangrijkste zoekwoordcombinatie Taxi Venlo. Anno 2020 scoort Taxi Venlo een nummer 1 positie met:

 • Google Adwords (betaalde advertentie)
 • SEO (organische gratis positie in Google)
 • Google Mijn Bedrijf (Google maps vermelding)

Taxi Venlo is een zoekwoordcombinatie waar maandelijks 2900 tot 4400 keer op gezocht wordt (zie screenshot hieronder).

nummer 1 in google taxibedrijf

Wanneer je enkel Adwords zou inzetten kunnen de kosten ( € 1,56 per klik) al snel oplopen naar een paar honderd euro per maand. Omdat het hier om een taxibedrijf gaat en dus lokale SEO belangrijk is en veel mensen een telefoonnummer googlen en direct willen bellen (click call ads), is het verstandig om zowel Google Adwords als Google Organisch in te zetten. Daarnaast is top positie in Google Mijn Bedrijf ook een belangrijk. Je bent daarmee maar liefst 3 keer vindbaar keer vindbaar waarmee je de kans op ‘sales’ maximaliseert en uiteindelijk je Google Adwords kosten bespaart.

adwords kosten

Welke aanpak zorgt voor nummer 1 positie in Google?

We starten met een oriënterend gesprek met de klant waarin we ingaan op o.a. missie, visie, doelstellingen en doelgroepen van het bedrijf. Vervolgens zorgen diverse website scans en metingen voor een duidelijke situatie-analyse. Aan de hand van een situatie-analyse wordt een plan vaan aanpak gemaakt. Taxi Venlo heeft een doelstelling die ze op zeer korte termijn willen halen. Deze informatie zorgt ervoor dat we direct aan de slag gaan met de quick wins. Welke verbeteringen zijn makkelijk en snel aan te pakken en uit te voeren en wat zijn belangrijke rankingsfactoren? Enkele aanpassingen in de HTML titel, Headings en een https certificaat zorgen al na de eerste maand voor een stijging in de organische zoekresultaten.

nummer 1 posities google

Rankings SEO, SE ranking software, maart 2020

Welke verbeteren voeren we dan precies door?

Een belangrijk onderdeel is het zoekwoorden onderzoek en de technische SEO scan audit. Uiteraard willen we graag van de klant horen wat belangrijke zoekwoorden zijn zodat we die mee kunnen nemen in ons onderzoek. We starten met een zoekwoorden onderzoek, in overleg met de opdrachtgever selecteren we de zoekwoorden die zetten we in een tool en maken een 0-meting (eerste meting) van de rankings. We gaan aan de slag met SEO en vervolgens krijgt de klant iedere maand een overzicht van de keyword rankings en tevens doorgevoerde on-page SEO punten, technische punten en verbeteringen in conversie optimalisatie elementen.

De SEO werkzaamheden die we voor de opdrachtgever Venlo Taxi onder andere uitvoeren, zijn:

 • Zoekwoorden onderzoek en samen met de klant overleggen waar we de focus op leggen
 • Https certificaat toevoegen indien nodig
 • Wijzigingen op de homepage: juiste toepassing van Headings en kleine tekstuele SEO aanpassingen
 • HTML titel en Meta Description verbeteren, waarbij uiteraard het telefoonnummer direct in beide onderdelen zichtbaar is
 • 2 extra pagina’s toevoegen puur om de overall SEO te verbeteren
 • Call Now button toevoegen voor mobiele gebruikers
 • Op natuurlijke wijze externe linkjes plaatsen
 • Caching aanzetten
 • Extra hamburgermenu voor mobiele responsive weergave
 • PHP versie upgraden op de server
 • Achtergrond afbeeldingen verkleinen ten behoeve van de laadsnelheid van de website

Voor welke resultaten zorgen we dan precies?

 • Kostenbesparing door lagere maandfactuur van Google Adwords
 • Conversie optimalisatie (dus hoger conversiepercentage) door een call-2-action button en snellere laadsnelheden
 • Meer waardevolle relevante links, waardoor overall betere resultaten in Google
 • Betere techniek, snellere website en dus een betere gebruikerservaring op de website
 • Overall verbeterde SEO score
 • TOP rankings in Google met nummer 1 positie in Google met o.a. belangrijkste trefwoord Taxi Venlo met een bijbehorend zoekvolume van 2900 keer per maand
 • Toename van het aantal nieuwe klanten door online zichtbaarheid in Google

Zoekmachine optimalisatie is een continue proces

Zoekmachine optimalisatie (ofwel SEO) is een continue proces en zijn er altijd onderdelen om te verbeteren. Een aantal punten die we op zeer korte termijn oppakken zijn:

 • Verhuizing van website naar betere hosting met als gevolg betere laadsnelheid
 • Overbodige code terugbrengen en daarmee mobiele laadsnelheden verbeteren
 • Fouten uit reserveringsformulier halen en snelheden optimaliseren.

Nummer 1 positie met AdWords

Ook met Google Adwords scoort Taxi Venlo continue een nummer 1 positie. Hoe doen we dat precies?

 • Adverteren met een paar zoekwoorden in één advertentiegroep, waarbij het zoekwoord Taxi Venlo exact wordt ingezet (dus [taxi venlo]) en de bieding hoger is dan de andere relevante zoekwoorden voor die advertentiegroep (zoals [Venlo taxi]).
 • Diverse advertentieteksten laten lopen waarbij de titel van de advertentie begint met het zoekwoord Taxi Venlo.
 • Dagbudget maximaal inzetten zodat advertenties de hele dag door worden weergegeven.
 • Gebruik maken van advertentie-extensies, zoals sitelinks, bel-nu links en locatie sitelinks.
 • Lijst met uitsluitingswoorden maandelijks bijwerken.
 • Biedingen aanpassen voor desktop en mobiel

Andere opdrachtgevers met goede SEO resultaten

Wij zijn actief in veel verschillende markten en branches. Zo werken wij met ZZP-ers, MKB-bedrijven, B-2-C en B-2-B bedrijven. Wij hebben naast Taxi Venlo ook goed resultaten behaalt voor onder andere:

Wil je weten welke resultaten we precies behaald hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen en rapporteren je graag!

Wil jij nummer 1 in Google scoren en/of heb technische SEO hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ons team van specialisten hebben alle nodige kennis in huis. Of het nu om front- of back-end gaat, on-page SEO of linkbuilding uitbesteden, onze gedegen en transparante aanpak zorgt dat klanten nooit voor verrassingen komen te staan resultaatgericht werken staat voorop. Heb jij (technische) hulp of advies nodig, ben je op zoek naar een SEO specialist die jouw helpt met betere scores in Google? Neem vrijblijvend contact op en bekijk of B. Analyzed iets voor je kan betekenen.

Social media

Bekijk ook eens onze social media kanalen!

Stel je vraag aan ons

Heb je een specifieke vraag, case of wil je meer weten over onze werkwijze? Dat kan. Wij helpen je graag verder. Gebruik onderstaande formulier!

Bij het indienen van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid.

Hoeveel dagen zitten er in een week?

Lees ook deze blogs:

Leestijd: 4 minuten.

Heb je een Taxibedrijf? Gebruik je Adwords? Handige tips!

Wanneer je een taxibedrijf hebt en gebruik maakt van Google Adwords dan zijn directe telefoontjes (click-to-calls ads) en online reserveringen (online leads) vaak de belangrijkste doelstellingen. Om de kosten zo…
Leestijd: 5 minuten.

Top 4 gratis zoekwoorden tools

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) is het gebruik van de juiste keywords één van de belangrijkste aspecten om goede resultaten te boeken. Het is een absolute must! Daarom is het belangrijk…
Leestijd: 4 minuten.

Facebook retargeting, wat is het en waarom is het handig?

Facebook retargeting of ook wel remarketing genoemd is een krachtig hulpmiddel dat kan worden ingezet om eerdere website bezoekers opnieuw te benaderen met bijvoorbeeld een Facebook- of Instagram advertentie. In…

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

En schrijf je in op onze nieuwsbrief! Ontvang tips en tricks voor online marketing.